Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה אומנם קצת מצחיק כי באותו הרגע חשבצי שרק בבאר שבע מאתגרים נהגים.

מצ"ב תמונה וכפי שניתן לראות זהו רמזור פניה שמאלה וממש מתחתיו תמרור האוסר פניה שמאלה.

1) ראיתי הרבה נהגים שמתבלבלים וישר סוטים ימינה או כאלה שפשוט פונים ונוסעים בלי שום חשיבה(כנראה מכירים את הבעיה)

uploadfromtaptalk1365627628982.jpg

זה היה היום והאם ניתן לפנות ולמי כדי להוריד את התמרור?

החיים הם כמו....

פורסם

יש לך רישיון נהיגה?

זוכר מה למדת בתאוריה לגבי היררכיה של תמרור ורמזור?

התמרור הזה אומר שאם הרמזור מקולקל, הפנייה שמאלה אסורה.

תמרור הגיוני לחלוטין במצב של תנועה שחוצה נתיב ראשי או סואן במיוחד.

ואח"כ שואלים למה יש כ"כ הרבה תאונות, אולי בגלל שחצי מהנהגים לא מכירים את חוקי התנועה הבסיסיים ביותר.

פורסם

שלום שלום,

אני זוכר את הקטע של ימין, תמרור, רמזור ואיש הג"א/שוטר

אבל זה רק בנתינת זכות קדימה. לא בנושא פניות.

אוהד

פורסם

בדר"כ שלטים כאלה באים עם הגבלה של שעות מסוימות ביום. כך שנהג מבין שאין בשעות הנ"ל טעם לחכות לאור הירוק, מפני שהוא לא יגיע.

פורסם

הסדר הוא: שוטר, רמזור, תמרור.

אם יש שוטר,רמזור,תמרור - השוטר קובע.

אם אין שוטר ויש רמזור ותמרור - הרמזור קובע.

אם אין שוטר וישר רמזור לא תקין/אין רמזור - התמרור קובע.

מהוא המיקום בו צולם ? אולי כמו שהציעו היתה הגבלה של שעות, ואז ניתן לראות בתמונות ישנות האם זה המקרה.

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם

את החוקים אני גם מכיר וטוב מאוד. מה שכן אתה צודק ב-100% שבארץ יש בעיה עם הידעה של החוקים בבסיס.

תמונה צולמה בבאר שבע בציר הראשי מדרך אופקים. העניין של התמרור הוא כי הייתה שיפוץ כביש ואז כיבו את הרמזור והשלט הוא שקבע אבל כמו שאנו מכירים את ישראל הכביש נפתח והרמזור עובד ואת השלט שכחו להוריד. אני פשוט ראיתי איך אנשים מתבלבלים ועקב זה סטו מנתיב. אני לא רוצה לראות מצב שבמקרה הרמזור התקלקל וסתם בגלל התמרור שלא אמור להיות יהווה פקק בכביש ראשי כי לא יוכלו לפנות שמאלה ואיך שאני מכיר את הנהג הישראלי יש מצב שלא ישימו לב עליו כי לא יצפו לראות דבר כזה.

החיים הם כמו....

• תוכן חדש...