Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים , אז לאחר ה147 שהיתה לי ולאחריה 159 2.2 ...

התחדשתי אתמול ב 159 3.2 2008 אוטומטית בעלת 260 סוסים צוהלים!!

רכב מ ד ה י ם !!!!!!

הרכב למי שיודע כבר וגם למי שלא, מצויד בין היתר במערכת ה blue & me של קונצרן פיאט , כאשר בתא הכפפות ישנו התקן הusb .

אני מכניס usb של scandisk בעל נפח של 4 ג׳יגה אך ללא תגובה... חשוב לציין שחיברתי כבל usb לטלפון כן היתה תגובה והטלפון החל להיטען כלומר יש חשמל וכנראה הבעיה היא של תוכנה , הגדרת הusb אולי ל fat או משהו כזה או שהוא לא יכול לקרוא מעל קיבולת מסוימת ... אין לי מושג לכן מי שיש לו את הרכב הנל או שיכול לעזור אשמח לתגובה

כמו כן בלי קשר איך מתפעלים את העסק הזה?? האם השיר אמור להתנגן אוטומטית עם הכנסת ה usb להתקן????או שצריך להפעיל אותו דרך כפתור הטלפון בהגה דרך הmedia???

שוב תודה מראש לכל מי שיכול לשפוך קצת אור בעיניין וקצת לעזור

פורסם

אצלי בפיאט בראבו עם blue&me היה בעיה בערך אותו דבר,

הדיסק און קי היה נדלק, כאילו מקבל מתח אבל המערכת לא הייתה מזהה,

היה בעיה בusb עצמו, החליפו אותו וחזר לעבוד,

עכשיו שוב ניהיה אותו בעיה, לפי דעתי הusb ממש עדין ומתקלקל מהר

פורסם

איזה מודל האלפא?

יש אתר לB&M, שכרגע לא פעיל...

נסה עידכוני קושחה קודם.

איזה פורמטים מנסה לנגן?

יש לי בראבו גם עם הקללה הזאת. ביצעתי עידכוני תוכנה וגם רכשתי את הדונגל.

אצלי יש IPOD עם קבצי AIFF שבגללם הייתי צריך את הדונגל. אם זוכר נכון, ל MP3 לא הייתי צריך את הדונגל/מתאם.

יפעע..

פורסם
איזה מודל האלפא?

יש אתר לB&M, שכרגע לא פעיל...

נסה עידכוני קושחה קודם.

איזה פורמטים מנסה לנגן?

יש לי בראבו גם עם הקללה הזאת. ביצעתי עידכוני תוכנה וגם רכשתי את הדונגל.

אצלי יש IPOD עם קבצי AIFF שבגללם הייתי צריך את הדונגל. אם זוכר נכון, ל MP3 לא הייתי צריך את הדונגל/מתאם.

לא צריך דונגל, מספיק לעדכן גרסא דרך האתר. 5.5 ומעלה קורא את האייפון בלי בעיה (כמו גם את הוייז, מקריא SMS ועוד).

פורסם
ומה עשית עם השליטה מההגה?

כרגע כלום, קצת חששתי להתקין מתאם כי אמרו לי שיכול לפגוע במערכות של הרכב,

מצאתי את המתאם הזה של חברה מוכרת בתחום

https://www.connects2.com/Instructions/CTSFA005.2.pdf

אחרי עוד כמה בדיקות אני כנראה יזמין אותו

https://www.connects2.com/images/prodimages/prodview/CTSFA005.jpg

פורסם
לא צריך דונגל, מספיק לעדכן גרסא דרך האתר. 5.5 ומעלה קורא את האייפון בלי בעיה (כמו גם את הוייז, מקריא SMS ועוד).

קודם כול תודה למגיבים , הסתדר לי העיניין כנראה שההתקן מוגבל בנפח של הסטיק שהוא יכול לקבל ושמתי סטיק של 1 ג'יגה ובנפח כולל של שירים שלא עולה על 256 מגה

לעיניין העידכון ,הורדתי את העדכון - איך אני טכנית מבצע את ההתקנה ?? דרך הusb?? ניסית לצרוב על דיסק ולא הלך

תודה!!

• תוכן חדש...