Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יו פון ומהירות גלישה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע עברתי מפלאפון ליו פון(מפעיל וירטואלי שפועל על תשתית של רשת אורנג')

איטיות הגלישה היא מחרידה ובלתי נסבלת, האם עוד מישהו סובל מהתופעה?

האם יש טעם בכלל לפנות לשירות שלהם ?

פורסם

היכן אתה גר? איך הגלישה של שאר האנשים שנמצאים על תשתית אורנג' באיזור שלך?

לי היה אותו הדבר שאתה מתאר עם גולן טלקום, הגלישה הייתה תאורתית בלבד עקב בעיות תשתית סלקום באיזור הצפון כנראה, או לפחות ממש איפה שאני גר. החלטתי לעזוב אותם לטובת יו פון ומאז החיים שלי הרבה יותר טובים, והגלישה קיימת ובמהירות רבה. עוד חבר שאילצתי לעבור לגולן בזמנו, התלונן המון אז הכרחתי אותו (כן הכרחתי, אשכרה לקחתי אותו בעצמי לקנות סים) לעבור ומאז מדווח על שיפור באיכות החיים שלו :lol:

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

לא מכיר את יו-פון.

אך אני עברתי מאורנ'ג לפלאפון ואיכות הגלישה קפצה פלאים. כך שאם יו-פון "יושבת" על האנטנות של אורנ'ג אז כנראה שזאת הסיבה שאתה חווה ירידה באיכות הגלישה.

פורסם

אישית - אני בגולן (S3). השוויתי עם חבר (IPHONE 4, HOT MOBILE) את המהירות. רוב הזמן - יצאתי יותר מהיר עם כ-4-5 מגה הורדה.

אני לא סובל ממהירות איטית, בכל אופן.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

יש לי NEXUS S ויש לי מספר אפשרויות רשת:

WCDMA preferred

GSM only

GSM auto (PRL)

CDMA auto (PRL)

CDMA only

EvDo only

GSM/CDMA (PRL)

Unkown

במה לבחור?

פורסם

אוף, מאז שעברתי ליופון החיים שלי בזבל,

האינטרנט בקושי זז, שיחות מתנתקות, ומידי פעם אי אפשר להוציא שיחות,

דיכאון של החיים.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם
אוף, מאז שעברתי ליופון החיים שלי בזבל,

האינטרנט בקושי זז, שיחות מתנתקות, ומידי פעם אי אפשר להוציא שיחות,

דיכאון של החיים.

אתה יכול לעבור אתה יודע,כבר אין התחייבויות..רק תבחר.

פורסם

הבן שלי עבר מגולן (סלקום) ל-012 (אורנג') - מהירות הגלשיה עלתה קלות לסביבות 5-6 מס"ש (המכשיר מוגבל ל-7.2 מס"ש). גר בחיפה.

יתכן שבימים הקרובים הוא יבדוק מהירות בעוד כמה מקומות ובעיקר בדרכים סין חיפה למרכז הארץ וידווח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...