Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, הזמנתי קיה ריו 1.2 ידנית חדשה, הרכב לא אצלי אבל עשיתי נהיגת מבחן והיה לי USB עם מוזיקה (יש מובנה ברכב) והאיכות לא להיט. גם בכול ביקורת לרכב הזה ציינו שהסאונד לא "להיט".

מעוניין להתקין קומפוננט, מגבר וסאב קטן ונחמד, לא משהו ענק.

בדקתי - מידות הרמקולים הם 6.5

אני רוצה לשמור על שמערכת המקורית והשליטה מההגה ככה שהבנתי שצריך רכיב שנקרא "מנחת".

התקציב 1500-2000 ש"ח.

לא כולל התקנה, רק לרכיבים, התקנה אני אשלם בנפרד, אני כבר מתכנן על מתקין מאוד ממומלץ פה בפורום מכיוון וזה רכב חדש ואני לא רוצה קרקושים מהפלסטיקה ושלא יישברו שום דבר.

(הבנתי שאסור להמליץ על מתקינים לכן אני נמנע מלהגיד את שמו)

אשמח להמלצה על רכיבים טובים בתקציב.

פורסם

פתוח, למרות שמעדיף שלא. אבל אם זה משהו ששווה את זה אני לא שולל.

3000 ש״ח יכולים להספיק? כמובן רק רכיבים ללא התקנה?

ותודה רבה על התגובה וההתייחסות.

פורסם

הייתי ממליץ לך על באס בגודל 10, ביד 2 ישנם dls ואפילו יותר ברמה פירלס רק שהוא כבר יהיה יקר יותר.

רמקולים זה כבר יותר טעם אישי (גם חשוב מה סוג המוזיקה המועדף עלייך), אבל מובן להיצמד לחברות מוכרות כמו מוראל הרץ פוקאל dls ריינבו, לא תתאכזב.

מגבר זה כבר בהחלט עדיף יד שנייה כי הבלאי מאוד מועט ותוכל לקבל תמורה מאוד גבוה לכסף מאשר כזה שתקנה חדש.

במנחתים אני פחות מבין ואשאיר את הבמה למלך:wink:

כמובן שאתה מוזמן למפגשים שם תוכל לקבל רקע לכל חברה וגוון הצליל שלה.

• תוכן חדש...