Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום עם פריקת עצבים קטנה להיום

אני בא לשמוע מוסיקה מהאייטונס (שגם ככה שונא אותו) ורואה שהוא התעדכן וכל מה שהכרתי עד כה שונה. היות ויש לי אייפוד נאנו אני חייב להשתמש בו כדי להעביר שירים אתם כבר יודעים. גם ככה אני תקוע על "קיל באס" שלא נדבר על סידור מחדש של כל השירים והעיצוב המכוער,וגם לא יודע איפה נמצא האקולייזר :?

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
יש לך מזל שאין לך מכשיר של סמסונג ואתה צריך להשתמש בKies.

צריך?:roll: בסמסונג לא צריך שום דבר,זה לא אפל,אפשר,לא צריך.

שום בנאדם נורמלי לא משתמש בkies.

Renault Clio TCe 120 EDC

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אה, וגם לא צריך להתקין שטויות על המחשב כדי להעביר שירים למכשיר...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מי משתמש בkies לעזאזל?

מחבר את הטלפון, קופי פייסט, שלום על ישראל.

בתור תוכנת סינכרון אייטונס היא לא חצי רעה כמו המקבילות שלה (htc sync וkies המזעזעת). הבעיה היא שהיא מסנכרנת בדיוק את מה שלא צריך (מוזיקה) בין שאר הדברים השימושיים שהיא מסנכרנת (תמונות, אנשי קשר). הקטע הוא שהיום מסתנכרים רובם ככולם (איי-פונים או אנדרואידים) לענן של אפל או הדרייב של גוגל מה שמייתר את תוכנות הסנכרון למטרה שלשמה הן נוצרו ובעצם תוקע אייפוניסטים "כבולים" לאיי-טיונס כדי להעביק מוזיקה למכשיר.

לנושא המקורי: אם אתה כל כך מתעב את אייטיונס למה אתה משתמש בה לנגן? תגדיר את מדיה פלייר או כל נגן אחר כנגן הדיפולטי של ווינדוס ותנגן איתו. שאייטיונס רק יעביר קבצים ויסנכרן כשאתה מחבר את האייפוד.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
יש לך מזל שאין לך מכשיר של סמסונג ואתה צריך להשתמש בKies.

ההשווה בין Kies ואייטיונז היא כמו להשוות DOS ל WINDOWS 8

בתור שונא אפל יש לי סמסונג גלקסי 3, אבל בתור נגן אני משתמש באייפוד נאנו.

מי משתמש בkies לעזאזל?

מחבר את הטלפון, קופי פייסט, שלום על ישראל.

בתור תוכנת סינכרון אייטונס היא לא חצי רעה כמו המקבילות שלה (htc sync וkies המזעזעת). הבעיה היא שהיא מסנכרנת בדיוק את מה שלא צריך (מוזיקה) בין שאר הדברים השימושיים שהיא מסנכרנת (תמונות, אנשי קשר). הקטע הוא שהיום מסתנכרים רובם ככולם (איי-פונים או אנדרואידים) לענן של אפל או הדרייב של גוגל מה שמייתר את תוכנות הסנכרון למטרה שלשמה הן נוצרו ובעצם תוקע אייפוניסטים "כבולים" לאיי-טיונס כדי להעביק מוזיקה למכשיר.

לנושא המקורי: אם אתה כל כך מתעב את אייטיונס למה אתה משתמש בה לנגן? תגדיר את מדיה פלייר או כל נגן אחר כנגן הדיפולטי של ווינדוס ותנגן איתו. שאייטיונס רק יעביר קבצים ויסנכרן כשאתה מחבר את האייפוד.

+1 על הקופי פייסט, זה מאוד נוח. עם הקיס אני עוד מסתדר למרבה האירונייה, אבל לא משתמש בה. בגרסה הקודמת של האייטונז זה עוד היה גבולי,אבל עכשיו זה כבר עבר את הגבול. וכנראה אשתמש במדיה פלייר, ועדיין יתמודד עם האייטונז אבל רק כדי לסנכרן שירים.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תוכן חדש...