Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נדלקה לי ברכב מנורת CHECK ENGINE:cry:

נסעתי למוסך והתחברנו לסורק ונתקבל תקלה שהגוף חימום שמחמם את החיישן חמצן (עד שהחיישן מגיע ל כ- 250 מעלות) התקלקל.

בעל המוסך מדווח שלא ניתן להחליף רק את גוף החימום (HEATING UNIT) של חיישן זה, וצריך להחליף את כל החיישן חמצן בעלות של כ - 1500 ש"ח.:oops:

אם הבנתי נכון החיישן חמצן יכולה לעבוד רק ב 250 מעלות ולכן תפקידו של הגוף חימום בחיישן זה לאפשר לו להתחיל לעבוד במיידי גם שהרכב קר לחלוטין.

שאלתי היא כמה זמן לוקח לחיישן חמצן להגיע ל כ - 250 מעלות? והאם לא אחליף אזי תצרוכת דלק שלי תהיה יותר גבוהה רק בתחילת הנסיעה ועד שהרכב תתחמם מעט? או שתצרוכת הדלק תהיה יותר גבוהה כל הזמן?

והאם במצב כזה האוטו עובר טסט (שהרכב חם)?

תודה מראש...

פורסם

תפקידו של סליל החימום הוא למם את חיישן חמצן בעיקר בבוקר, בלי קשר המחשב יכול להפעיל את החימום של החיישן בכל מני מצבים של המנוע (עומס,האצה,וכו), לעבור טסט במצב סטטי את תעבור אבל זה ישפיע על תצרוכת הדלק, יש חיישנים חליפיים טובים,לא חייב מקורי שי לך של Denso'Bosch .

פורסם

זה לא העניין של תצרוכת הדלק כשהחיישן לא מחומם , כל הדלק הלא שרוף יעבור לממיר הקטליטי ויקצר את חייו.

וגם את חיי החיישן הוא יקצר.

פורסם
זה לא העניין של תצרוכת הדלק כשהחיישן לא מחומם , כל הדלק הלא שרוף יעבור לממיר הקטליטי ויקצר את חייו.

וגם את חיי החיישן הוא יקצר.

שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

זה לא מדוייק אז אני אתקן.

חיישן חמצן לא שורף דלק הוא רק מדווח על כמות החמצניים שנשארו לאחר השרפה.

בדגם רכב הזה כל תקלה תכניס את יחידת הבקרה לחוג פתוח שזו אסטרטגיה של יח הבקרה ולכן הרכב יצרוך יותר דלק אבל יסחב יותר טוב אבל אתה מקריב את הממיר ואורך חייו ופליטת מזהמים מוגברת (במידה וזה החיישן הקדמי מפני שלא ציינת איזה חיישן זה משניהם).

נכון להיום אני לא מכיר חיישן מתאים חוץ מהמקורי לרכב זה מפני שהוא WB .

בברכה.

חיים יוד.

פורסם

תודה לכל המשיבים.

זה החיישן הקדמי. חיפשנו חליפי ואין - רק מקורי.

ממה שכתבתם אני מבין שאין מנוס אלא להחליף.

חיים - מה זה WB?

ונראה סביר שב 83 אלף ק"מ החלק כבר מתקלקל?

תודה.

פורסם

בסוף החלפתי (למקורי) 1650 ש"ח כולל החלק, עבודה ומע"מ.

אפסנו את המחשב וב"ה הכל טוב.

תודה לכל המשיבים.

• תוכן חדש...