Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים !

קראתי שמישהו המליץ פה על האתר הזה וראיתי שיש שם מוצרים טובים של מגווירס,

אשמח לשמוע עוד חוות דעת שלכם על האתר - שירות, זמני אספקה, מלאי.

פורסם

לא יצא לי להתקל בשירות שלהם.

הזמנתי וקיבלתי.

זמן האספקה היה כשלושה ימים, הגיע לי בחינם שליח עד הדלת, למרות שבחרתי בדואר רשום בכלל.

אחד הבקבוקים היה שבור, אך מעט מאוד נוזל נשפך ממנו. אע"פ שהובטח לי בקבוק חדש תוך כשבוע, לא קיבלתי אותו, זה כבר החודש השני מאז.

סה"כ - שווה. עדיף מאשר לרכוש מאיביי בכל אופן.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
לא יצא לי להתקל בשירות שלהם.

הזמנתי וקיבלתי.

זמן האספקה היה כשלושה ימים, הגיע לי בחינם שליח עד הדלת, למרות שבחרתי בדואר רשום בכלל.

אחד הבקבוקים היה שבור, אך מעט מאוד נוזל נשפך ממנו. אע"פ שהובטח לי בקבוק חדש תוך כשבוע, לא קיבלתי אותו, זה כבר החודש השני מאז.

סה"כ - שווה. עדיף מאשר לרכוש מאיביי בכל אופן.

איך המחירים יחסית (אני מאמין שאתה יודע מחירים בערך), אני גם בחיפה אז אני יכול לנסוע לשם בלי בעיות ולחסוך לי את הסכנה לבקבוקים שבורים.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

הזמנתי משם הזמנה די גדולה של מוצרי מגוויר'ס

לקח להם חודש לשלוח את המוצרים וגם שקיבלתי אותם,היו חסרים שם הרבה מוצרים.

מיילים ושיחות איתם לא עזרו הרבה -טענתם הייתה,יש לנו מחסור במוצרים. כמובן שזה דחה לי טיפולי דיטיילינג

שהייתי אמור לעשות לכמה רכבים בבית. לבסוף רכשתי פוליש במקום אחר (ראשון לציון) שמוכר מגוויר'ס.

לאחר חודש שהיו להם את כל המוצרים הרלוונטיים עבורי

עשיתי הזמנה לפני כמה ימים ללא עלות משלוח (חינם עקב העיקוב) וקיבלתי תוך יום אחד את כל מה שהזמנתי ישר לבית

כגון תרסיס לניקוי מהיר ULTIMATE QUIK DETAILER

http://gymshop.co.il/products/2364.html

וסבון לניקוי רכב GOLD CLASS CAR WASH

http://gymshop.co.il/products/2370.html

ועוד כמה מוצרים.

כך שההתחלה איתם הייתה קשה,בהמשך,מפתיעה.

לגבי מחירים? הם זולים משאר המקומות.

פורסם

יש בתל אביב חנות טופקולור נסה אצלו מגוון רחב שרות ויעוץ מקצועי יש לו גם מוצרים מקצועים של 3M ושל מגווירס שווה קפיצה!http://www.topcolor.co.il/default.asp?iId=HILHGמצאתי מוצר חדש ומדהים שלהם

MEG_HP_1112.jpg

פורסם

לא רציתי להגיב עד שלא קיבלתי את המוצר. (משחת ווקס של מגווירס)

אני ביצעתי הזמנה באתר שלהם לפני יותר מחודש (בתאריך 13 לינואר) בעזרת משלוח עם אביב שיגור (3-5 ימי עסקים) - לאחר שבוע התקשרתי אליהם לברר מה סטטוס ההזמנה ונאמר לי שאין להם את המוצר במלאי, ושאמור להגיע אליהם בתאריך 1-2 לפברואר, וכאשר המוצר יגיע- הם ישלחו.

לבסוף, לאחר שבועיים נוספים ו 4-5 שיחות טלפון לשירות הלקוחות שלהם בניסיון להבין מה מצב ההזמנה שלי ומדוע מיהרו לחייב אותי עוד בחודש ינואר - המוצר נשלח אלי ב14 לפברואר והגיע רק היום.

בקיצור - אני לא מרוצה מהשירות שלהם, ולא אבצע אצלהם רכישה נוספת בעתיד.

*בנוסף, אפילו לא התנצלו והציעו פיצוי כל שהוא...

פורסם

אותו דבר קרה גם לי הזמנה לאורך כמעט חודש וחצי עם מיילים שיחות בלי שום התקדמות.

הפיצוי שלהם היה אי תשלום דמי משלוח -ויום לאחר ההזמנה,המוצרים הגיעו.

פורסם

לפותח השרשור סביר להניח שקראת את החוות דעת שאני כתבתי בזמנו .

אני גר בחיפה ככה שלא היה לי בעיית מרחק אבל החנות הזאת פועלת בצורה קצת מוזרה כי אתה משלם ואת המוצר אתה מקבל במחסן שלהם שהוא במקום אחר בעיר בכלל .

גם קשה לאתר את החנות עצמה כי אין להם שלט או איזשהוא משהו שעוזר לגלות את המיקום פיזית .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

יש לי חוות דעת טובה על החנות.

יום שלישי בבוקר הזמנתי 3 מוצרי מגוואריס באינטרנט , קיבלתי הודעה לנייד בסיום העסקה, עוד באותו יום אחרי הצהריים התקשרה נציגה, אימתה את פרטי העסקה ונתנה קוד הנחה קבוע לרכישות הבאות ממוצרי מגוואריס.

אני ביקשת הזמנה בדואר רשום, אבל המשלוח הגיע היום( שישי) על ידי שליח עד הבית ללא תוספת תשלום.

המוצרים היו ארוזים היטב, ובהחלט אני מרוצה מחווית הקניה.

• תוכן חדש...