Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
בתאריך 28.6.2022 בשעה 21:40, korola כתב:

פשוט ליברמן אומר שהבחירות יעלו 2.4 מילארד ש"ח , ובסכום הזה היה אפשר לעשות הרבה דברים אחרים.
אז איך הוא היה לוקח ממני את ה 1,000 ש"ח האלה על מנת לעשות איתם משהו אחר?

23% מהכסף שלך יוצא אוטומטית מהכיס של המדינה בצורת אובדן מיסים (המעסיק משלך לך מכיסו וזה יורד מהרווחים שלו אז הוא לא ישלם על זה מס).

אחרי זה יש את אובדן התוצר. אם אתה מקבל 1000 ליום אתה מכניס לפחות 3000 והמדינה תפסיד עליהם את המע"מ ושאר המיסים.

בנוסף, המשק עוצר ליום וזה אומר פחות יום לצמיחה שגורר אחריו עוד יום דמי אבטלהנ לאנשים שיכלו לעבוד במקומות שנוצרים ביום הזה.

אל תשכח שרק אנחנו עוצרים כשהעולם ממשיך ואז אנחנו גם מעוכבים ביום בתחרות מול כל המתחרים של כל עסק בעולם.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 10 שעות, יבגניפ כתב:

שקד מקבלת 5 מנדטים בסקרים

5 מנדטים בסקרים זה 0 במציאות. אצל בנט המנדטים שהוא קיבל במציאות היו חצי ממה שהוא קיבל בסקרים הראשונים

לפני שעה, יובל .מ. כתב:

הצבעה למפלגה בסגנון עלה ירוק או זהות זה הליכה מיותרת לקלפי.

אם הייתה חובת הצבעה בשביל לקבל תשלום הייתי עוד מבין את זה.

ככה לא נתקדם בחיים.

אם אנשים מפחדים להצביע למפלגות שלא עוברות את אחוז החסימה (גם אם ב-100 אחוז) אנשים לא יצביעו להם אף פעם וככה לא יהיה שינוי בכלל. אם היינו צריכים לשלם על ההצבעה עוד הייתי מבין אבל ללכת על הבוקר, להצביע וללכת?! 

גם בעקיפין זה משפיע. פייגלין וזהות העלו לשיח את העניין הכלכלי ואז מפלגות הלכו בעקבותיהם. אני לא מתאר את ליברמן ופורר עושים משהו (או לפחות מנסים) להילחם ביוקר המחייה בלי זהות (יש כאן כ-2 מנדטים שמונחים על הרצפה) 

הצבעתי כמה פעמים לעוצמה יהודית על גלגוליה השונים ואף פעם לא התחרטתי על ההצבעה שלי כמו בפעמיים שהצבעתי לש"ס. אז באמת הרגשתי שהקול שלי הלך לפח

• אהבתי 1
  • מעניין 1
פורסם

וגם הפוך. סקרים פשוט זבל של מוצר במיוחד במצב מפוצל כזה. 

מנסור עאבס היה הרבה מתחת לאחוז החסימה בסקרים . בפועל קיבל 4 מנדטים. בניגוד לכל התחזיות. 

פורסם
לפני שעה, עדי-אל כתב:

5 מנדטים בסקרים זה 0 במציאות. אצל בנט המנדטים שהוא קיבל במציאות היו חצי ממה שהוא קיבל בסקרים הראשונים

כן, סקרים לא פוגעים במדויק בדרך כלל.

אני מניח שהתוצאה שלה תהייה מאוד תלויה במה שיעשו בליכוד - יעודדו אנשים יצביע לה כדי שתהייה להם מפלגת לווין, או להפך.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

יש פיזור והבחירות בראשון לנובמבר...מקווה  שכל אחד יעשה מאמץ שהאנשים בסביבתו ילכו להצביע .

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הסקרים האלה זה כדי שיהיו מספרים להוסיף לכתבות בחדשות. אין להם שום משמעות בתכלס.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 19 שעות, David32 כתב:

באמא שלך נוווו מה

image.thumb.png.8e80bcf4c347f489d3e76da5e2bd5bee.png

זה גם בגלל הערבים???

(וככה עם כול מוצר כן?)

מאוד סביר.

באמא שלי? למה זו טענה שלי? מה אתה רוצה ממני? אני בסה"כ תרגמתי

לפני 19 שעות, David32 כתב:

אגב הוא לא רשם כלום לגבי העברות כספים, מילוי הקופה הציבורית או כול דבר אחר שחירטטת ולא רשמת.

בדיוק לזה הוא מתכוון, אתה מוזמן לשאול בדף טוויטר / פייסבוק / טלגרם שלו ולשתף את התשובה אח"כ.

ובוא, זה לא שאני תומך נתניהו בכלל 🤣 אז אני לא מבין למה אתה חושב שאני מנסה להגן עליו.

לפני 18 שעות, borsood כתב:

יאיר לפיד בגימטריה:

∞ ÷ 0

לא ידעתי שיש 0 ואינסוף בגימטריה 😵

לפני 17 שעות, hwgeek כתב:

אז מה עם שקד? סוגרים את ה באסטה ועוברים לליכוד?

לא סביר, אולי בלוק טכני עם מישהו.

לפני 15 שעות, יבגניפ כתב:

שקד מקבלת 5 מנדטים בסקרים. מצד אחד זה טוב לביבי, כי היא תלך איתו ובעצם זה מנדטים שכביכול היו רל"ב עכשיו. מצד שני אולי החלוקה משתנה וחלק מהקולות שהיא תקבל זה קולות של ליכודניקים, כי נראה שכל שאר חברי ימינה יחפשו לעצמם מפלגות אחרות.

אף רל"ב עם IQ חיובי לא יבחר בשקד.

אגב בסקר אתמול מנדט אחד שלם מה-5 שלה הגיע מהליכוד.

לפני 15 שעות, יבגניפ כתב:

אף פעם לא הייתי מעריץ של נפתול והנאום שלו היום היה פתטי, אבל סך הכל כל הכבוד לו שהזכיר לנו שהמדינה יכולה לתפקד גם בלי הבריטון הסמכותני ובניו

רציני היית צריך שיזכירו לך את זה?

או שאתה שמח שזה הזכיר לחובבי ביבי? כי אם זו הכוונה זה לא באמת עבד, הם חוגגים על זה שבנט היה הראש ממשלה לזמן הכי קצר במדינת ישראל, וזה בעיניהם הוכחה להיותו כושל.

לפני 15 שעות, hwgeek כתב:

איפה פיגלין? שמישהו יעיר אותו חח.

עוד בחובות פעם אחרונה ששמעתי.

לפני 14 שעות, David32 כתב:

אבל פריימריז!!!!

פריימריז לא אומר שלמפלגה יש מצע ו/או שהוא מחובר למציאות ו/או שהם יפעלו בכיוון של המצע בכלל.

לפני 4 שעות, save כתב:

וגם הפוך. סקרים פשוט זבל של מוצר במיוחד במצב מפוצל כזה. 

מנסור עאבס היה הרבה מתחת לאחוז החסימה בסקרים . בפועל קיבל 4 מנדטים. בניגוד לכל התחזיות. 

עבאס היה ממש סביב אחוז החסימה (בתוך טווח הסטייה של הסקרים), עד לרמה כזו שביבי היה בטוח שזה בכיס שלו, כי הנה ממשלה שלו עם רע"מ וזה נתן לו לפי הסקרים 61-62.

מה שבאמת מפריע במצב הזה לסקרים זה 2 דברים עיקריים:

1. המצב צמוד מדי, מנדט אחד שעובר מגוש הזה לגוש ההוא זה דיל מייקר.

2. יותר מדי מפלגות סביב אחוז החסימה - רע"מ, ימינה, תקווה חדשה, מרצ, אולי העבודה. ראינו את זה בבחירות בספטמבר 2019.

לפני 3 שעות, יבגניפ כתב:

כן, סקרים לא פוגעים במדויק בדרך כלל.

הם גם לא מיועדים לפגוע במדויק, אלא לתת כיוון כללי.

במצב הנוכחי הצמוד מדי - אפשר ללמוד מהם דברים, אבל אי אפשר להקים ממשלה על בסיס הסקרים.

לפני 3 שעות, יבגניפ כתב:

אני מניח שהתוצאה שלה תהייה מאוד תלויה במה שיעשו בליכוד - יעודדו אנשים יצביע לה כדי שתהייה להם מפלגת לווין, או להפך.

טיפשים אם כן, היא לא כובלת את עצמה לאף אחד מהגושים.

אם הם יעודדו להצביע לה זה אומר שהם לא למדו כלום מהבחירות הקודמות.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
לפני 14 שעות, DareDevil כתב:

אני חושב שמדינת ישראל היא מדינה מבוזבזת ואנחנו יכולים להוות קטר להתפתחות של מחקר קנאביס או סתם יעד תיירותי לעישון קנאביס. 

מחקר קנאביס כבר יש פה.

יעד תיירותי אני בספק שיהיה.

זה גם ככה כבר חוקי בחצי מהעולם. 

ועם המחירים בארץ, אני בספק אם תיירים ירצו לבוא לפה, כי כשזה יהיה חוקי, זה בטח יעלה ככה שעדיף כבר להמשיך לקנות בשוק השחור.

אבל לפחות זה אולי יגרום למשטרה להיזכר שיש גם רוצחים וגנבים שצריך לתפוס.

אני אישית כנראה אצביע לליברמן. לפחות עשה דברים מועילים פעם ראשונה בקריירה שלו.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 16 דקות, m3x7r3m3 כתב:

רציני היית צריך שיזכירו לך את זה?

אתה כרגיל קורא מילולי מדי.

במדינה שבה יש דור שגדל אל תוך השלטון של ביבי, כן, זה היה טוב שהיתה אפילו שנה אחת שבה מישהו החליף אותו. המכורים לא השתכנעו. ברור. לא צפיתי למשהו אחר.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 15 שעות, David32 כתב:

אבל פריימריז

זה רק מחזק את הטענה שזה כל המטרה שלהם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 5 דקות, יבגניפ כתב:

אתה כרגיל קורא מילולי מדי.

במדינה שבה יש דור שגדל אל תוך השלטון של ביבי, כן, זה היה טוב שהיתה אפילו שנה אחת שבה מישהו החליף אותו. המכורים לא השתכנעו. ברור. לא צפיתי למשהו אחר.

אני פשוט דאגתי, חששתי שנפלת לבור הביבי.

אני שמח לגלות שלא התכוונת לך-עצמך.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 13 שעות, יובל .מ. כתב:

הצבעה למפלגה בסגנון עלה ירוק או זהות זה הליכה מיותרת לקלפי.

אם הייתה חובת הצבעה בשביל לקבל תשלום הייתי עוד מבין את זה.

כל אחד רואה את הבעיות שיש ומצביע לפיהן. אני חושב שזה שוויד לא חוקי בארץ עושה יותר נזק מתועלת. גם ככה בא לי עוד בערך 10 חודשים עוד בחירות..

לפני 11 שעות, עדי-אל כתב:

אף פעם לא התחרטתי על ההצבעה שלי כמו בפעמיים שהצבעתי לש"ס. אז באמת הרגשתי שהקול שלי הלך לפח

אם אפשר לשאול, למה הרגשת חרטה על כך?

לפני 5 שעות, vadim6385 כתב:

מחקר קנאביס כבר יש פה.

לא כמו שאתה חושב, עדיין יש צורך באישור ובירוקרטיה מסביב..

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
בתאריך 29.6.2022 בשעה 17:10, Gosser1860 כתב:

אני מחכה לרגע שלפיד יהיה ראש ממשלה, כי אז היקום אמור לקרוס לתוך עצמו, any minute now.

צבטתי את עצמי כמה פעמים. אבל נראה לי שזה אמיתי. לפיד ראש ממשלה. אז מה עכשיו?

P = NP? סאטושי נקמוטו הוא בן אדם אמיתי? הNSA מתקינים CA בכל מכשיר דיגיטלי?

image.png.e01f837482de680cc38bdeab551739ed.png

• מצחיק 2
  • מבאס 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תוכן חדש...