Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה בגיר AL4 רנו קליאו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

[בוצע חיפוש שהוביל לכמה אשכולות בהם לא מצאתי התייחסות ספציפית לתקלה שארעה לי]

שלום,

אתמול במהלך נסיעה רגילה בעיר, נדלקה נורת חיווי גיר (ציור של גיר ליד האותיות P R N D), והופיע ההתנהגות הבאה:

- בעמידה מנסיעה, מעין קפיצה של הרכב, כאילו הוכנס הילוך בכח

- בנסיעה מעמידה ללא "גז", הרכב התקדם לאיטו

- העברת הילוך 1-2-3 קשות מאוד, מעין מכות

עמדתי בצד, התקשרתי לספי ממכון הגירים (הנמצא במילואים כעת :-)) - הורה לכבות את הרכב ולהדליק.

הנורה נכבתה, הבעיה נעלמה. הרכב נסע כרגיל.

קבעתי שאגיע ביום א ונתחבר לסורק.

בינתיים, אני מעוניין לדלות מידע.

- שסתום EVM?

- תקלת חיישן?

- הגיר מודיע לי שהוא הולך למות?

תודה רבה,

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בעיה המוח בגיר,צריך לשפץ.להתחבר סורק זה לא ימצא לך איפה בעיה.יש לי רנו סניק אותו הגיר שלך זה הגיר מחלות.ואני ממשיך עם הגיר ככה שהיא דופק כמו שאתה אומר ואני מכבה מנוע ומניע הכול כרגיל.

פורסם

זה שאתה חיי עם התקלה לא אומר שאחרים גם רוצים לסבול והדרך היחידה לאבחון היא קודם כל סורק תקלות או שיש לך נוסחת פלא אחרת שעולם המוסכים עדיין לא שמע על הבשורה

פורסם
זה שאתה חיי עם התקלה לא אומר שאחרים גם רוצים לסבול והדרך היחידה לאבחון היא קודם כל סורק תקלות או שיש לך נוסחת פלא אחרת שעולם המוסכים עדיין לא שמע על הבשורה

התקלה לא תמיד חוזרת.אני לא מתקמצן בגלל זה..כל פעם נדלק לי נורית של הגיר אני לוקח סורק ומחבר הסורק.(אני עובד מוסך.במוסך יש סורק).ובסורק לא מופיע שום בעיה..נראה לי שהגיר בסדר גמור זה רק מחשב של המוח משתגע בעיקר היא סובלת מתי שהאוטו קר אני מניע וישר נוסע זה מופיע תקלה.ומובן מכבה ומניע והכול בסדר.אם האוטו חם אין תקלה.אני נוסע ככה כבר חצי שנה בניתים הכול בסדר.עד מתי הסורק מופיע שיש בעיה ואני מיד מתקין.אני לא רוצה לעבוד קשה להחליף הגיר או מוח,סתם שאין תקלה בסורק.

פורסם

יכול להיות שאתה צודק.יום אחד אלך על זה.בניתים אני כבר מכיר אוטו שלי אני לא מניע וישר נוסע לכן הגיר מתפקיד מצוין.בניתים אני לא ממהר להתקין את זה יש זמן..

פורסם

דרך אגב, אם הוא מחליף הילוכים עם מנורה דולקת ודופק בהחלפות - זה בדרך כלל תקלה של חיישן לחץ ולא של וסת לחץ.

היום אני בעדלאידע :silly: עם הילדים אבל מחר אנחנו כרגיל.

• תוכן חדש...