Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קניתי אלמרה לפני כמה שבועות והצמיגים שעליה די דורשים החלפה, הקדמיים יבשים וישנים,

האחוריים פשוט שונים, אבל יחסית חדשים ויחסית בסדר

מישהו יכול להמליץ על צמיגים טובים באזור ה 450 ש"ח לצמיג?

הייתי בפורטל היום, יש לו רק סיני ב 300 ומשהו ומישלין (אנרג'י) ב 600 ומשהו

האם יהיה נכון לשים קדמיים מישלין ואחוריים זבל או שעדיף לחפש צמיג בינוני במחיר נמוך יותר ולהחליף את כל הארבע?

ובכל מקרה אם למישהו יצא להחליף צמיגים דומים בפנצ'ריה טובה באזור המרכז/ אשדוד

שיש לו צמיגים טריים אשמח לשמוע

פורסם

ב 450 ש"ח לצמיג במידה שלך תמצא צמיגים טובים מאוד, בתקציב הזה אתה ממש לא נאלץ להתפשר על מותג בינוני.

תן קפיצה לאוטו-דיפו, יש להם מבצעים לא רעים על צמיגים או בצע סבב פנצ'ריות ביפו.

במידה ואין לך דרישות מיוחדות מהצמיג - כל צמיג מחברה מוכרת יעשה את העבודה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בתקציב של עד 450 ש"ח תוכל בקלות למצוא:

YOKOHAMA A.DRIVE

KLEBER HP3

PIRELLI P6

GOODYEAR DURAGRIP

חלקם יעלו פחות מ 400.

http://tires4u.co.il/?x=x&iGarageID=&sc=&m=0&search=1&ar=0&r=15&a=65&s=185&CarType=1&page=3&OrderBy=&AscDesc=

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הטיפים שלי:

הרכב לפני שנת 2006, אין חובה חוקית (או כל צורך אחר) להקפיד על קוד המהירות המקורי (זה נועד למהירויות מעל 180 קמ"ש)

דווקא הצמיגים בציר האחורי חשובים יותר (לכן הרעיון להשקיע בציר הקדמי לא מוצלח)

הכי טוב: רביעיה חדשה.

פורסם
הטיפים שלי:

הרכב לפני שנת 2006, אין חובה חוקית (או כל צורך אחר) להקפיד על קוד המהירות המקורי (זה נועד למהירויות מעל 180 קמ"ש)

דווקא הצמיגים בציר האחורי חשובים יותר (לכן הרעיון להשקיע בציר הקדמי לא מוצלח)

הכי טוב: רביעיה חדשה.

אז אתה אומר שאני אשים צמיגים למהירות T?

למה הצמיגים האחוריים חשובים יותר?

פורסם

האחוריים יותר חשופים לאיבוד אחיזה שמביא לאיבוד שליטה.

כך מופיע גם בחוברת הנחיות מקצועיות שמפיץ משרד התחבורה.

אני לא אומר שתקנה T, רק שזה לא יהווה שיקול מכריע (אל תוסיף 150 לצמיג רק בגלל קוד מהירות, אתה גם ככה לא מתקרב ל180)

פורסם

תודה לכל העוזרים

היות וזו לא מידה נפוצה אז אין יותר מדי מלאי של דברים מעניינים, והעדפתי לקנות היום במקום

כי אין לי זמן באמצע שבוע

אבל בסוף הגעתי לצמיגי אנטון בחולון, יחס מעולה, צוות מקצועי ושירות מהיר ואיכותי

בקיצור, קניתי 4 צמיגי toyo

פורסם

בקיצור, קניתי 4 צמיגי toyo

טוב מאוד שקנית צמיגים של חברה רצינית ומוכרת.

תתחדש.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...