Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בישיבה עניינית עם עו"ד הרשות לנהיגה ספורטיבית לירון, נציגי IRDA , היו"ר אמציה גזית, העו"ד ניר לביא ועבדכם הנאמן וברשות ראש רשות לנהיגה ספורטיבית יוסי ניסן, אושר היום הנוסח הסופי לכללים וניתנה הבטחה שיפורסמו בראשון.

אין שינויים מהותיים מהנוסח שהובא בפניכם כאן לפני מספר שבועות.

לגבי נסיעה עם גג נפתח מקופל יבוצע הליך אישור בהמשך.

אני רוצה להודות לכל מי שטרח ועזר לי להגיע לזה ובעיקר לניר לביא שבלעדיו לא היו כללים סופיים עוד הרבה זמן.

חברי LTDA המרכזים את הענף ב IRDA וחברי המועדונים האחרים בהתאחדות - תתחילו לחמם מנועים!!!!

וכמו שאני אומר תמיד - "קודם כל הספורטאים".

אלון

פורסם

מה שיפה בכללים, ותוכלו לראות זאת (הנוסח הסופי עתיד להתפרסם באתר הרשות ביום ראשון הקרוב [בלי נדר]), הוא היכולת של כל מועדון באשר הוא, לערוך לעצמו אירוע ספורט עממי-ג'ימקאנה. המועדון/אנשים לא חייבים להיות חברי התאחדות, ההתאחדות לא צריכה "להכיר" במועדונים שרוצים לערוך לעצמם אירוע, ואף אחד לא מחוייב למפיק אחד שיגדירו לו (בניגוד לענפים אחרים).

זה מה שנקרא הספורט לספורטאים ולא לעסקנים. וזו המטרה שהציבה לעצמה ההתאחדות.

שאפו גדול לעמותת LTDA, שהרימה את הכפפה.

• תוכן חדש...