Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HARTGE GmbH

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מחפש בודי קיט?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני דווקא מתעניין באפשרות התקנת PIGGYBACK, והאם יש פה נציגות שמטפלת בנושא מבחינת התקנה ותמיכה.

לא בעיה להתקין לבד אבל תמיד טוב שיש תמיכה בארצינו הקטנטונת.

פורסם

יש להם אתר אינטרנט, יש שם אפשרויות יצירת קשר בטלפון (מסלולרי לנייח זה בחינם בחלק מהרשתות), פקס, מייל ואפילו עמוד פייסבוק.

שאל אותם!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

איזה מנוע יש לך

N54\N55?

יש פיגיבקים יותר טובים מHARTGE

אבל כמובן שהם לא יגיעו לרמה של פלאש ECU מלא

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

אני יספר קצת על השיקול שלי ולמה שאלתי.

אני מתכנן לרכוש 116 או 118 חדשה, ההבדל בינם ברמת איבזור זהה עומד על כ17 אלף ש"ח.

המנועים זהים פרט לניהול מנוע ולמיטב הבנתי ב 116 ישנה גם צנרת קצת שונה כדי לסרס את המנוע.

הפיגי ל 116 נותן בעצם את ה118 וקצת יותר מומנט לפי הנתונים של הארטג' המחיר לעומת זאת יהיה נמוך משמעותית גם בקניה וגם בעלויות הביטוח.

ה118 בצרוף הפיגי עולה מעל 200 כ"ס ושפע מומנט.

כמובן יש פיגי של "ACשניצל" :lol: שמוציא משניהם הספק זהה (מעל 200 כ"ס) , אני מניח בהחלפת צנרת. אבל שם הקאצ' בזה שאת הפיגי צריך לחבר לCAN ועוד כמה חישנים שכרוכים בשינוי וחיווט הרכב מה שעקב קניית רכב חדש מהחברה אני לא ממהר לעשות (כמו את כל השינוים הנ"ל אבל צריך לדעתי להכיר לאן נכנסים ומה אפשרויות)

לפי ההבנה שלי אפסולוט עובדים על פלאש חדש ואני מניח שעד שאני ירכוש ויחפש השינוים הללו הוא כבר יצא לשוק.

בכל אופן לדעתי הקניה המושכלת ביותר תהיה ה116 ידנית עקב עלויות אחזקה וקניה נמוכות יותר, אתם מסכימים?

פורסם

בחור מקפריסין פירסם בפורום אחד שהתקין את הקופסא של HARTGE ומרגישים רק הבדלים במהירות גבוהה של 120+, מתחת לזה אין כל כך הבדל מורגש לדעתו. קופסא של HARTGE עולה 1500 יורו,לא זול,וכמובן מבטלת אחריות בארץ. ממה שהבנתי קופסאות של חברות רציניות לא זולות ולפי דעתי כדאי כבר ללכת על 118I מקורית ולהישאר עם אחריות.

http://f20.1addicts.com/forums/showthread.php?t=645440&page=3

עוד דבר מעניין, הרבה האנשים בחו"ל שעשו נסיעת מבחן גם על 116I וגם על 118I מדברים על הבדל קטן בביצועים ולכן מעדיפים 116I.

בארץ יש רק 116I לנסיעות מבחן לכן קשה להחליט בין שני המנועים.

למידע נוסף מומלץ לבקר באתר הזה: http://f20.1addicts.com/forums/

* שים לב לתרד של תקלות ברכבים אלו.

פורסם

המנוע שלך זה ה N13, אין הרבה סדנאות שיטרחו להכין למנוע הזה פיגיבק ברמה, אולי רק מקומות נישה שמריצות כאלה בכמויות.

אמנם יש לו טורבו והוא יכול להיות משופר בכמה אחוזים טובים, אבל תצטרך לחכות שיצאו תחליפים זולים ל 2000 יורו של HARTGE

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

תודה על המידע!

אני כמובן לא חושב שזו מכונית ספורט אבל אם יש אפשרות לקבל קצת יותר BANG FOR THE BUCK זה תמיד נחמד.

לגבי התקלות, עברתי שם על השרשורים ולא ראיתי שום דבר רציני פרט לכמה קירקושים פה ושם שזה ניתן למצוא בכל רכב,

היה פה שרשור ביקורת על CX5 שבעליה סבל מקרקושים למינהם, לדעתי אין מנוס בכל רכב פרט לאקזוטיקות יקרות.

התיעצתי גם אם מומחה לBMW פה בפורום והוא ענה כי לא נראו תקלות פרט לכמה מקרים ספציפים בדגמים הראשונים שהגיעו לארץ.

אכן לשלם 10000K על פיגיבק נראה הזוי, מילא היתה פה יציגות רישמית שנותנת אחריות כמו באירופה אז אפשר לחשוב לשלם כזה סכום, אבל ככה לא נראה לי, אפילו שזה זול יותר משדרוג ל 118 מהחברה.

פורסם

למנועים הגדולים יותר [N55\N54] יש פיגיבקים במחירים טובים :)

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

בכל אופן לדעתי הקניה המושכלת ביותר תהיה ה116 ידנית עקב עלויות אחזקה וקניה נמוכות יותר, אתם מסכימים?

מסכים לגמרי, ההבדל בין ה116i וה118i לא כל כך מורגש (יותר נכון,לא מורגש ששווה את ההבדל במחירים).

הייתי בקשר עם hartge,אין להם נציגות בארץ.

פורסם

לפי ההבנה שלי אפסולוט עובדים על פלאש חדש ואני מניח שעד שאני ירכוש ויחפש השינוים הללו הוא כבר יצא לשוק.

מאיפה? מהאתר שלהם? זה ככה כבר לפחות חצי שנה FYI.

פורסם

מכיוון שמדובר בדיוק באותו מנוע ושינוי קטנטן באגזוז (שלא מסרס כמעט כלום), אין הבדל בין ה118 ל116 פרט לתוכנה.

ה116 לא באמת מוציא 136 כ"ס. אלו נתונים שיווקים שקריים ומופחתים רק כדי לגרום לך לקנות את ה118.

ה116 בדיינו נמדד כ155 כ"ס ו26 קג"מ מומנט - נתונים מכובדים ביותר.

אין הגבלה אלקטרונית לכ"ס מסוים, פשוט כי אי אפשר למדוד כ"ס בECU. אלו בסה"כ משחקים עם הזרקת הדלק, לכן הם לא באמת מצליחים להגביל את הרכב לנתונים שכתובים על הנייר.

פיגיבק ב10,000 זה בדיחה ובכלל פיגיבק לא מומלץ בכלל. כל הפיגיבק ל116 דומים, לא ישפיעו מ0-100, פשוט כי אי אפשר באמת לעבוד על הECU כך. חכה לפלאש מלא ותהנה משיפור אמיתי.

יש כבר פתרון פלאש מלא בסינגפור אבל הוא יקר מאוד ולא יגיע לארץ, קופסת הפלאש עצמה נמכרת בהון למוסכים ובארץ הם לא מוכנים להשקיע את הסכום.

• תוכן חדש...