Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחים שלי רציתי לשתף אתכם בפרוייקט פ33ה שעשיתי אתמול לטוסטר

לאחרונה ובגלל שאני בצבא הזנחתי את הטוסטר אליפות שלי ואתמול החלטתי שזהו, הגיע הזמן לפנק תבובה ולא רק תחברה.

בפעם האחרונה שיזדמן לי להגיע לחולון לסופרסלסטור קניתי תכשיר ניקוי סוף של חברת SM מסדרת וול דן, כמו זה שכולם בפורום ממליצים עליו. היה מבצע לקראת הפסח אז הבאתי בקבוק 900 מל ב 10 שקל חחחח.

על הבקבוק יש המון הוראות אזהרה וזה אז מי שלא מנוסה כדאי שהיתייעץ עם מישהו. וואלה מזל שאמא שלי הסבירה איך להשתמש בזה חחחחח.

קיצר, שמתי כפפות ויאללה לעבודה!! לקח לי איזה כמה דקות להבין איך לשחרר את הניצרה (חחח כמו הזה של ה אמ16 בטירונות חחחח) והתחלתי לרסס כאילו אין מחר!!!!! גמרתי נראלי איזה חצי בקבוק שמה על האינטריור חחחחח

קיצר צריך להמתין איזה 5 דקות אז בינתיים הורדתי את החדש של עומר אדם בגרסת העז. חחחחחח אנשים קרועים...

אחרי שחיכיתי לקחתי אוויר מבחוץ למה כל המטבח היה מסריח זה קטלני החומר הזה!!!!!! לקחתי את הסקוצ' מהסדרה הירוקה והיקרה שחבר הזמין לי מאיביי והתחלתי לשפשף את כל האינטריור, חחחח כמו במקלחת

אתם לא מבינים מה יצא משמה!!!!!1 יו באמא שלי בחיים שלי לא לא האמנתי כמה בוצה אפשר להוציא מטוסטר!!! יעני לא יודע מה יותר מלוכלך הטוסטר או פה של אוהד ביתר חחחחחחחח

קיצר שפשפתי וזה ואז אחורי זה הרבצתי עוד נגלה של ריסוס שימותו כל החיידקים וזה חחח אבא שלי פתאום נכנס למטבח וכמעט נחנק חחח ואז הוא דפק צעקה על אמא שלי למה הוא חשב זה היא עשתה תבלאגן חחחח העלתי את זה לפייס שלי תחפשו שמה.

קיצר אחרי עוד איזה 5 דקות שוב חזרתי למטבח ושמתי כזה מסכה למה היה מחניק רצח שרפו לי העיניים אבל בכל זאת דפקתי עוד איזה שפשוף. וואלק בגלל שהרבה זמן לא ניקיתי תטוסטר נשארו שמה משקעים שלו ירדו, נראלי פעם הבאה אני יביא פלסטלינה מאיזה חנות פה בעיר ואעשה פלסטלינה

אחרי ששפשפתי ניגבתי בסמרטוט שחבר הביא לי במזוודה מאנגליה, משהו דהלוקס ויקר בטירוף. בואנה היא ייבשה את כל התנור כאילו עכשיו הוא יצא מהמפעל!! מה זה יבש חבל על הזמן

קיצר וזה היום בבוקר באתי להכין טוסט ואני אומר לכם הטוסטר עף יעני באורגינל! הטוסט היה מוכן באיזה 2 דקות ולא ב10 כמו שהיה לוקח לו קודם!!!!!1 אני בטוח שגם צריכת החשמל השתפרה בקיצוניות!!!

קיצר - אני ממליץ לכולם לעשות דיטלינג לטוסטר. זה ממש זול והטוסט נהיה מזה טעים.

ביי

אה נזכרתי מצטער שאין לי תמונות מלפני הניקוי, מההתרגשות וזה שכחתי לצלם חחח......

תצלום0077.jpg

תצלום0078.jpg

תצלום0084.jpg

תצלום0086.jpg

תצלום0087.jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

WTF :) ??

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

רגא גבר!! למה לא עשית פלסטלינה?!

זה מוסיף עוד 20 מעלות להספק הסופי יהיה לך טוסטר מטוססססס!!!!!

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

תגיד גבר, החלון המושחר של הטוסטר מגיע כך באורגינל מהמפעל, או שעשית את זה בארץ?

ולמה לא עשית לטוסטר אוטם צבע??? :shock:

פורסם

עבודה של ערס אנגלי על האינטריור.

אילו אני אשתך הייתי שולח אותך לנקות את הבפנוכו של תנור האפיה ואת הגג של ארון המטבח בלי כפפות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אח'שלי, אני הייתי מנמיך אותו ובונה קורה לשלושת השעונים.

אני הבאתי לפני שנה טוסטר מרפי ריצ'ארד, שמתי לו בפנים תאורת לד כחול, יצא משו לפנים

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אחי, בלי קונסי אוויר נירה לי אני מביל׳ך ברוש

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הפרויקט הבא שתראו כאן:

פרויקט דיטיילינג למ"ק 77.

(מבטיח לכם, בתקווה שזה לא עובר על נושא של בטחון מידע :roll:)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!

שמע גבר!!! זה שיש'ך ספינה טאיוונית עם חלונוט שחורים וספוילער לא הופך אותך לקינג פה!

בו תילחץ אים הTIP AR שלי ועז נרהה אותחה גבר!

הינה ההליטי תמונא שתבין למה אני לא משחק איתחה!!!!!!!!!1

929261_350f_625x1000 (1).jpg

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...