Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מניעת גניבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אכן רוב הריו שנגנבות הן מוניות ולכן הביקוש הוא לרכבי דיזל ידנים,הבדל בין ה5 ל4 דלתות אין כ"כ כי יש מוניות כאלה וכאלה.

גלוי נאות,אני עובד במערך אכיפה של אחת מחברות האיתור.

לא גונבים רכבים רכבים על גרר,שופלים טרקטורים וכל מה שלא יכול להיות על הכביש בלי להחשיד יהיה על גרר.

אתה אומר שרוב הרכבים לא חוזרים לבעליהם,יש לי נתונים ואני אומר לך יותר מחצי מהרכבים חוזרים וללא פגע,מלבד מה שהגנבים עושים.

רכבים עם איתוראן שנגנבים הם בדרך כלל פועלים בשיטת הדאבל,נגנבו מפתחות מהבית ואז נגנב הרכב,וגם אז אפשר לעלות על זה.

המשטרה נותנת לנו גיבוי כי אנחנו עושים את העבודה שלהם ותופסים גם רכבים שאין בהם איתוראן,יש לנו שת"פ צמוד איתם ועם הצבא ואנחנו כן נכנסים לכפרים להוציא רכבים,וזה לא משנה אם זה סקודה פאביה או מרצדס בנץ.

אתם חושבים שבאיתוראן כל היום יושבים על המסך ומסתכלים על הרכבים ,אבל בפועל יש אנשים בשטח שמחפשים רכבים חשודים.

ולגבי המשבש אני לא אפרט אבל זה ממש לא רק מכשיר GPS זה מעבר ותביא איזה חוסם GPS שאתה רוצה והוא לא ישבש את כל המערכת.

אל תאמין לכל מה שכתוב באינטרנט הרוב נכתב ע"י בעלי אינטרסים כאלה ואחרים, או אנשים שלא מבינים כלום מהחיים שלהם.

אם באמת זה היה כ"כ קל כל גנב היה מגיע עם משבש כזה ואז זה יותר בעייתי למצוא רכב,אבל כבר מצאנו רכבים בלי מכשירי איתור כלל או רכבים שפורק מהם המכשיר.

בקיצור הנתונים מדברים ויותר מחצי מהרכבים מוחזרים ללקוח.

יש הרבה רכבים שנגנבים בקומבינה עם הלקוח ואז יותר קשה לעלות על זה.

גילוי נאות, כמהנדס עבדתי בפיתוח של מערכות תקשורת אלחוטיות והכרתי אותם לעומק, הכרתי במיוחד את הפרוטוקולים של תקשורת WIFI והייתי חלק מהפרוייקט של פיתוח הדור השלישי הסלולרי. יצא לי גם להשתתף בבניית מערכת שמכילה רכיב GPS וללמוד קצת איך היא עובדת.

והמשותף לכל המערכות האלה שמאד מאד קל לשבש אותם. ברגע שאחד הרכיבים בסביבה לא מקיים את תנאי הפרוטוקול המדוייקים אין תקשורת וגם קשה להתאושש אחרי שהוא מפסיק לשדר.

דבר שני לפי מה שידוע לי איתוראן משלב את 2 הטכנולוגיות של סלולר ו GPS, אין כאן שום קסם. תקן אותי אם אני טועה.

יכול להיות שאתם באיתוראן משתמשים במודיעין או ביכולות חיצוניות אחרות אבל מבחינת הטכנולוגיה שקיימת בתוך הרכב, אין בעייה לשבש.

• תוכן חדש...