Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המשטרה תדגיש את העובדה שזה רכב ספורט כי העיתונות תאכל את עם כפית.

העיתונות תדגיש את העובדה שזה רכב ספורט סקסי ויקר עם 500 כוחות סוס כי זה יתן להם יותר צפיות.

אנשים יכנסו לכתבה שמדברת על רכב ספורט יקר ומגניב אבל לא לכתבה על עוד צעיר מאבו משהו שנסע איפה שהוא 200 על מאזדה 3.

כולם יתעלמו מהעובדה שאמנם לנסוע 200 קמ"ש זה פשע אבל הדרך הכי בטוחה לבצע אותו היא ברכב שזה לא סוחט ממנו 100% מהביצועים שלו, הצמיגים שלו עומדים בתקן המהירות והבלמים תוכננו למהירויות האלו... תעצרו אותו בצד, תנו לו דו"ח זאת לא סיבה ליח"צ זול ומגעיל.

גילי נאות: גם שירוקו מגיעה ל200, וצפונה, נבדק מספר פעמים, מזל שזה פולקסוואגן.

Audi S3 8P - APR Stage 2+

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה שהוא נכלא זה רק רצון להרתיע.

שאחר כך לא יגידו חכמולוגים "הוא עם פורשה אז בגלל זה לא נכלא".

אז שיכניסו את כולם לכלא.

המשטרה תדגיש את העובדה שזה רכב ספורט כי העיתונות תאכל את עם כפית.

העיתונות תדגיש את העובדה שזה רכב ספורט סקסי ויקר עם 500 כוחות סוס כי זה יתן להם יותר צפיות.

אנשים יכנסו לכתבה שמדברת על רכב ספורט יקר ומגניב אבל לא לכתבה על עוד צעיר מאבו משהו שנסע איפה שהוא 200 על מאזדה 3.

כולם יתעלמו מהעובדה שאמנם לנסוע 200 קמ"ש זה פשע אבל הדרך הכי בטוחה לבצע אותו היא ברכב שזה לא סוחט ממנו 100% מהביצועים שלו, הצמיגים שלו עומדים בתקן המהירות והבלמים תוכננו למהירויות האלו... תעצרו אותו בצד, תנו לו דו"ח זאת לא סיבה ליח"צ זול ומגעיל.

גילי נאות: גם שירוקו מגיעה ל200, וצפונה, נבדק מספר פעמים, מזל שזה פולקסוואגן.

אמת. לא משנה שהבחור מבקה נסע על רכב מצ'וקמק שכנראה גם על 100 לא אמור לנסוע, העיקר שבנאדם עם רכב שתוכנן למהירויות גבוהות במיוחד נכלא, כדי שהמשטרה תוכל להראות "כאילו" היא מועילה במשהו.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אז שיכניסו את כולם לכלא.

או שלא יכניסו אף אחד לכלא.

להגיע לכלא על מהירות זה פשוט אדיוטי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הוא נעצר בגלל שהפר את החוק בצורה בוטה.

אנשים נתפסים על 140 ומשוחררים עם התראה כי זו עבירה הגיונית-חוסר תשומת לב רגעית או יציאה לעקיפה.

200 קמ"ש זה זלזול בחוק ואיך שאנשים רואים את זה "יש לו פורשה אז מותר לו הכל".

חוק זה חוק והעונשים עליו מוגדרים.

אתם הם הבבונים האמיתיים שמצפצפים על החוק כי לדעתכם הוא לא מוצדק.

הנה אתם בכתיבה יותר מתלהמת וילדותית - http://www.turbomagazine.co.il/category/%D7%94%D7%90%D7%9D-%D7%A0%D7%94%D7%99%D7%92%D7%94-%D7%A2%D7%9C-200-%D7%A7%D7%9E%D7%A9-%D7%91%D7%9B%D7%91%D7%99%D7%A9-6-%D7%9E%D7%A1%D7%95%D7%9B%D7%A0%D7%AA

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

תפוח, יש לך הפרעת קשב וריכוז או שאתה סתם מגיב בלי לקרוא?

הבאתי כמה דוגמאות לאנשים שנסעו במהירות גבוה יותר ולא נכלאו שלא לדבר על בחור מסומם שנסע 173 קמ"ש בין היתר נגד כיוון התנועה ולא נכלא.

אז למה בעל הפורשה? שכנראה היה הכי כשיר לנסוע במהירות הנ"ל.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אף אחד לא טען שזה חוקי, הטענות הן בנוגע למדיניות האיפה ואיפה. נהג של פורשה מנקרת עיניים שנוסע בכמעט 200 קמ"ש הולך לכלא, "צעיר"/"בעל מבטא ערבי" :roll: שנוסע ברכב נחות בהרבה אך באותה המהירות לא.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

היי יש לי גליל של 1.52X29 מטר של כרום ניקל

וגם קצת פייבר שחור שמו כמו 0.40X2

את כל הגליל אני מוכר ב 3,500 תקנה הכל אני יוסיף לך את הפייבר

• תוכן חדש...