Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוצפה ישראלי בחניית נכה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי לשתף אותכם בסיפור שקרה לי היום,שרק מראה את הזילזול שיש לאנשים כלפי נכים .

אבי הוא נכה,ויש לנו חנייה נכה מסומנת כחוק,עם שלט ומספר מתחתיו.

היום בצהריים אני חוזר לבית ורואה רכב אחר חונה בחניה שלנו ( ההורים שלי לא היו בבית )

הייתי מופתע שמישהו חוצפן חנה לנו בחניה, אל יותר הפתיע אותי לראות את לוחית הרישוי של הרכב שלנו ( שמתחת לתמרור חניית הנכים, מעוקם ושבור ).

עצבני מתמיד התחלתי לבדוק מה פשר הרכב שחונה בחניית הנכים של אבי,והשלט העקום, וגיליתי שהרכב שחנה בחניה,גם הוא בעל תעודת נכה .

החוצפה לא נגמרת בזה שאותו נהג קיפל את הלוחית רישוי והרס אותה על מנת להחנות בחניה נכה של אבי, אלא שלאחר שהזמנתי משטרה שיגררו את האוטו הזר , בידיוק 5 דקות לפני שהמשטרה הגיעה, יצאה זקנה והתחיל לקלל אותי על שהזמנתי משטרה ומה אני עושה סיפור מזה ושאני חוצפן.

עצוב לראות כמה אנשים אטומים , מילא חנתה בחניה שלא שלה , אבל למה קיפלה את הלוחית רישוי המוצבת בתמרור ושברה אותו ?

אנשים פשוט חוצפנים ומגעילים .!

יפני זה הכי אחי

פורסם

אנשים כאלה ראויים לפינצ'ור גלגלים, שבירת חלונות, עיקום פח והכנסת סוכר לטנק הדלק. :evil::x

אבל בגלל שזה לא חוקי, אנחנו לא עושים את זה ומתקשרים למשטרה (שעושה עבודה די יפה בנושא!). :-D

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
אנשים כאלה ראויים לפינצ'ור גלגלים, שבירת חלונות, עיקום פח והכנסת סוכר לטנק הדלק. :evil::x

אנשים כאלה ראויים למשפט הוגן כמו כולם. כאוס לא מביא לשום דבר טוב ויש גוף שצריך להשליט סדר (כמה שאני מבין אתה מתנדב שם).

מה שהיה צריך לקרות זה משטרה הייתה צריכה להתערב. שבירת תמרור זה פלילי. אני בספק שזקנה שברה את התמרור. לדעתי מישהו אחר שבר אותו והיא חשבה שזו חניית נכים רגילה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מעניין אם ההתנהגות המגעילה של אותה מטומטמת גרמה לה להפוך לנכה בשלב מסויים של החיים שלה :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אגב המשטרה התקשרה אלי לאחר 40 דקות, לשאול אם היא עדיין חוסמת ( היא לא באה, פשוט סחבה את הזמן והתקשרה לשאול אם עדיין יש חסימה ) ...

יפני זה הכי אחי

• תוכן חדש...