Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי בשתיהן - ג'אז שקטה ויותר מרווחת. פחות מאובזרת אבל כנראה יותר אמינה. עולה אחרי הנחה 114-115 אלף שקל על הכביש

פיאסטה 103 אלף שקל על הכביש. מאובזרת. קצת רועשת אבל מנוע חדש וטוב. נוסעת לא רע בכלל

אני נוסע כ-8-9 אלף ק"מ בשנה

זוג+ילד בן שנה

מי יותר מומלצת אם אני מחזיק את הרכב כ-5 שנים, והאם שווה להכניס למשוואה את הספייס ורסו?

תודה

פורסם

מה המחיר של הג'אז שאיננה היברידית?

אני היייתי הולך הל ההונדה, כנראה שגם יהיה לך הרבה יותר קל למכור אותה בעתיד, תהיה חסכונית יותר, מרווחת יותר.

ההפרש בכסף שאתה משלם עליו עכשיו תקבל אותו במכירה של הרכב, ולדעתי אפילו כשתמכור ההפרש שיש עכשיו בין המכוניות כחדשות רק יעלה, זה ידוע שלהונדה יש שוק טוב וחזק.

החשש היחיד שלי לגבי ההיברידי זה העניין של הבטריה והקרינה, לא הוכח שזה אכן פוגע בבריאות, אבל עדיין יש לך מטען חשמלי דיי גדול איתך על בסיס קבוע, בגלל זה אני הצעתי לבדוק את ההונדה הרגילה, לא ההיברידית, אם המחיר זהה אני הייתי בוחר בה.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
האם שווה להכניס למשוואה את הספייס ורסו?

תודה

עד כמה שידוע לי, הספייס ורסו לא משווקת יותר בארץ

.We apologise for the inconvenience

פורסם

אם אתה נוסע הרבה ומחפש חסכון בדלק, אז גאז, אם הדגש הוא על נוחות ועיצוב (לטעמי האישי כמובן) אז פיאסטה

פורסם

ההבדל במחיר בין השתיים פשוט עצום, ובכמות הנסועה שלך ממש לא מצדיק היברידי.

נכון הג'אז מרווחת יותר, אבל עבור זוג+ילד היתרון אינו משמעותי ולא מצדיק את פער המחיר.

מה גם שמבחינת איכות פנים, נוחות ואיבזור הפורד עדיפה.

לגבי הורסו, צריך לחכות ולראות איבזור ותמחור...

• תוכן חדש...