Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תעזרו לי לבחור בבקשה מה הכי כדאי

1. פיאט פונטו גרנדה 2010 גיר רובוטי עדיין באחריות 37000 שקל יד 2 67000 ק"מ.

2. פיאט פונטו גרנדה 2009 יד 1 145000 ק"מ 33000 שקל כולל טסט לשנה.

3.פולקסווגן פולו 2007 106000 ק"מ אוטומט יד 2 37000 שקל .

4.סיאט איבזה 2004 185000 ק"מ יד 2 רכב ספורט 2 דלתות 27000 שקל

אני במהלך השבוע נוסע בתוך העיר וסופי שבוע מטייל ברחבי הארץ על בסיס קבוע איזה רכב הכי יתאים לי לדעתם ??

פורסם

אני משוחד אבל בכל זאת.

הפולו מאוד נוחה לנסיעות בין - עירוניות, מרגישה אוחזת ונינוחה ביותר, אפילו משעממת - וגם בעיצוב החיצוני.

פיאט (דגם לא משנה) - ככלל, מחוויה אישית אני לא ממליץ אף פעם אלא אם כן מדובר ברכב שהוא משנתון גבוהה מאוד ובעל ק"מ נמוך מ40.

מדוע ההתלבטות דווקא בין הרכבים הנ"ל?

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם
אני משוחד אבל בכל זאת.

הפולו מאוד נוחה לנסיעות בין - עירוניות, מרגישה אוחזת ונינוחה ביותר, אפילו משעממת - וגם בעיצוב החיצוני.

פיאט (דגם לא משנה) - ככלל, מחוויה אישית אני לא ממליץ אף פעם אלא אם כן מדובר ברכב שהוא משנתון גבוהה מאוד ובעל ק"מ נמוך מ40.

מדוע ההתלבטות דווקא בין הרכבים הנ"ל?

התקציב שלי הוא עד מקסימום שאני יכול 34000 שקל ואני מחפש רכב אמין וחסכוני וזה מה שמצאתי ביד 2 שקרצו לי

אם יש המצלות אחרות אני יותר מאשמח....

פורסם

אני בניגוד הגמור לקודמיי אמליץ דווקא על הפונטו גראנדה הראשונה

גם שנתון מתקדם

גם ק"מ נמוך בהרבה!

ועדיין באחריות

בשנים האחרונות פיאט (השתנתה כמו רוב היצרנים)

פיאט של היום זה לא פיאט של פעם.

יש פה בפורום כמה חבר'ה שיכולים להעיד על כך, חפש.

404

פורסם

האם חשבת על פיז'ו 206 או 207? בתקציב שלך אתה יכול למצוא שנתון 2008. רכב זריז (בגירסת 1600 16V) ובשנתון כזה האמינות שלהם טובה מאד. יש הרבה רכבים מוצעים למכירה ולכן סיכוי טוב למצוא מציאות עם קילוןמטרז' נמוך.

• תוכן חדש...