Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלקי חילוף מאירופה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אמנם כבר פירסמתי נושא בפורום הטכני, אך אני מאמין שגם תחום האספנות יכול להרוויח מזה:

לאבי יש כמה חברים בהולנד שהם חולי ישראל אפילו יותר מכם :lol:

אחד מהם הוא מכונאי רכב שבין השאר משחזר מכוניות משנות ה80-90 (לרוב סופר מיני) ומוכר אותן מחודשות.

ביקשתי את עזרתו בהשגת כמה חלקים לטווינגו שלי אשר אי אפשר להשיג בארץ בעליל והוא שמח לאתר אותם עבורי ולשלוח.

הבחור מאד נחמד, המחירים ממש לא יקרים, בטח שלעומת הארץ (על פריט שרצו 1,500 ש"ח בארץ הוא לקח 200 ש"ח...).

לאחר שהוא שלח לי כמה רכיבים והבין שבארץ קשה להשיג הרבה חלקים שנפוצים באירופה, הוא החליט לפתוח עסק של חלקי חילוף הולנד-ישראל.

האנגלית שלו לא משהו, אבל האתר די מובן (לדוברי אנגלית, אם כי יש קצת עברית באתר ואולי בהמשך יהיה אתר בעברית).

אם אתם זקוקים לחלקים שקשה למצוא בארץ, חלקים לרכבים שלא היו פופולרים כאן (כמו הטווינגו שלי), או סתם לא לשלם הרבה על חלקי חילוף, אתם מוזמנים לבדוק את האתר שלו:

http://www.sierkautoservice.nl/index.html

לא שאלתי אותו, אבל אני מאמין שאין לו שום בעיה להשיג גם חלקי חילוף למכוניות מודרניות (חדשות) או אפילו אספנות (התחום שם קצת יותר מפותח), אז בקיצור, שווה לנסות.

מוגש כשירות לציבור

כבר חתמתי...

פורסם

נחמד מאוד

בבקשה תנסה לשכנע אותו לקבל כסף גם דרך paypal

זה מוסיף לו עוד עמלה של כמה אחוז שהוא יכול לגלגל לקונה,

ומונע העברות כספים לבנק בחו"ל בעזרת בנק או הדואר, שעולות הרבה יותר למעביר (מעל 20 יורו עמלה לדעתי)

זה טוב למקרים של תשלום קטן עד בינוני.

פורסם

האמת שהוא עזר לי בעיקר עם הטווינגו (וגם אתה נתן, הצעת את עזרתך לפני הרבה זמן, תודה לך בשנית :-D ) ואני יודע שהוא משפץ בעיקר סופר מיני ישנות בסגנון הפנדה הראשונה ודומיה, אבל הוא מוסכניק מורשה, לשעבר בעל מוסך (אירופי, לא מדרכה :-P ) ומקושר עם המון חנויות חלקי חילוף ופירוקיות, כך שאני מאמין שהוא יוכל לעזור עם רוב הרכבים שנמכרים גם בהולנד, החל ממכוניות מודרניות ועד אספנות בקירוב.

צרפתיות לא חסר בהולנד, בטח שהדגמים ה"חמים", כך שאני בטוח שתוכל למצוא דרכו את מה שאתה מחפש.

הוא לא מחזיק בחלקים אלא משיג אותם עבורך.

הוא השיג עבורי גם חלקים מקוריים חדשים (קלאץ', פנסים ועוד) וגם משומשים והכל בשבריר מהמחיר בארץ.

רק לא לשכוח, האנגלית שלו, איך לומר, שבורה משהו :roll: , וגם האתר והניסיון שלו בתחום המחשבים עדיין בחיתולים, כך שזה עלול להיות קצת צולע בהתחלה, אבל אני אשמח לעזור לכל מי שנתקל בבעיה (כל עוד הוא יהיה נחמד כמובן).

אפילו המוסך המורשה שלי בהלם מהחלקים שאני מביא והם לא הצליחו למצוא, למרות שחיפשו גם בחו"ל לטענתם, בהלצה אמרו לי שאולי יזדקקו לשירותיי בעתיד :lol:

מקווה שתשיגו את שחיפשתם

כבר חתמתי...

פורסם

אני מחפש דשבורד של 405 בצבע שחור דור ראשון עד שנת 92 .

כולל הכל .תא כפפות פיקודי חום ,אורורים .מעפרה .בקיצור אם הוא יכול לחתוך הכל מהרכב יהיה סבבה .

פורסם

האמת שאת החלקים שלי גיסו הביא לארץ או אבי, כך שאינני יודע מה מחירי המשלוחים, הפנה את השאלה אליו.

האם ניסית לפנות אליו דרך האתר בבקשות האלה ועדיין לא נעניתם?

כבר חתמתי...

• תוכן חדש...