Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בכל מקרה - עדיף לשלם מעט יותר ולא לקנות צמיגים סיניים! כל עוד המדובר בחברות עצמאיות, ולא במותגים מוכרים, אין אף צמיג סיני ששווה בביצועיו לחברות היפניות והקוראניות (שלא לדבר על אירופה). אין לסמוך עליהם בפריט כה חשוב כצמיג!

אתה רוצה מקסימום בטיחות וביצועים, והחיסכון של 50-60 ש"ח לצמיג סיני נחות הוא בטל בששים לעומת הצורך במרחק בלימה קצר יותר. אני מקווה שתסכים איתי.

לעצם העניין - אם תלך על דגם של טויו שנקרא PROXES-4 לא תוכל לשגות. תוצרת יפנית, אוחז מעולה ושקט במידה סבירה, יתאים גם למקסימה שלך. היו לי גם פאלקן 912 וזה צמיג לא רע, אבל נגמר הרבה יותר מהר מהטויו הנ"ל.

תודה רבה אחי

😉

פורסם

כפי שרשמתי לך בשרשור אחר, תקנה TOYO CF1 ותהיה מרוצה.

PROXES-4 במידה שלך לא תמצא.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
כפי שרשמתי לך בשרשור אחר, תקנה TOYO CF1 ותהיה מרוצה.

PROXES-4 במידה שלך לא תמצא.

אני יפנה עם שני הדגמים האלו לסוכן ומה שהו יגיד שיש אני יכך תודה לשניכם

😉

פורסם

GT ו-OVATION הם צמיגים סיניים, אבל דוקא מהחברות היותר טובות שמיוצרות בסין (אבל עדין הם מדורגים כבינוניים ולא גרועים).

OVATION הוא ספק OEM של סוזוקי (סוזוקי אלטו מגיעה עם הצמיגים האלה).

צמיגי OVATON בינוניים?

http://www.tyrepress.com/News/1/22/20196.html

שומר נפשו ירחק, תוספת כזו למרחק עצירה ואתה בתוך התאונה חס וחלילה.

קובי

:-)

• תוכן חדש...