Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 דקות, יובל .מ. כתב:

אם היית מעתיק את ה"ל" גם היית רואה שרשום "לכאורה". פתח גוגל לפירוש המילה.

אוקי. חוסר הבנה שלי.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

D-day אולי בחלומות הכי מתוקים שלהם על ירושלים, עם חיל הים שיש להם. כדי להגיע לפה יש להם אפשרות רק מים סוף דרך מיצרי טיראן (אלא אם מתחשק להם קרוז מסביב לעולם ב80 יום) ושם לא סעודיה ולא מצרים ירצו את השיט הזה בסמוך אליהם. מה גם שספינות עמוסות בחיילים וטנקים זה לא משהו שקשה לאתר ולהטביע במסדרון הצר והארוך שהוא ים סוף.

איום פלישה הרבה יותר אמיתי זה בגבולות עם לבנון וסוריה.

וזו עוד סיבה שיש פרוקסיז. הרבה פרוקסיז.

לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

אני מסכים איתך. הנקודה שבה אני כנראה במיעוט מול חברי פורום אחרים, היא באמונה שאפשר היה להשיג משהו יותר טוב. זה החיים שלנו פה. עד שטראמפ לא ישמיד את איראן (לא יקרה), או שנקים מספיק התנחלויות שיבוא משיח.

טראמפ (וזה כבר ודאי לאור המינויים שהכריז עליהם) הולך לכיוון של בדלנות: ארה״ב מתנתקת מהעולם. הוא כבר הכריז על יציאה מאירגון הבריאות העולמי והסכם פאריס (צימצום גורמים לחימום גלובלי), וסיכוי מצויין שארה״ב תצא גם מנאט״ו ומהאו״ם. לא יהיו חיילים או נשק אלא במקום שתקף את ארה״ב או אם טראמפ יכול להרויח מזה אישית.
אין שום סיבה שזה לא יהיה אנחנו שמפילים את המשטר האיראני. כי כל עוד הוא מממן פרוקסיז, לא יהיה כאן שקט.
החיסרון: פרט לפגיעה בבתי זיקוק וסכרים, דורש ככל הניראה נשק גרעיני.

פורסם
לפני 5 שעות, ch28566 כתב:

טנדרים, RPG ונשק קל, זה כל מה שהיה צריך עבור ה-7 בדרום, מה שחיזבאללה תכנן בצפון זה פי 10 מזה, זה כיבוש מוחלט של הצפון ולא אתפלא אם היו מגיעים גם לחיפה, קריות וכו' אם היו באמת מחליטים לצאת למתקפה בסגנון ה-7. היה לנו המון המון מזל בתחום הזה, גם לחיזבאללה היו פאשלות בהערכות המודיעין שלו (תכלס נסראללה ואיראן) שבחרו שוב ושוב שלא להיכנס למערכה מלאה עד שזה כבר היה מאוחר מידי עבורם. 

הגזמת עם זמן ההכשרה של לוחם רדואן, אם לוחם ביחידה כמו סיירת גולני מכשירים בשנה וחצי, אצלם זה יכול להיות קצר יותר כי אין תעסוקה מבצעית באמצע. 

אין לי ספק שבאיראן כבר מתכננים ועובדים על שיקום חיזבאללה, מה יוליד יום? אפשר רק לנחש אבל כנראה שנקבל פשוט עוד מאותו דבר. שקט לתקופה של כמה שנים אבל לא רואה מי יכול למנוע מחיזבאללה להתעצם שוב ואף יותר. 

לדעתי נקבל גרוע יותר

איראן הורידה את הרגל מהגז כרגע כי היא מייצרת המון נשק עבור רוסיה

ורוסיה זוכרת את זה לטובה

לא אתפלא אם לאחר גמר המלחמה באוקראינה, ינתבו לחיזבאללה חלק לא קטן מנשק שכרגע מיוצר שם. משלוח איראני בסוריה  ישראל יכולה לעצור. משלוח רוסי יהיה כבר הרבה יותר "קשה" לסכל

אבל לא אלמן ישראל

מאמין שצה"ל ידע להתמודד גם עם הסיטואציה

אבל כואב הלב על הלוחמים שנפלו, נהרגו, תושבים שפונו, כסף שנשפך כמו מים

עבור הסכם כזה

זה בדיוק כמו ההסכם בסוף מלחמת לבנון השניה

גם שם חיזבאללה יצא מוכה,

אבל עם כסף איראני אפשר לשקם הכל

להכשיר לוחמים, לקנות טילים, לבנות מנהרות

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

צריך להכות את הראש אחרת זה יחזור על כל עצמו וכל פעם יהיה יותר קשה. אין מנוס מזה.

אם היה מח למקבלי ההחלטות הם צריכים להאיץ היתחמשות ופיתוחים חדשים בתחום, פחות להתעסק בכל מיני רפורמות שפוגעות בחוסן הלאומי ומחלישות את הצבא.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 34 דקות, PinkDolphin כתב:

טראמפ (וזה כבר ודאי לאור המינויים שהכריז עליהם) הולך לכיוון של בדלנות: ארה״ב מתנתקת מהעולם. הוא כבר הכריז על יציאה מאירגון הבריאות העולמי והסכם פאריס (צימצום גורמים לחימום גלובלי), וסיכוי מצויין שארה״ב תצא גם מנאט״ו ומהאו״ם. לא יהיו חיילים או נשק אלא במקום שתקף את ארה״ב או אם טראמפ יכול להרויח מזה אישית.
אין שום סיבה שזה לא יהיה אנחנו שמפילים את המשטר האיראני. כי כל עוד הוא מממן פרוקסיז, לא יהיה כאן שקט.
החיסרון: פרט לפגיעה בבתי זיקוק וסכרים, דורש ככל הניראה נשק גרעיני.

אני לא בקיא מספיק, אבל גם הנחתי שטראמפ ילך לכיוון של בדלנות. 

הסיבה היחידה לא להפיל את המשטר האיראני היא ביכולת. 

למרות ההישגים של צהל בלבנון, אני עדיין לא מאמין בתפיסה שרואה את ישראל כסוג של אימפריה. וכדי לחזק את זה, יש עכשיו דיווחים שחיל האוויר הגיע למצב של ריקון מחסנים. וכדי למלא את זה, צריך את החברים מאמריקה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 10 דקות, יבגניפ כתב:

דיווחים שחיל האוויר הגיע למצב של ריקון מחסנים

כל דבר כזה קח בערבון מוגבל, יש המון אנשים שרוצים להפוך את ההסכם למשהו שהיינו חייבים. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 42 דקות, om2 כתב:

איראן הורידה את הרגל מהגז כרגע כי היא מייצרת המון נשק עבור רוסיה

היא לא.

וכבר עכשיו יש נשק רוסי אצל חיזבאללה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 26 דקות, יבגניפ כתב:

דיווחים שחיל האוויר הגיע למצב של ריקון מחסנים

אם המחסנים באמת ריקים ואתה יודע על זה, בטח גם האויב יודע. במצב כזה למה להם להסכים הפסקת אש?

זה נשמע כמו הנפצה של "גורם מדיני בכיר" שרוצה להוציא את ביידן חרא שמעכב משלוחים עוד פעם אחרונה שניה לפני שטראמפ נכנס.

• רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)

רגע מה קרה ל"נילחם עם הציפורניים"?
מה קרה ל"אני עומד מול לחצים אדירים"?
אה, נראה שצריך להפוך כמה minute steaks...

זה מה שקורה כשאין "שמאלנים" בממשלה להאשים, מחפשים אותם בחו"ל.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

סתם סקרנות, יש פה מישהו שמשתמש, או שמע מישהו משתמש או שמע שמועה על מישהו (שאינו נתניהו) שמשתמש בשם ״מלחמת תקומה״?

• מצחיק 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 9 דקות, פינדר כתב:

סתם סקרנות, יש פה מישהו שמשתמש, או שמע מישהו משתמש או שמע שמועה על מישהו (שאינו נתניהו) שמשתמש בשם ״מלחמת תקומה״?

אפילו את הפוליטיקאים המשיחיים הניאו-נאצים לא שמעתי משתמשים בביטוי (שכמובן לא פוסל את האפשרות שהיו מעטים כאלה).
זה newspeak ממש, ודי מטומטם, כי תקומה יש רק למשהו שכבר כמעט מת.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 29 דקות, פינדר כתב:

כל בוקר כשאני מעיר את הילד לגן

• מצחיק 12
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 9 שעות, Night Driver כתב:

מילת המפתח היא כנראה.

חיסלת את המנהרות ההתקפיות אז יבואו בשיטה אחרת. כדי למנוע אתה צריך קודם כל לפגוע במוטיבציה ושנית לפגוע כל הזמן באופן מתמשך ואקטיבי ביכולת.

ברור. פשוט אחד הדברים שכן הושגו היא מחיקת מרחבי ההיערכות, מנהרות, אמל"ח וכל נקודת זינוק שהיא הקרובה לגבול + עוד מספר דברים שלא אפרט.

אגב למי שפספס - https://news.walla.co.il/item/3707662

זה האויב שאנחנו מתמודדים מולו. נתקלנו בזה בלבנון והבהירו לנו שאסור לדבר על זה. אני מבין שעכשיו ירד צו איסור הפרסום.

פורסם
לפני 2 דקות, taranta כתב:

זה האויב שאנחנו מתמודדים מולו. נתקלנו בזה בלבנון והבהירו לנו שאסור לדבר על זה. אני מבין שעכשיו ירד צו איסור הפרסום.

למדו מאסד במלמחת האזרחים בסוריה, כנראה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...