Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 43 דקות, oryo כתב:

ראש הממשלה העתידי והנצחי של מדינת ישראל: 
"תראו וואו יקר פה היי הנה שם של ערבי לא קשור לסוגיה וואו מפחיד אני גיבור פיו פיו בקרוב יהיה פה זול חחnnחnnחחחnn שבת שלום חברימוס יש לי פוסטר של פלפאטין על הקיר"

image.png.c87124bc253ed62271617d25e1bb83d0.png

זו טענה אפשרית, לא יודע כמה סבירה, אבל יותר מ-0% (ואולי לא הרבה יותר מ-0%).

כאילו הוא טוען שבגלל העברות הכספים לרע"מ, צריך למלא את הקופה הציבורית, וההתייקרויות עושות את זה.

לפני 14 דקות, Gosser1860 כתב:

אני מחכה לרגע שלפיד יהיה ראש ממשלה, כי אז היקום אמור לקרוס לתוך עצמו, any minute now.

לא ידעתי שיש איפשהו שבר שבו ראש ממשלת ישראל נמצא במכנה 🤣

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 1 דקה, m3x7r3m3 כתב:

זו טענה אפשרית, לא יודע כמה סבירה, אבל יותר מ-0% (ואולי לא הרבה יותר מ-0%).

כאילו הוא טוען שבגלל העברות הכספים לרע"מ, צריך למלא את הקופה הציבורית, וההתייקרויות עושות את זה.

באמא שלך נוווו מה

image.thumb.png.8e80bcf4c347f489d3e76da5e2bd5bee.png

זה גם בגלל הערבים???

(וככה עם כול מוצר כן?)

מאוד סביר.

אגב הוא לא רשם כלום לגבי העברות כספים, מילוי הקופה הציבורית או כול דבר אחר שחירטטת ולא רשמת.

יו אור... תראה מה עשית.

[תשימו בצד שמטריף אותי שתמיד ישראלים מסתכלים כאילו כול מה שקורה קורה רק בישראל ולא בשאר העולם]

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 5 דקות, oryo כתב:

חזי אחד הנודרים החזקים במעגלי קריניצי כל עוד לא סופרים את דודו דוסטן שהוא גזור במידה שווה על כל הטבעיים

רק נודר מזהה נודר אחר באזור קריניצי בואכה גבעתיים.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני כשעה, David32 כתב:

באמא שלך נוווו מה

אני מפציר בך אל תיכנס לזה.

אל תפתח את זה.

אל תיתן לו את זה.

זה כמו מסומם. חודש גמילה והוא יחזור למוטב.

• מצחיק 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני שעה, m3x7r3m3 כתב:

לא ידעתי שיש איפשהו שבר שבו ראש ממשלת ישראל נמצא במכנה 🤣

יאיר לפיד בגימטריה:

∞ ÷ 0

• מצחיק 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם (נערך)

בנט פורש: לא אתמודד בבחירות הקרובות

ראש הממשלה היוצא הודיע לחברי סיעת ימינה כי לא יתמודד בבחירות הקרובות. הוא ימשיך לכהן כראש ממשלה חליפי לאחר מימוש הרוטציה, שצפויה בתוך שעות - אם פיזור הכנסת לא יעוכב. בעוד זמן קצר ימסור הצהרה מיוחדת

https://www.ynet.co.il/news/article/b1wgrx55q

אז מה עם שקד? סוגרים את ה באסטה ועוברים לליכוד?

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני שעתיים, David32 כתב:

יו אור... תראה מה עשית.

כמו להאשים את הטלויזיה בכך שתקעת 6 ביגמק׳ס ועכשיו רע לך בבטן... it's not me it's you! 

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

חבל מאוד, ראש הממשלה הטוב ביותר שהיה פה אולי מאז רבין. 

לגבי שקד, תפרוש או תחבור לסער, לא חושב שיש לה סיכוי לבד. 

• אהבתי 4
פורסם

נראה שבנט ממש פורס שטיח אדום מול ביבי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, vadim6385 כתב:

נראה שבנט ממש פורס שטיח אדום מול ביבי.

בלי תקופת צינון כלשהיא של בנט, המפלגה לא תעבור את אחוז החסימה. עם שקד היא תעבור בשן ועין אבל לפחות יהיה בסיס כלשהוא.

בשביל שביבי לא יקרוס יותר חזק, אסור שתהיה מפלגה חדשה בתפריט. כזו שלא רצה שנים אבל עם בסיס כלשהוא של מצביעים (מצביעי הארדקור+מצביעי אווירה).

הבחירה שלי כרגע עומדת על הליכוד (רק בשביל הצחוקים) אבל אם עלה ירוק תיכנס לתפריט, סבירות גבוהה שאני אלך איתה..

עדכון:

זה היה מהיר מדי אבל מסתבר שעלה ירוק רצה לכנסת.

אני הולך להצביע לעלה ירוק ולא לליכוד. מי שרואה את עצמו בתור ליברל אמיתי ורוצה לבצע שינוי ואולי לגרום ליציבות פוליטית של יותר משנה אחת. אני יותר ממזמין להצביע לעלה ירוק.

screenshot-www.maariv_co.il-2022_06.29-21_51_17.thumb.png.ab76115dd98862d24f1061a7b567b86f.png

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

שקד מקבלת 5 מנדטים בסקרים. מצד אחד זה טוב לביבי, כי היא תלך איתו ובעצם זה מנדטים שכביכול היו רל"ב עכשיו. מצד שני אולי החלוקה משתנה וחלק מהקולות שהיא תקבל זה קולות של ליכודניקים, כי נראה שכל שאר חברי ימינה יחפשו לעצמם מפלגות אחרות.

אף פעם לא הייתי מעריץ של נפתול והנאום שלו היום היה פתטי, אבל סך הכל כל הכבוד לו שהזכיר לנו שהמדינה יכולה לתפקד גם בלי הבריטון הסמכותני ובניו

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

איפה פיגלין? שמישהו יעיר אותו חח.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

לא צריך את פייגלין החסר תועלת הזה.

לפני 46 דקות, DareDevil כתב:

זה היה מהיר מדי אבל מסתבר שעלה ירוק רצה לכנסת.

אני הולך להצביע לעלה ירוק ולא לליכוד. מי שרואה את עצמו בתור ליברל אמיתי ורוצה לבצע שינוי ואולי לגרום ליציבות פוליטית של יותר משנה אחת. אני יותר ממזמין להצביע לעלה ירוק.

שתי שאלות, אם אתה מחשיב עצמך לליברל למה שקלת בכלל להצביע לליכוד? זו מפלגה שהמטרה היחידה שלה זה שאדם מסויים יהיה ראש ממשלה, גם אם זה דורש קידום אג'נדה סמי סוציאליסטית (סטייל מינימום 40) או דתית.
ומה ליברלי בעלה ירוק? אין לי בעיה עם הנושא שהם מקדמים אבל זה אחת הבעיות הכי קטנות שלנו. אם כבר להיות ליברלי ולזרוק את הקול לפח אז מפלגת החופש.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 46 דקות, יבגניפ כתב:

אף פעם לא הייתי מעריץ של נפתול והנאום שלו היום היה פתטי,

איזה הייטר אתה.

לפני 11 דקות, SlowRide כתב:

זו מפלגה שהמטרה היחידה שלה זה שאדם מסויים יהיה ראש ממשלה, גם אם זה דורש קידום אג'נדה סמי סוציאליסטית (סטייל מינימום 40) או דתית.

אבל פריימריז!!!!

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני כשעה, SlowRide כתב:

למה שקלת בכלל להצביע לליכוד?

עניתי בהודעה קודמת לזה.. בשביל הצחוקים. הרי אני לא רואה סיכוי שממשלה תקום בבחירות הקרובות והמצב די מאוזן.

לגבי למה לבחור בעלה ירוק? כל אחד בוחר לראות את הבעיות שחשובות לו ובוחר לפי המצע שהמפלגה מפרסמת או לא.

אני חושב שמדינת ישראל היא מדינה מבוזבזת ואנחנו יכולים להוות קטר להתפתחות של מחקר קנאביס או סתם יעד תיירותי לעישון קנאביס. 

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...