Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקת מספר מנוע בטסט שנתי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם בודקים מספר מנוע בטסט שנתי?:roll:

המנוע שלי מלא באבק,פיח, ושמן של שנים על גבי שנים.

קניתי את הרכב לפני כמה חודשים. לפי מצב המנוע לא ניראה לי שאיי פעם חיפשו שם את המספר הסידורי. ולא ניראה לי שבכלל יודעים איפה הוא. כולל אותי

המנוע הוא ביואיק 231 3.8 V6 שנת 86. אם מישהו יכול להגיד לי איפה הוא נמצא זה יהיה מצויין.

עכשיו מה קורה במידה ובטסט לא מוצאים את מספר המנוע? :roll: לא כי הוא לא קיים אלה פשוט לא יודעים איפה הוא נמצא? :roll:

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

אתה לא צריך לדאוג היום הטסטרים אם הם באמת רוצים ידעו איפה כל דבר נמצא. לגבי אבק ולכלוך אין לך מה לדאוג כי יש להם מנורה+ לחץ אוויר+מברשת ברזל הם מנקים ורואים הכל!.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

לי, בלפחות 50 טסטים שהעברתי,לא קרה שלא בדקו,כולל במכון שחבר שלי שותף בו. למה להם חשדות שהם שותפים בעסקי מנועים מיו"ש ?

פורסם
האם בודקים מספר מנוע בטסט שנתי?:roll:

המנוע שלי מלא באבק,פיח, ושמן של שנים על גבי שנים.

קניתי את הרכב לפני כמה חודשים. לפי מצב המנוע לא ניראה לי שאיי פעם חיפשו שם את המספר הסידורי. ולא ניראה לי שבכלל יודעים איפה הוא. כולל אותי

המנוע הוא ביואיק 231 3.8 V6 שנת 86. אם מישהו יכול להגיד לי איפה הוא נמצא זה יהיה מצויין.

עכשיו מה קורה במידה ובטסט לא מוצאים את מספר המנוע? :roll: לא כי הוא לא קיים אלה פשוט לא יודעים איפה הוא נמצא? :roll:

באופן עקרוני ועל פי התקנות אמורים לבדוק. אבל אמור זה שם של דג, בסוף מי שאמור לבדוק זה טסטר שעובד כל היום בחום, בקור ונושם עשן של אגזוזים. אני לא יכול להתחייב לך שהוא באמת בודק את מספרי המנוע של כל הרכבים שעוברים דרך המסלול שלו, בדיוק כמו שאני לא יכול להבטיח לך ששוטר ייתן דו"ח לכל מי שיזרוק קליפות של גרעינים על המדרכה ברחוב מול העיניים שלו.

באופן כללי אם אתה ניגש לטסט עם רכב מדוגם, מסודר ושלא מושך תשומת לב מאוד יכול להיות שלא יחפשו בנרות את מספר המנוע שלך. יש כאלו שדוגלים בשיטה אחרת וכשהם ניגשים לטסט מפזרים לטסטר "בשר" כך שיכשיל אותם על משהו אחר ולא ינסה לחפש בעיות גדולות כמו מספר מנוע שגוי. יש כאלו שגם מעדיפים שלא להתעסק עם זה ושולחים את הרכב שלהם לטסט עם מוסכניק או מאכר, ואז החיים בכלל קלים יותר.

בכל מכון רישוי צריכה להיות ספרות טכנית כללית (אוטו-דאטה או ספרי יצרן) בהם מוסבר היכן נמצאים מספרי המנוע של כל דגם ודגם. אם הטסטר לא יודע הוא אמור לקרוא לרב-בוחן ויחד הם אמורים לפתור את הסוגיה מול הספרות. אם אחרי זה הם לא מצאו ועדיין רוצים להכשיל אותך, זה אתה מול עמדה מספר 1 במשרד הרישוי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

פעם היה לי רכב שנרשם עוד לפני שרשיונות הרכב היו ממוחשבים. אחרי עשר שנים שלחו אותי למשרד הרישוי לשנות מס' מנוע (הרכב שלי נקנה כחדש)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לי, בלפחות 50 טסטים שהעברתי,לא קרה שלא בדקו,כולל במכון שחבר שלי שותף בו. למה להם חשדות שהם שותפים בעסקי מנועים מיו"ש ?

כנ"ל,

אני אומנם צעיר ממך, אך העברתי לא פחות טסטים, מספר מנוע נבדק בכל פעם.

לא ראיתי אף פעם שום חיפוף בסעיף הזה. מדובר על כמה מכונים שונים בערים שונות בארץ.

• תוכן חדש...