Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות...ועזרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הוא נותן בגישור 300 ארמס.

תאמין לי שאני שמעתי מגבר של לאנזר 1200 וואט הVIBE ואין הבדל של ממש ואני באמת לא יודע אם זה נכון או לא שהם מפריזים בהצהרות שלהם למה?...כי לא בדקתי את זה, אלה רק שמעתי אותו בפעולה.

ואתה אומר לאנשים לא להגיד משהו אם הוא לא בדוק במעבדה?

נתונים מוצהרים על חוברת מהחברה לא אומרים שיט במקרים של חברות כאלה.

גל בדק את המגבר מונו שלו (לאנזר 1200D) ומצא שהוא underrated אפילו...

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אז כנראה ששמעת ברכב הלא נכון, או עם חיבור שלא כמו שצריך...

אתה מוזמן לבוא לשמוע אותו אצלי... מבטיח לך שלא "תתאכזב"...

ולגבי הנתונים הרשמיים שלו, כבר פרסמתי לינק לביקורת של carsound שבדקו אותו מכל

הזוויות האפשריות.

(נהייתי נציג של לנזר... :) )

האמת, סתם נמאס לשמוע שקוטלים מוצר מבלי להכיר אותו/לשמוע אותו כמו שצריך...

גל דיברתי על הלאנזר 4 ערוצים...ואת המגבר שלך שמעתי אם אתה זוכר אותי באתי במפגש הראשון עם בוריס.

שמעתי ממני אומר שלאנזר לא עומדים בהצהרות?.אמרתי שאני לא יודע אם כן או לא הם מפריזים בהצהרות שלהם.

SUONDWAVE אני אמרתי שהוא מוציא 300 ארמס בגישור כי יש בידי את הספר של המגבר והחברה בדקה כמה המגבר מוציא.

אני לא סתם מחרתת כמו אלו שיושבים מול המחשב ולפי השם או המחשבה שלהם אומרים כמה מספק המגבר, כאילו שזה נבדק בידיהם.

Mitsubishi Super Lancer GLXi 95 Manual

פורסם

blat לא כותבים עם א? "בלאט" ? :lol:

או שאתה רוצה בלאט בקטנה? :-P

SUB: פייל היא לא חברה כל כך משהו... לא הייתי סומך על הנתונים המוצהרים שלהם.

אולי בפועל המגבר אפילו 500 וואט RMS - אבל חברות כאלה רושמות נתונים מעוותים כלפיי מעלה כדיי למכור כמה שיותר, ולכן אי אפשר להגיד שוםדבר עד שבודקים במעבדה - אם בכלל מישהו ירצה לטרוח ולבדוק.

פורסם

חחח....בוריס אין בעיות עם הלאנזר שלך.

Soundwave אני מרוצה מהמגבר וזהו זה מה שחשוב לי.

פורסם

SUB אני הרכבתי מלא מגברים לא רק ROCKFORD, סליחה שאני אומר לך אבל מגבר של CLשמעתי לפנך .זה סוג של מגבר שמוכרים אותם 1WATT=0.5shekel אתה רוצה להגיד שהוא מוציא 300 RMS בברידג' ?:lol: אולי אתה לא יודע מזה 300RMS זה משהו אחר.אולי ה 150:roll: RMS אצלך נשמעים כמו 300?! מה שיש לך באוטו לא נותן לך רמז מזה 300RMS .אולי באמת אנשים קונים מגברים חזקים סתם???? אם יש מגבר שנותן 2*300RMS בברידג' של CL.

AUDIO GOODS שיש לך לא רשום AUDIO GODS במקרה?:shock::wink:

פורסם

הספק גבוה זה לא דבר שקשה לעשות.

אם יש לך מגבר של רוקפורד 200W RMS

זה לא אומר שבהכרך גם מגבר זול לא יכול לתת דבר כזה בגלל שהוא זול.

עכשיו המגבר הפייל הוא במצב אופטימלי נותן הספק כזה. (קרוב)

המשיכה המקסימלית שלהפייל לפי החברה היא כ40A כפול 14.4V

זה שווה ל576W צריכה מקסימלית -> אחרי איבוד כוח ספק (הרי שהמעלה מתח לא נציל ב100%!).

זה נותן לנו 493.7W ספק (כ85% נצילות) .ועוד כ 60% נצילות מגבר CLASS AB. זה נותן 345.6W סהך הכול.

172.8W RMS לכול ברידג'.. זה במדיה וכול הנתנים שלקחתי נכונים.

ובמדיה אם החישובים נכונים. אם לא. כול זה לפח !.

תמיר

***** Amplifiers Jobs *****

***** VW Golf Function *****

***** 050-7-266-766 *****

מכירה של רדיו דיסק:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=46216

פורסם
SUB אני הרכבתי מלא מגברים לא רק ROCKFORD, סליחה שאני אומר לך אבל מגבר של CLשמעתי לפנך .זה סוג של מגבר שמוכרים אותם 1WATT=0.5shekel אתה רוצה להגיד שהוא מוציא 300 RMS בברידג' ?:lol: אולי אתה לא יודע מזה 300RMS זה משהו אחר.אולי ה 150:roll: RMS אצלך נשמעים כמו 300?! מה שיש לך באוטו לא נותן לך רמז מזה 300RMS .אולי באמת אנשים קונים מגברים חזקים סתם???? אם יש מגבר שנותן 2*300RMS בברידג' של CL.

AUDIO GOODS שיש לך לא רשום AUDIO GODS במקרה?:shock::wink:

RFTeam אז מה אם הרכבת הרבה מגברים זה אומר בגלל שהרכבת הרבה אז אתה יודע לפי תמונה כמה כל מגבר מספק?...ומהו הספקו?...לא!!!

גם אני הרכבתי הרבה מגברים וזה אומר שלפי תמונה אני יודע כמה כל מגבר מוציא?..לא!!!

אני חושב ש150 ארמס=300 ארמס?

אתה יודע מה אני לא שמעתי מערכות לא הייתי במפגשים ולא בתחרויות.

ובוא נגיד שיש לי CL.

עוד דבר בקשר לאודיו גודס טעות כתיב.

פורסם

זה לא בדיוק ככה, נגיד טרנזיסטור במעגל הספק סופי במגבר מקבל אותו זרם בשני המגברים ,אבל הbeta שלו שונה ,ז"א שזרם כניסה כפול beta (הגבר) שווה לזרם יציאה (לפי תואר הנדסאי אלקטרוניקה שקבלתי בטכניון :wink: ), ואז אתה רואה את השוני בין מגברים יוקרתים והפשוטים.זה לא שאני צזלזל במגברים שהם לא "חברה", אבל SUB מתכוון שמגבר של CL מוציא הספק של 300RMS*2 שזה לא יכול להיות בחיים.

CALIFORNIA BOOM זה לא תוצרת CALIFORNIA :wink::lol: . מגברים זולים ומאוד טובים LANZAR שלא רואה ממטר CL

פורסם

לא, אבל בו נגיד שכל אחד פה יהיה שמח לכמה חמודים כאלה באוטו.נכון לעכשיו זה מיועד לשוק הבייתי, למרות שיש איזה חברה שעשתה לזה קסטומיזציה לרכב, משהו מאד ראשוני.

פורסם

באמת הדיבורים פה ממש ממש באויר,

אי אפשר לבחון מגבר דרך האינטרנט, אפשר לבחון מגבר לפי טיב התגובות של משתמשים (בערבון מוגבל)

וההורים שלו, (החברה)

אני אציין שוב, אני השוואתי את הPYLE 855, (אין לי מושג מה ההצהרות שלו, הפכתי את האינטרנט וכניראה החברה לא שמה לו תוית משום שהם מפחדים שלא ירכשו אותו עם נתוני RMS)

בכל אופן, המגבר המדובר אולי נותן 150 וואט בגישור, מאוד מסקרן אותי לדעת כמה הוא הם היו מצהירים עליו,

האם התשובה היא 150 ? או קרוב לזה ? אני חותם שלא!.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...