Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר לטיפול איביזה 2012 1.2 tsi

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפני שנה בערך קניתי איביזה חדשה 3 דלתות 1.2 TSI שביררתי במעמד הקניה בסוכנות ולפי המחירים שראיתי פלוס מינוס בפורומים השונים הוא אמור להיות בסביבות ה500 שקל

התקשרתי למוסך המרכזי של צמפיונס הם נתנו לי מחיר של 750-800 שכולל החלפת שמן ,פילטר ,תוסף דלק ונוזל שמשות

איך יכול להיות הפרשים כאלו בין המחירים?

יש כאן מישהו שעבר טיפול ברכב כזה לאחרונה שיודע מה המחיר?

פורסם
שלום

לפני שנה בערך קניתי איביזה חדשה 3 דלתות 1.2 TSI שביררתי במעמד הקניה בסוכנות ולפי המחירים שראיתי פלוס מינוס בפורומים השונים הוא אמור להיות בסביבות ה500 שקל

התקשרתי למוסך המרכזי של צמפיונס הם נתנו לי מחיר של 750-800 שכולל החלפת שמן ,פילטר ,תוסף דלק ונוזל שמשות

איך יכול להיות הפרשים כאלו בין המחירים?

יש כאן מישהו שעבר טיפול ברכב כזה לאחרונה שיודע מה המחיר?

לא טיפלתי באיביזה, אבל קיבלנו רכב לפני כשנתיים והמחיר היה דומה לשלך (600).

מזל שהלכתי אני לטיפול ולא אישתי כי כמו אצלך, רצו לשים לי תוספות ותוספים. כששאלתי ואמרתי שאיני מעוניין הסתכלו עלי עקום וכעסו מעט.

אתה -לא!!! חייב לשים נוזל שמשות, תוסף דלק, ניקוי בלמים וכיו"ב. אלו לבד מוסיפים לך כ- 150 ש"ח לטיפול, לפני זמן עבודה.

אתה צריך לומר שאתה לא מוכן ושיעשו רק מה שהיצרן מחייב, קרי טיפול 10000 רגיל.

את התוספים תקנה לבד בחצי מחיר או יותר, אבל לא תחוייב על העבודה...

• תוכן חדש...