Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה התקבלתי לעבודה שבה אני נדרש לעבוד מהבית.

החברה מספקת לי מחשב נייח ואני מנדב לטובת זה את חדר העבודה של הבית.

מה שאומר שהמחשב הנייח הבייתי (והדי מיושן יש להגיד :oops: ), צריך לפנות את מקומו.

מכיוון שגם ככה חשבתי לשדרג אותו ועכשיו בכלל לא יהיה לי מקום אחר בבית לשים אותו, אני רוצה לרכוש לפטופ לצרכים הבייתים.

הצרכים הם מאוד בסיסיים.

אינטרנט.

מידי פעם מעט (מאוד) אופיס.

הדבר הכי כבד שירוץ עליו זה PhotomatixPro וגם ViewNX 2 ו לפעמים גם Lightroom 4.2. (בנפרד כמובן!)

התוכנות רצות באופן חלק ומספק על המחשב הנוכחי (מחשב בן 4), אז אני מניח שעל מחשב חדש וחדיש יותר הן ירוצו בלי בעיה וללא דרישה למשהו מיוחד.

אני כן מוכן להשקיע קצת יותר בשביל לקבל מחשב שיעשה את העבודה גם בעוד 3-4 שנים, ללא צורך בשידרוגים.

דרישות:

-אמינות!!

-עדיפות למסך גדול ואיכותי ככל האפשר במסגרת התקציב וביחס לשאר הדרישות.

-עדיפות למקלדת מלאה.

-אחריות ארוכה ככל שניתן מנותן שירות מוכר וטוב.

-יציאת HDMI (אני לא יודע אם זה משהו שהוא סטנדרטי היום בכל המחשבים)

-לא נראה לי שיש לי צורך בהארד דיסק עם יותר מ500 ג'יגה. (יש 1T בכונן חיצוני)

-העדפה לSSD לטובת פעולה מהירה. (בלפטופ הקטן והמיושן הנוסף שיש לי בבית {LENOVO X61S} זה עשה פלאים!)

נושא הסוללה והמשקל לא ממש מטריד אותי מאחר והמחשב לא צפוי לעזוב את הבית. (כמובן שההעדפה היא לסוללה נשלפת, כדי שבמקרה הצורך ניתן יהיה להחליפה בקלות).

שאלות:

-יש צורך ב8 ג'יגה זיכרון? או ש4 או 6 יעשו את העבודה?

-מעבד? I7? I5? I3? כבר הלכתי לאיבוד לגמרי.

לצערי הרב אני לא מבין גדול במחשבים :oops: , לכן אשמח לקבל המלצות ספציפיות.

תקציב:

מחיפוש זריז בפורום/זאפ קיבלתי תחושה ש3000~ ש"ח יספיקו. זה נכון?

במידה ויש צורך במתיחת התקציב בעוד כ500-700 ש"ח על מנת לקבל שדרוג משמעותי, אני אשקיע.

אני ממש לא נעול על חברה/דגם מסויים.

מראש תודה רבה לעוזרים.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

מעבד I3 זה די ויותר לפעולות שאתה צריך. כך גם 4 ג'יגה(אפילו 2 יספיקו ככול הניראה)

לי יש נסיון טוב עם מחשבים של דל ושל לנובו(מבחינת איכות בנייה, ה-THINKPAD של לנובו יותר טוב מה-VOSTRO של דל)

כונן SSD זה לא משהו שבא BUILT IN במחשבים המוגדרים "זולים", והתקנה חיצונית תפגע לך באחריות. אבל אולי יש חנויות שיסכימו לעשות את זה והאחריות עדיין תשמר.

כמובן רוב היצרנים היום מביאים 3 שנים אחריות עד הבית(רק צריך לוודא את זה)

עריכה:

וואו, לא ידעתי שמחירי לפטופים צנחו פלאים.

יש לך מגוון רחב של לפטופים עם הארדיסק רגיל+ SSD למערכת הפעלה בטווח המחיר שאתה רוצה.

פורסם

זהו לא כונן רגיל + SSD למערכת ההפעלה, אלא כונן קטן לצורכי הcaching של מערכת ההפעלה. תגרום לתוכנות ולמערכת ההפעלה לפעול מהר יותר אך לא תחליף לכונן SSD בגודל מלא מבחינת הביצועים.

מי שכן מעוניין להוסיף כונן SSD בנוסף לכונן הקשיח הרגיל בנפח גדול המותקן בנייד יכול לעשות זאת ע״י התקנתו במקום הכונן האופטי במקרה שיש, ע״י קופסאת מתאם מיוחדת.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...