Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מניעת גניבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מס' שאלות לגבי מניעת גניבה.

* האם זה נכון שכספת למחשב יכולה לגרום לתקלות?

* האם מישהו יודע מנסיון אם איתוראן save עושה תקלות? (הבנתי שהוא בא במקום כספת)

(לחברות הביטוח יש דרישות שונות, ואני מתלבט. ברור לי שאיתוראן הוא יותר יקר ושיש תשלום חודשי)

תודה רבה

פורסם

מה שיכול להיות בעייתי בכספת, שיכול לעלות לי לראש זה:

1. התקנה לקויה שגורמת נזק מכאני לחוטים.

2. סגירת דרכי האוורור של המחשב, מה שיגרום להתחממות ונזק. צריך לוודא שהכספת שבוחרים מספיק מאווררת ולא אטומה.

מעבר לזה לא צריכה להיות שום בעיה.

פורסם

היום הגנבים מגיעים עם גרר/משאית ופשוט גוררים אותו.

לא יעזור לך שום כספת או איתורן.

החסרון של כספת שאם פעם יתקלקל לך המחשב אתה (או המכונאי שלך) תקלל את הרגע שהתקנת את הכספת.

את ההגיון של איתורן אני בכלל לא מבין. גנבו לך את הרכב יופי, אם הגנב לא ניטרל את האיטורן ואם לא הכניסו את הרכב לתוך מבנה, אתה תדע בדיוק באיזה כפר הוא נמצא בשטחים. ומי יעזור לך להוציא אותו משם ?

ודבר שני בקשר לאיתוראן - אפשר להשיג היום משבשים לכל סוגי המכשירים. כל אחד יכול להזמין בכמה דולרים באיביי מכשיר קטן שמשבש אותות סלולריים+GPS ואז אין שום ערך לאיתוראן.

פורסם

תודה רבה לשניכם.

לגבי הכספת:

האם אין איזה קוד שבעזרתו ניתן לפתוח אותה במוסך?

אגב, יש איזה סוג כספת ספציפי שנחשב מומלץ יותר? (לא מחמם את המחשב לדוגמה)

פורסם

סליחה על הבורות אבל אני יודע שברכבים מודרניים מחשב הרכב כבר נמצא בתוך סוג של מעטפת פלדה .

שגם היא ניתנת לפריצה אך לוקחת זמן וכלים דרושים .

http://www.youtube.com/watch?v=a3-QS4o-JEA דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם
היום הגנבים מגיעים עם גרר/משאית ופשוט גוררים אותו. -ממש לא נכון.

החסרון של כספת שאם פעם יתקלקל לך המחשב אתה (או המכונאי שלך) תקלל את הרגע שהתקנת את הכספת. - פריצה של כספת ע"י אדם מומחה תיקח כמה דקות,ומחשבים לא מתקלקלים סתם,אז זה לא שיקול.

את ההגיון של איתורן אני בכלל לא מבין. גנבו לך את הרכב יופי, אם הגנב לא ניטרל את האיטורן ואם לא הכניסו את הרכב לתוך מבנה, אתה תדע בדיוק באיזה כפר הוא נמצא בשטחים. ומי יעזור לך להוציא אותו משם ? - צבא,משטרה,שו"פים אין לך מושג כמה רכבים מוצאים מהשטחים אחרי גנבה,וגם אם מכנסים את הרכב לתוך מבנה אפשר לדעת איפה הוא נמצא,לכל חברת איתור יש מערך אכיפה שאחראי על מניעת גניבות והחזרת רכבים גנובים.

ודבר שני בקשר לאיתוראן - אפשר להשיג היום משבשים לכל סוגי המכשירים. כל אחד יכול להזמין בכמה דולרים באיביי מכשיר קטן שמשבש אותות סלולריים+GPS ואז אין שום ערך לאיתוראן. - אתה טועה,אני לא הולך לפרט מסיבות ברורות אבל זה לא פועל כמו שאתה חושב

תגובות באדום.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

בהוראת חברת הביטוח התקנתי כספת בסקודה לפני חצי שנה / 6000 ק"מ ואין שום בעיות עד כה. הכספת מסוג אלומניום של חברת "סייף קאר".

פורסם

את ההגיון של איתורן אני בכלל לא מבין. גנבו לך את הרכב יופי, אם הגנב לא ניטרל את האיטורן ואם לא הכניסו את הרכב לתוך מבנה, אתה תדע בדיוק באיזה כפר הוא נמצא בשטחים. ומי יעזור לך להוציא אותו משם ?

סלח לי אבל התגובה שלך קצת דבילית... :shock: תעשה קצת שיעורי בית ותחפש סרטונים של איתוראן תראה איך תופסים אותם עוד לפני שהם מגיעים למחסומים..

פורסם

תודה רבה CaspoN, stio, ArikC ו- Elantra05.

אני קונה קיה ריו ידנית 5 דלתות - אני אתקין כספת כי בכל מקרה חברת הביטוח דורשת כספת, ואדאג שתהיה מאלומיניום.

אם אני מבין נכון, להוסיף גם איתוראן זו כבר קצת הגזמה, לא?

פורסם
סלח לי אבל התגובה שלך קצת דבילית... :shock: תעשה קצת שיעורי בית ותחפש סרטונים של איתוראן תראה איך תופסים אותם עוד לפני שהם מגיעים למחסומים..

התגובה שלי דבילית ? אתה מתרגש מסירטוני תדמית שיש באינטרנט ומזה שהם עושים פעמיים בשנה שת"פ עם צה"ל או אם המשטרה ?

אני לא יקלקל לך את התמונה הורודה, תמשיך לישון בשקט, מאחל לך שהרכב שלך לא ייגנב.

פורסם
כתב: היום הגנבים מגיעים עם גרר/משאית ופשוט גוררים אותו. -ממש לא נכון.

החסרון של כספת שאם פעם יתקלקל לך המחשב אתה (או המכונאי שלך) תקלל את הרגע שהתקנת את הכספת. - פריצה של כספת ע"י אדם מומחה תיקח כמה דקות,ומחשבים לא מתקלקלים סתם,אז זה לא שיקול.

את ההגיון של איתורן אני בכלל לא מבין. גנבו לך את הרכב יופי, אם הגנב לא ניטרל את האיטורן ואם לא הכניסו את הרכב לתוך מבנה, אתה תדע בדיוק באיזה כפר הוא נמצא בשטחים. ומי יעזור לך להוציא אותו משם ? - צבא,משטרה,שו"פים אין לך מושג כמה רכבים מוצאים מהשטחים אחרי גנבה,וגם אם מכנסים את הרכב לתוך מבנה אפשר לדעת איפה הוא נמצא,לכל חברת איתור יש מערך אכיפה שאחראי על מניעת גניבות והחזרת רכבים גנובים.

ודבר שני בקשר לאיתוראן - אפשר להשיג היום משבשים לכל סוגי המכשירים. כל אחד יכול להזמין בכמה דולרים באיביי מכשיר קטן שמשבש אותות סלולריים+GPS ואז אין שום ערך לאיתוראן. - אתה טועה,אני לא הולך לפרט מסיבות ברורות אבל זה לא פועל כמו שאתה חושב.

תגובות באדום.

לגבי גניבת רכב על ידי גרירה או משאית, כתבת "ממש לא נכון" ולא פירשת ... למה לא נכון, ועוד איך נכון !, תחפש טיפה ותמצא

http://www.kamash.co.il/a200-he/%D7%92%D7%A0%D7%99%D7%91%D7%95%D7%AA_%D7%A8%D7%9B%D7%91.aspx

תחפש טיפה בפורום ותראה כמה בקלות נגנבים רכבם עם איתוראן.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3824118#post3824118

לא מערך אכיפה לא שת"פ ולא נעליים, שום דבר לא יעזור. רוב הרכבים לא חוזרים יותר לבעליהם. אם יש לך מספרים אחרים אני אשמח לשמוע.

ודרך אגב לא ברור לי מה מידת השת"פ עם הצבא או המשטרה אבל זה מטריד אותי שהמשטרה נותנת גיבוי לחברה פרטית במקרה גניבה בעוד שאזרחים רגילים יכולים לשכוח מהמשטרה במקרה גניבה נשמע לי מסריח. אני אחד שמנדנד והיו לי כבר הצלחות בעבר כשפניתי למבקר המדינה במקרים שמזכירים את זה ואני אבדוק ואם אני ארגיש שבתור אזרח משלם מיסים נעשה לי כאן עוול עם הגופים האלה אני כבר אדע מה לעשות.

ולגבי משבשים למיניהם יש לכל מה שאתה רוצה - בבקשה דוגמה :

http://www.defenders.co.il/jammers.html?mode=list עכשיו תסביר לי איך מאכנים באזרחות רכב בלי GPS ובלי רשת סלולרית ?

פורסם

ל- ArikC

שוב המון תודה.

במצגת של אתגר קיה ריו מופיעה במקום החמישי מבין הרכבים שיוצרו בין 2009 ל- 2013 (ברשימה הכללית היא לא מופיעה).

אתה בעצם אומר שמדובר במוניות ולא ברכבים פרטיים?

האם יש הבדל מבחינת ה"ביקוש" ע"י גנבים בין 4 דלתות ל- 5 דלתות, בין ידני להילוכים, ובין נפחי מנוע שונים?

לא הצלחתי למצוא מידע על זה...

פורסם
תגובות באדום.

ודבר שני בקשר לאיתוראן - אפשר להשיג היום משבשים לכל סוגי המכשירים. כל אחד יכול להזמין בכמה דולרים באיביי מכשיר קטן שמשבש אותות סלולריים+GPS ואז אין שום ערך לאיתוראן. - אתה טועה,אני לא הולך לפרט מסיבות ברורות אבל זה לא פועל כמו שאתה חושב.

לגבי האיתוראן והמשבשים יש מספיק עדויות עד כמה קל לשבש את המערכת הזו של איתוראן

למשל ציטוט מפורום אחר : http://www.jeepolog.com/forums/archive/index.php/t-55866.html

"

06-05-11, 00:50

אם כבר הזכירו את איתוראן ופוינטר: בזכותם קניתי סוזוקי. מצאתי שלפורסטר דורשים איתוראן ולאאוטבק כפול, ובסוף עוד הביטוח עולה המון, דמי שירות יקרים והמכשיר בכלל לא מבוטח ויש לו אחריות רק לשנה. ובניגוד למה שאמר פה איש פוינטר אחד - קל מאד לנטרל, ולא נסביר פה למה. אז שיקפצו לי סובארו ואיתוראן ביחד. לא הלכתי אפילו לעשות סיבוב על הרכב בסוכנות, אלא הלכתי ישר לסוזוקי וקניתי ויטארה.

ומה קרה אז? גנבו לי את הרכב החדש מהסוכנות, יחד עם עוד שתי מכוניות. באו עם מברג, לום וגם שלל משבשים (כן, למרות שזה נראה לכם מוזר). אף איתוראן לא צייץ וגם המוקד של האזעקה לא קיבל שום דבר. הם הזיזו כמה מכוניות במוסך, למרות כל הקודנים המטופשים האלו, והפליגו לדרכם.

הרכב היחיד שהם נטשו היה זה שלא היה בו שמן גיר אז הוא נתקע להם. אתם מבינים? החבר'ה ידעו לנטרל הכל בדקות אבל לא היה להם מושג מה לעשות עם הרכב התקוע.

כמו שאמרתי, למזלי אצלי לא היתה דרישה לאיתוראן. אחרת או שהייתי צריך להתקין איתוראן חדש, או שהיו מוצאים את הרכב החבוט ודורשים שאקבל אותו.

ושוב המסקנה היא שחבל להשקיע באלקטרוניקה - שימו סתם מפסק כמו שהציעו פה לפני. העיקר שיהיה לא שגרתי."

פורסם
ל- ArikC

שוב המון תודה.

במצגת של אתגר קיה ריו מופיעה במקום החמישי מבין הרכבים שיוצרו בין 2009 ל- 2013 (ברשימה הכללית היא לא מופיעה).

אתה בעצם אומר שמדובר במוניות ולא ברכבים פרטיים?

האם יש הבדל מבחינת ה"ביקוש" ע"י גנבים בין 4 דלתות ל- 5 דלתות, בין ידני להילוכים, ובין נפחי מנוע שונים?

לא הצלחתי למצוא מידע על זה...

אכן רוב הריו שנגנבות הן מוניות ולכן הביקוש הוא לרכבי דיזל ידנים,הבדל בין ה5 ל4 דלתות אין כ"כ כי יש מוניות כאלה וכאלה.

לגבי גניבת רכב על ידי גרירה או משאית, כתבת "ממש לא נכון" ולא פירשת ... למה לא נכון, ועוד איך נכון !, תחפש טיפה ותמצא

http://www.kamash.co.il/a200-he/%D7%92%D7%A0%D7%99%D7%91%D7%95%D7%AA_%D7%A8%D7%9B%D7%91.aspx

תחפש טיפה בפורום ותראה כמה בקלות נגנבים רכבם עם איתוראן.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3824118#post3824118

לא מערך אכיפה לא שת"פ ולא נעליים, שום דבר לא יעזור. רוב הרכבים לא חוזרים יותר לבעליהם. אם יש לך מספרים אחרים אני אשמח לשמוע.

ודרך אגב לא ברור לי מה מידת השת"פ עם הצבא או המשטרה אבל זה מטריד אותי שהמשטרה נותנת גיבוי לחברה פרטית במקרה גניבה בעוד שאזרחים רגילים יכולים לשכוח מהמשטרה במקרה גניבה נשמע לי מסריח. אני אחד שמנדנד והיו לי כבר הצלחות בעבר כשפניתי למבקר המדינה במקרים שמזכירים את זה ואני אבדוק ואם אני ארגיש שבתור אזרח משלם מיסים נעשה לי כאן עוול עם הגופים האלה אני כבר אדע מה לעשות.

ולגבי משבשים למיניהם יש לכל מה שאתה רוצה - בבקשה דוגמה :

http://www.defenders.co.il/jammers.html?mode=list עכשיו תסביר לי איך מאכנים באזרחות רכב בלי GPS ובלי רשת סלולרית ?

גלוי נאות,אני עובד במערך אכיפה של אחת מחברות האיתור.

לא גונבים רכבים רכבים על גרר,שופלים טרקטורים וכל מה שלא יכול להיות על הכביש בלי להחשיד יהיה על גרר.

אתה אומר שרוב הרכבים לא חוזרים לבעליהם,יש לי נתונים ואני אומר לך יותר מחצי מהרכבים חוזרים וללא פגע,מלבד מה שהגנבים עושים.

רכבים עם איתוראן שנגנבים הם בדרך כלל פועלים בשיטת הדאבל,נגנבו מפתחות מהבית ואז נגנב הרכב,וגם אז אפשר לעלות על זה.

המשטרה נותנת לנו גיבוי כי אנחנו עושים את העבודה שלהם ותופסים גם רכבים שאין בהם איתוראן,יש לנו שת"פ צמוד איתם ועם הצבא ואנחנו כן נכנסים לכפרים להוציא רכבים,וזה לא משנה אם זה סקודה פאביה או מרצדס בנץ.

אתם חושבים שבאיתוראן כל היום יושבים על המסך ומסתכלים על הרכבים ,אבל בפועל יש אנשים בשטח שמחפשים רכבים חשודים.

ולגבי המשבש אני לא אפרט אבל זה ממש לא רק מכשיר GPS זה מעבר ותביא איזה חוסם GPS שאתה רוצה והוא לא ישבש את כל המערכת.

אל תאמין לכל מה שכתוב באינטרנט הרוב נכתב ע"י בעלי אינטרסים כאלה ואחרים, או אנשים שלא מבינים כלום מהחיים שלהם.

אם באמת זה היה כ"כ קל כל גנב היה מגיע עם משבש כזה ואז זה יותר בעייתי למצוא רכב,אבל כבר מצאנו רכבים בלי מכשירי איתור כלל או רכבים שפורק מהם המכשיר.

בקיצור הנתונים מדברים ויותר מחצי מהרכבים מוחזרים ללקוח.

יש הרבה רכבים שנגנבים בקומבינה עם הלקוח ואז יותר קשה לעלות על זה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...