Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוק טירה - שווה עוגיה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין יותר מדי מציאות,הרבה זבל,הייתי בקיץ והיה חם לאללה כל שתי דקות רצתי לבאסטה של השתייה ,והשאלה היא באמת מה אתה מחפש שם.

לנשים יש תכשיטים קצת אז מיילא,ואולי נעלי בית לגבר ואולי נעלים "להרוס אותם" לגבר ולאישה,לא יותר.

אפשר ללכת להסתובב שם ואז לקפוץ לאיזה חומוסייה שם ממול,זה מעביר את שבת בכיף.

Miata ND2

פורסם

שווה בעיקר להגיע לשם כדי לפגוש את האגדה יהודה קייסר, לשאול לשלומו ולשלשל תרומה קטנה לכיסו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מעדיפה לבקר בשווקים בתל אביב.

שוק הכרמל, וכל הרחובות עם החנויות הקטנות בדרום תל אביב.

כדי לא להיות תלויה ברכב אני מגיעה בתחבורה ציבורית וחופשיה לצעוד ברחובות תל אביב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מנסיון אפשר למצוא שם הרבה מציאות יחסית לשוק, הכל גם תלוי עד כמה אתה חובב שווקים, בלי קשר שאחרי הסיבוב קניות חובה לקפוץ לאחת המסעדות ליד ולהתפנק על חומוס.

דודים שלי גרים בשרון ככה שההורים שלי עדיין קופצים בדרך לטירה עושים סיבוב קניות וממשיכים לפעמים לחומוס ליד.

• תוכן חדש...