Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

במהלך נסיעה (טויוטה קורולה 2008 ) שמעתי רעש של שנייה או שתיים - מיד לאחריו נדלקה מנורת המצבר. כשהסתכלתי במראה ראיתי מאחור עשן (לא בטוח אם שחור או לבן, נדמה לי ששחור).

שמן בדקתי ולא היה חסר. האוטו לא היה חם בצורה יוצאת דופן (גם בתחושה וגם לאחר התנעה נוספת בטרמוסטט). כשמתניעים מנורת המצבר ממשיכה לדלוק.

נסעתי עוד 600 מטר עד הבית והזמנתי גרר למחר.

מה יכולה להיות הבעיה?

תודה!

עידו

פורסם

אל תיסע ברכב.

למיטב זיכרוני רצועת המנוע במקרה הזה מניעה גם את משאבת המים. אם הרצועה נקרעה אז משאבת המים תפסיק לעבוד והרכב יתחמם. יתכן והמשאבה נוזלת והרצועה מחליקה.

בכל מקרה, לדעתי להעלות את הרכב על גרר למוסך.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

אני משער שהרצועת מנוע נקרעה בעקבות המשאבת מים שנתפסה.

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם
אני משער שהרצועת מנוע נקרעה בעקבות המשאבת מים שנתפסה.

תודה!

כמה אמור לעלות תיקון כזה?

פורסם

עלות משוערת:

משאבת מים כ300 ש"ח

נוזל קרור כ 120-150ש"ח משהו טוב (וחשוב מאוד להשקיע בזה.באוטו שלי הייתי שם אפילו מקורי)

רצועת מנוע כ 100 ש"ח

עבודה כ 300 ש"ח (העבודה שם יחסית קלה להחליף משאבה אז נראה סביר לקחת רק/עד 300 ש"ח)

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

• תוכן חדש...