Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברי CF עם מדבקות

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מה שהבנתי זה נשלח לפי דירוג הרכב הקארספורומי שלך, משמע ככל שהרכב מדורג גבוה יותר המשלוח יהיה מהיר יותר, לי שלחו בדואר רשום,לרכבי 100K+ עם שליח לבית. אבל לך יש קורולה אז....

וברצינות,תן לזה עוד קצת, יכול להיות בעיה בדואר אצלך באזור, יכול להיות לחץ בדואר ישראל לקראת החגים, ועוד אלף סיבות.

אם עוד שבוע שבועיים לא יגיע שלח שוב מייל ואני בטוח שישמחו לשלוח לך שוב.

Miata ND2

• תגובות 2.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חברה שלי שילמה אגרת רישוי באינטרנט 26 יום לפני תום מועד הרשיון הקודם (מותר לשלם באינטרנט עד שבועיים לפני המועד, בהנחה שזה מספיק כדי שהרשיון המשולם יגיע אליך).

הרשיון המשולם הגיע יום אחרי פקיעת תוקף הרשיון, ואחרי שהיא כבר הוציאה כפל רשיון ב30 ש"ח כדי שיהיה לה עם מה לגשת לטסט. וכל זה קרה באוגוסט, שאין בו חגים בכלל. המצב על הפנים.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם
חברה שלי שילמה אגרת רישוי באינטרנט 26 יום לפני תום מועד הרשיון הקודם (מותר לשלם באינטרנט עד שבועיים לפני המועד, בהנחה שזה מספיק כדי שהרשיון המשולם יגיע אליך).

הרשיון המשולם הגיע יום אחרי פקיעת תוקף הרשיון, ואחרי שהיא כבר הוציאה כפל רשיון ב30 ש"ח כדי שיהיה לה עם מה לגשת לטסט. וכל זה קרה באוגוסט, שאין בו חגים בכלל. המצב על הפנים.

אני כבר 3 חודש אחרי ביצוע הטסט ועדיין לא קבלתי את הטופס ,

באוטו השני שלנו , היינו צריכים רק לשלם אותו (רכב חדש) , כבר עבר חודש וחצי ועדיין לא קבלנו את הטופס,

לא יודע מי הפח אשפה פה , הדואר או משרד הרישוי.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

אתם לא צריכים לחכות לרישיון המשולם היום, זה לא מה שהיה פעם... או שלא? מה פספסתי פה? יש לי טסט עוד שבועיים ולא שילמתי את האגרה (חשבתי לשלם דרך האינטרנט ומיד לגשת). אתם מלחיצים אותי.

פורסם

אני ביצעתי הזמנה ב 12/7 מעליאקספרס ועדיין לא הגיע אע"פ שרשום שזה בארץ כבר מלפני כמה שבועות.

המוכר התחנן לי בוא נחכה עוד קצת כי יש אצלנו בעיות בדואר ישראל. ואת זה הוא מסביר לי. מטורף.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם
אתם לא צריכים לחכות לרישיון המשולם היום, זה לא מה שהיה פעם... או שלא? מה פספסתי פה? יש לי טסט עוד שבועיים ולא שילמתי את האגרה (חשבתי לשלם דרך האינטרנט ומיד לגשת). אתם מלחיצים אותי.

עד כמה שאני יודע, עדיין צריך.

קפוץ תשלם בסופר פארם, זה מדפיס לך עותק במקום. לא יודע אם דורש תשלום נוסף.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

זה מה שאני רואה באתר משרד התחבורה:

"לאחר ביצוע התשלום באמצעים המקוונים, ניתן לגשת לכל מכון רישוי בארץ ולבצע מבחן רישוי שנתי (טסט) בצירוף חידוש הרישיון שבידך וללא אסמכתא לתשלום. (בדיקת התשלום תיעשה על ידם)רק לאחר ביצוע התשלום + מבחן רישוי שנתי (טסט) ישלח אליך הביתה רישיון המאשר ביצוע תשלום + ביצוע הטסט".

http://ecom.gov.il/Voucher/InputPage.aspx?vid=260

בכל אופן אני כבר אבדוק את זה, זה במילא לא נושא השרשור. תודה בכל מקרה :)

פורסם
אני מחכה ל-2 מוצרים מאיביי כבר מעל חודש וחצי, המוכר טוען שהם כבר הגיעו לארץ..

ובקיצור, דואר ישראל,

צריך להחליף להם את הצבי בצב.

תיקנתי

פורסם
[ATTACH=CONFIG]436679[/ATTACH]

נצפתה בנמל חיפה..

הלאון של תומר.

הוספתי מדבקה למסגרת רישוי שלי, אולי עכשיו יראו אותי יותר טוב 8)

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם
זה מה שאני רואה באתר משרד התחבורה:

"לאחר ביצוע התשלום באמצעים המקוונים, ניתן לגשת לכל מכון רישוי בארץ ולבצע מבחן רישוי שנתי (טסט) בצירוף חידוש הרישיון שבידך וללא אסמכתא לתשלום. (בדיקת התשלום תיעשה על ידם)רק לאחר ביצוע התשלום + מבחן רישוי שנתי (טסט) ישלח אליך הביתה רישיון המאשר ביצוע תשלום + ביצוע הטסט".

http://ecom.gov.il/Voucher/InputPage.aspx?vid=260

בכל אופן אני כבר אבדוק את זה, זה במילא לא נושא השרשור. תודה בכל מקרה :)

כשמשלמים באינטרנט צריך לחכות לרשיון המשולם שנשלח בדואר. היתרון הוא שניתן לשלם בתשלומים.

אם רוצים אישור מיידי צריך לשלם בדואר או ברשיומט שיש בסניפי סופרפארם (האופציה המועדפת עליי).

אבל זה באמת לא נושא השרשור :)

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם
[ATTACH=CONFIG]436679[/ATTACH]

נצפתה בנמל חיפה..

הלאון של תומר.

הוספתי מדבקה למסגרת רישוי שלי, אולי עכשיו יראו אותי יותר טוב 8)

אכן, שלי. לפי הלכלוך זה צולם אחרי שהאובך התחיל.

אחרי 3-4 שנים, הגיע הזמן שאתפס 8)

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...