Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב עד 20,000 לסטודנט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני אשמח לעזרה בבחירת רכב קטן לסטודנט במחיר עד 20,000 .

הרכב יהיה רכב ראשון שלי שמיועד לנסיעות יחסית ארוכות משהו כמו 70 קילומטר ביום

מאוד חשוב לי שהרכב יהיה אמין וצריכת דלק טובה.

תודה על העזרה.

פורסם

קודם כל חשוב שהרכב יהיה ידני ורצוי ממוצא יפני אם כי לא מחייב.

1. פיאט פונטו - מנסיון על גיר ידני, רכב אמין חסכוני ונח. מתאים לטווחי הנסיעות שרשמת. יתכן וישאר לך עודף בכיס אחרי שתרכוש אותו אז אל תתפתה לאוטומט.

2. דייהטסו סיריון - אם אתה רוכש עם מנוע 1300 סמ"ק אז גם גיר אוטומט בא בחשבון אבל אם זאת הגרסה בעלת מנוע 1000 סמ"ק אז רק גיר ידני. קח בחשבון שהמנוע הקטן בדרך כלל שורד 150,000 ק"מ (לפי נסיון אישי ולפי דעות של מוסכניקים).

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם

דבר ראשון תודה רבה על ההמלצות.

שכחתי לציין שאני מחפש גיר אוטומטי כי אני רוצה שגם אחותי תנהג באוטו ואם אפשר לציין שנתונים של הרכבים המומלצים.

פורסם

פונטו ספייס מגיעה גם עיר גיר רובוטי ובגירסת elx עם רציף שהוא עדיף,הרכב חסכוני ולא יקר לאחזקה,הסריון גם טובה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...