Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבוע התפרק לי הדוד של האגזוז. אני צריך לסדר אותו שבוע הבא בע"ה.

השאלה שלי היא כזאת כמה אמור לעלות דוד מפירוק ?

יש מישהו שמכיר מקום להשיג חלקים זולים מפירוק?

ושאלה נוספת בתחילת האגזוז יש את הממיר לממיר מחובר חיישן יכול להיות איזה שהיא דרך ישירה או בעקיפין שהממיר או חלק מהאגזוז פוגע בסחיבה של האוטו ? כי האוטו עגלה ולא זז אני מתכנן לשבת על המערכת דלק שלו שבוע הבא אבל רק בשביל להעשיר את הידע אשמח לקצת הסבר .

תודה לכל העוזרים ושבת שלום בינתיים! :)

פורסם

דוד מפירוק ניתן להשיג בסביבות ה 300 ש"ח. לגבי החיישן והממיר הקטליטי בהחלט משפיעים על סחיבת הרכב. חיישן חמצן לא תקין יעביר למחשב נתונים שגויים ולפי נתונים אלה המחשב מזריק את כמות הדלק הרצוייה. התערובת שעלולה להיתקבל היא תערובת ענייה שתשפיע על סחיבת הרכב. תנסה להסביר טוב יותר את הנושא שהרכב לא סוחב לך...

פורסם

לא ממליץ להתקין חלקי מערכת פליטה מפירוק, קח בחשבון שהם ירדו מרכב בגיל דומה לשלך, וגם המצב שלהם דומה.

ממיר קטליטי יכול להיות פשוט סתום, זה חוסם חלקית את מעבר גזי הפליטה ומשפיע באופן מהותי על הסחיבה של האוטו.

פורסם

לגבי הסחיבה אני חושב שיש לי כיוון זה כנראה בגלל מערכת הדלק או בעיה בכבלי הצתה למרות שהם חדשים.

האוטו אחרי הנעה מאיץ יפה והכל טוב אבל אחרי 10 דקות נסיעה שהוא טיפה מתחמם פתאום אני יכול להיות על 90 ללחוץ פול גז ורק בירידה הוא יאיץ בקצב סביר לעומת זאת שהכל עובד בצורה תקינה הוא מאיץ בצורה מהירה גם בעליה.

לגבי הממיר קטליטי אם הוא סתום יש תוסף שמנקה אותו עדיף לי לנקות אותו או להחליף ?

כי לפי מה ששמעתי פעם יש בפנים חומר קרמי שסופג את הפחם ומה שהתוסף עושה זה לנקות אותו מהפחם ויש פה איזה חיסרון שאני לא זוכר..

• תוכן חדש...