Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה קיבלתי הצעה ואני צריך חוות דעת.

אז קודם כל הדבר שאני מחפש זה עוצמה!

רדיו דיסק Pioneer 7450/8450/9450/8550

רמקולים אחוריים infinity kappa 692.7

סאב kicker cvr 12' / jbl gto 12' / boston gt5 10'

קומפוננטים Jlido c2 / focal g15 / hertz hgk 125

מגבר jbl oz5

כבלים odison 4 גייג'

בבקשה תאשרו ואם יש טעות או משהו אני מצטער וכמובן הכל כולל התקנה אז תגידו לי אם זה שווה ומה יש לשדרג או משהו (תקציב בכותרת עד 6K וזה מה שהוא הציע לי ב6K)

פורסם

את המגבר אני לא מכיר.

קומפוננט מאד מומלץ לשמוע לפני, בשביל זה קיימים המפגשים. (לכל חברה יש את גוון הצליל שלה, צריך לראות למה אתה מתחבר).

לגבי ה HU, לא פירטת מה המחירים, סך הכל מדובר במכשירים טובים, אך במידה ותרצה להתקדם עם המערכת בעתיד הם יהוו מכשול.

תשוטט קצת בפורום במכירה, יש שם אופציות לא רעות בכלל.

SCANSPEAK

פורסם

6k הכל כולל הכל בתכלס(הוא מוכר את הPioneer 9450 ב1300

ואתם יכולים להגיד לי אם זה משתלם ואם המערכת הזאת תיתן הספק רציני אני מחפש הרבה רעש איכותי(פוזה כמו שאתם קוראים לזה)

פורסם

DEH-X8550BT הוא הכי מתקדם מבניהם

הוא כולל גם BT מובנה וגם שליטה על מכשירי אנדרואיד.

האנפיניטי טוב ,אבל אם יש לך סאב מומלץ על סט קומפוננט אחורי ולא על 6X9

הסאבים שונים מאוד אחד מהשני הבוסטון Boston Acoustics G510-4

בכלל לא קשור לרשימה מדובר בסאב מעולה שעולה משמעותית יותר מהשניים האחרים ואם מציעים לך אותו באותו

מחיר אל תהסס לרגע.

קומפוננטים HSK165 HERTZ\Focal P 165 V15\JL AUDIO C2

כולם שונים אחד מהשני באופי הסאונד החזק מבניהם

הוא ההרץ.

מגבר JBL GTO-5EZ מסידרת ה-GTO החדשה לא יצא לי להתנסות עם מגברים מהסידרה הזו עדיין

אבל הסידרה הישנה לא אכזבה ,למרות שהייתי שוקל מגבר 4 ערוצים +מגבר מונובלוק בניפרד ולא מגבר 5 ערוצים.

קיט של אודיסון או קונקשן מבית אודיסון בעובי 4 גייג הוא בסדר גמור.

פורסם
למרות שהייתי שוקל מגבר 4 ערוצים +מגבר מונובלוק בניפרד ולא מגבר 5 ערוצים.

+1

אם אתה מחפש עוצמה תשקיע יותר לכיוון סאב חזק.

מונובלוק עם סאב חזק יתנו לך הרבה עוצמה.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

תודה אחי אני ישנה את המערכת לשני מגברים

ואפחד לא ענה לי חוץ מזה אם המחיר משתלם ואני אסמך לעוד שיפורים מעניינים במסגרת התקציב שיתנו לי עוצמה

פורסם

עד כמה יותר טוב ואחרי זה הרכבה תעלה לי הון כי אין לי מושג בזה ואיך אני ידע עם הציוד באמת שמור ולא גמור כבר וכאלה אם מישהו יוכל להסביר לי אם זה אפשרי לבדוק לדעת או שצריך להיות מומחה

פורסם

מחברים או אצלך, או אצל המוכר בודקים שעובד, במקרה של מגבר בודקים גם את הלחצנים השונים, נותנים לו לעבוד כמה זמן בעומס וזהו.

כמה זה ישפר?

יד שנייה ישדרג לך את המערכת בכמה רמות.

פורסם

לא אם זה עובד בכללי אחי השאלה אם קרעו אותם אני לא יוכל לדעת זה יעבוד לי טוב כמה זמן חודש חודשיים יהרס אין אחריות אין כלום נניח מגבר או HU זה עוד בסדר אבל רמקולים וסאב פחות לפי דעתי

פורסם

ואם תשרוף את המוצר עקב שימוש לא נכון, אז גם למוצר חדש לא תהיה לך אחריות.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

אין סיבה שרמקול שבדקת אותו טוב ונתת לו לנגן זמן מה בבדיקה והיה תקין יהרס אחרי חודש חודשיים, אלא אם השימוש שלך הוא לא נכון והנזק נגרם על ידך.

רמקול הוא רכיב מאוד פשוט יחסית שאין יותר מידי מה להיהרס ואם נהרס תבחין/תשמע זאת.

בדוק את הממברנה/סראונד שלא יבשים, סראונד גמיש ואין בשניהם חורים, פגמים.

חוטי הטרמינלים מחוברים טוב, לחיצה עדינה כלפי פנים לראות אם התזוזה חופשית ולא מלווה ברעשים של שפשוף.

חבר אותו תן לו לנגן זמן מה, ווליום גבוהה גם (לא צריך לשרוף אותו בבדיקה).

וסע לשלום.

פורסם
6k הכל כולל הכל בתכלס(הוא מוכר את הPioneer 9450 ב1300

ואתם יכולים להגיד לי אם זה משתלם ואם המערכת הזאת תיתן הספק רציני אני מחפש הרבה רעש איכותי(פוזה כמו שאתם קוראים לזה)

תחשוב על להזמין פיוניר 80 PRS חדש מארה"ב, או על אקליפס 7200 (יש כמה למכירה פה בפורום במחירים שלא נראו לעולם), בתקציב שלך אפשר להוציא יותר טוב באותו מחיר.

מגבר- רק משומש, ארבעה ערוצים, ומונו בנפרד

סאב- לדעתי רק JL.

קומפוננט לפי טעם.

זה פורום המכירה, שא ברכה, ואם תפסה את עיינך הודעה מעניינת תרגיש חופשי לשאול.

בהצלחה.

SCANSPEAK

פורסם

מפורסם פה בפורום המכירה מונו של אלפיין ויש גם מונו של jl, ולגבי מגבר ארבעה ערוצים באמת שיש המון אופציות טובות, תעיין קצת בפורום המכירה אם תראה משהו מעניין, תשאל.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...