Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פיאט 500 זה רכב מכוער ברמות בל יתוארו, לפחות לדעתי האישית, בבקשה אל תקנה אחד כזה, הלג'נד יפה ממנה ברמות בל יתוארו, מה גם שזה רכב נדיר וייחודי.

שזה גם לרעתו לפעמים - חלקים יהיו כנראה קשים להשגה, בזול הכוונה, לא ניראה לי שתמצא אחת כזאת בפירוקייה הקרובה לביתך.

אישית הייתי שומר על הרכב מכול משמר ונהנה ממנו, זה רכב שאין הרבה על הכביש.

תתחדש! :mm_yeah:

אם אתה מוכר אני מאוד אשמח להודעה פרטית.

לדעתי ה500 יפה וגם לקחתי סיבוב על אחת של ידידה שלי, אוטו חמוד מאוד נהנתי מכל רגע. כרגע אני נוסע על במוו 320 של ההורים ואני חייב להגיד שהפיאט מרגשת אותי.

לגבי ההונדה, אני לא יכול לשלוח לך הודעה פרטית כי אני משתמש חדש והאתר לא נותן, אבל אתה יכול לשלוח לי פרטים שלך ואעדכן אותך במידה ומכירת ההונדה תהיה אופציה רצינית. הכל תלוי בהורים.

פורסם

איך סבתא תרגיש שתמכור את הרכב הגדול שהיא נתנה לך מתנה ובמקום זה תקנה מכונית איטלקית קטנה ושחורה (מבחינת סבתא שחור=נהיגה וונדליסטית)?

קח את הלג'נד, תגיד תודה לסבתא ואז תגיד תודה להורים שיממנו לך את התחזוקה של המפלצת, תעשה לה detailing וסע לשלום.

פורסם

לדעתי אם תמכור תעשה טעות, ודי רצינית.

אתה נהג חדש, אתה צריך רכב כזה "להשתפשף", ולפי דעתי הוא כן יותר בטוח ממכוניות קטנות חדשות כמו פיאט 500 וכו, בסוף גם לחוקי הפיסיקה יש משקל.

זה רכב דיי נדיר, ייחודי, מפנק, חזק, "בטיחותי", אמרת שהוא גם שרוט ועם קצת מכות - זה דווקא יותר טוב בתור נהג חדש ככה לא תתבאס על על שריטיה וכו.

אני חושב שבעוד כמה שנים כשתרצה למכור, יהיה לך קל יותר למכור אותו מאשר פיאט 500 \ מיטו ותקבל עליו יותר כסף, הרכב יודע לשמרו על הערך שלו ותמיד יהיה למכונית שמורה כמו שלך ביקוש.

אתה מאוד תהנה ממנו, תתחדש

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

ההונדה לג'נד לא רק בישראל "אגדה".

כאשר בזמנו התעניינתי בכל הקו הזה של אקורד-לג'נד (אשר הפכה לACURA לזמן מסוים לפי השמועות - ועדיין יש לה מקבילה בחברת הבת) המותג HONDA LEGEND היה פשוט אגדה, ועדיין הוא כזה.

לא נתקלים ברכב הזה בכל יום בישראל, וישר מתפתים לחשוב שמדובר על אקורד מיוחדת, גם בארה"ב היא מבוקשת בידי חובבי ההונדות והיא לא קלה למציאה לפי דברי חבר אמריקאי אשר בבעלותו מספר הונדות שונות (עם 2 פרלורד :) ).

כאשר צילמתי בישראל הונדה לג'נד ישנה הוא התלהב ואמר שפשוט אין כאלו באזור שלו.

אם הייתה לי כרגע HONDA LEGEND, בהחלט לא הייתי מוותר על תענוג שכזה.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

אם אתה מוכר נא ממך לפרסם אצלי בפרטי קודם, בלי זה אי אפשר לפתוח אשכול בפורום מכירה :lol:

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם
אם אתה מוכר נא ממך לפרסם אצלי בפרטי קודם, בלי זה אי אפשר לפתוח אשכול בפורום מכירה :lol:

אין לי אפשרות לשלוח הודעות פרטיות. אתה מוזמן לשלוח לי אתה ה"פ ובמידה והיא תהיה למכירה באופן רשמי אודיע לך :)

פורסם

כבעלים של הונדה, לא הייתי מחליף בעד שום דבר את הלג'נד. זה שהמצב החיצוני שלה לא בשמיים אומר רק שתוכל להשתפשף ואז בבוא העת תעשה צבע ופחחות.

תהנה וסע בזהירות!

• תוכן חדש...