Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי פורום יקרים.

כבר כמעט 3.5 שיש ברשותי אקסנט שנת 2000 אוטומטית והיום אני מבצע טסט שלישי כבר.

באמת אוטו מצוין שלא ביקש כלום פרט לרדיאטור עד היום, אבל הגיע הזמן להמשיך הלאה מתוך רצון לפנק את איכות הנסיעה ולהיות יותר "מכובד" כשמגיעים למקומות.

השיקולים הם: רכב משפחתי שמכבד את בעליו (באופן יחסי, לא צריך להשתולל, אני עדיין לא ראש הממשלה).

חייב להיות אוטומט כי לאשתי אין רישיון לגיר רגיל.

חייב להיות חסכוני בדלק, במקרה של הגולף, דגם הדיזל עושה 1:17 בגרסת האוטומט ולכן הבנזין נפסל.

התקציב עד כ-25K ש"ח בערך, לא סגור על זה עדיין.

יש חוות דעת על הרכב? איך שרד את השנים?

רוב הרכבים בלוחות סביב התקציב שלי מפורסמים באזור ה-300K ק"מ.

המלצות על רכבים אחרים מקבילים לחלופין?

נ.ב:

(למה מבחר הדיזלים הבינוניות והקטנות כל כך מינורי?)

(לוקח בחשבון שיהיה לו וו גרירה, אם היונדאי גוררת, כל דבר יכול לגרור מן הסתם)

אופנוען

פורסם

ראיתי באתר מידרג חוות דעת של בעלי מוסכים שאפשר לסכם אותן לשתי נקודות:

1) הגולף רכב סביר ונחמד מאוד, אבל לא צריך לקפוץ מהגג מהתלהבות.

2) החלפים של פולקסוואגן יקרים מאוד ולכן כולם מחפשים למכור אחרי שקנו.

התמונה המצטיירת מבעלי המקצוע באינטרנט היא ראלית?

רכב כל כך מוצלח במכירות ברמה העולמית, והמסקנה היא שהוא סוג של מעטפת יפה ותדמיתית על חלפים בינוניים בלבד?

אופנוען

פורסם

היי.

ברשותי גולף TDI 130 כ"ס.

הרכב חסכוני מאוד, מפנק, נוח על הכביש.

עם כל זאת כאשר רכשתי אותו החלפתי את כל הפלסטיקה הפנימית שהייתה במצב בכלל לא מזהיר וצבעתי וטמבון קידמי ובגאז' אשר דהו עם השנים.

כאשר אתה מחפש רכבים כאלו תעשה סיבוב ברכב ותבדוק שהגיר אינו מחליק או בועט.

בתקציב שלך תוכל למצוא עד מודל 2002 אני מעריך.

פורסם

כבר דובר פה המון בפורום על כדאיות של קניית מכוניות דיזל ישנות (שיקול של חיסכון בדלק מול עלויות טיפולים ותיקונים גבוהות).

תבצע חיפוש ותקבל קצת חומר למחשבה.

פרט אחד שנראה לי חשוב, הוא שלאחרונה נראה שיש מגיפת גניבות של גולף/בורה, במיוחד דיזל (גם דובר פה רבות בפורום), יש לקחת בחשבון.

פורסם

כמה שיקולים שאתה אמור לקחת בחשבון:

א. הרכב מאוד גניב בזמן האחרון.

ב. חלקים של פולקסווגן מאוד יקרים לעומת יונדאי.

ג. גיר ידוע לשמצה.

ד. תיקונים יקרים כמו משאבת סולר ששובקת חיים.

ה. כמעט אצל כל גולף ובורה הפלסטיקה במצב זוועתי.

פורסם

ד"א, למה דיזל?

מומנט מצוין לגרירות וחיסכון בדלק.

לאחר מחקר שערכתי במשך היום וגם לפי התגובות כאן, אני מתחיל להרגיש לא בנוח עם הרעיון לעבור לפולקסוואגן.

תודה רבה בינתיים.

אופנוען

פורסם
לעבור לפולקסווגן אין בעיה, דגם הסולר הוא הבעיה.

בזה בדיוק אתה טוועה ידידי.

דגם הסולר מוצלח מאוד.

דגם הבנזין עם המנוע 2000 אוטומט הוא שעושה ים של ברדק.

פורסם

אם גניב לא מעניין אותך, אז אתה מסודר, יצאתי לי לנסוע על גרסת הדיזל לא קצת, זה רכב עם המון כוח, מזכיר לי ששכחתי להוריד להילוך ראשון בעליה ממש קשה, התחלתי על הילוך שני ללא שום בעיה ורק שבאתי להעביר לשני הבנתי שאני כבר על הילוך שני.

יש לו המון מומנט והמנוע שלו מאוד אמין, בכללי זה רכב אמין, במיוחד בגרסה הידנית.

גם מה שמאוד אהבתי ברכב הזה, הוא אמנם נראה קטן אך הוא ממש לא, תא מטען מכובד ומקום לנוסעים מאחורה, שלא לדבר על רמת האבזור, לפחות אצלי בקומפורטליין יש דברים שהם אמנם שטותיים, אך כיף שהם בסביבה ובאמת עושים הרגשה טובה, לדוגמה:

מחזיק כוסות נשלף מעל הרדיו, מחזיק כוסות בתא כפפות, מחזיק כוסות לנוסעים מאחורה, שקע מצת נוסף בתא המטען שמצאנו מאוד שימושי שנתקענו בלי מטענים לפלאפונים, ווי תלייה במושבים מאחורה, וזה עוד נמשך, הבנת את הפואנטה.

מה שעוד אהבתי ברכב הזה, זהו רכב עם נוכחות, כמו שרשמת בהודעה המקורית, רכב "מכובד".

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

• תוכן חדש...