Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך מחשבים את המחיר של הבחירות? 
האם מכניסים פנימה את עלות ימי החופש?  
נניח אני עובד בחברת הייטק ומקבל 1000 ש"ח ליום, אז מתוך ה 2.4 מילארד ש"ח יש שם גם את ה 1000 ש"ח שלי?
אם כן , אז למה הם חושבים שאם לא היו בחירות היו יכולים להשתמש ב 1,000 ש"ח האלה למטרות אחרות? 

פשוט ליברמן אומר שהבחירות יעלו 2.4 מילארד ש"ח , ובסכום הזה היה אפשר לעשות הרבה דברים אחרים.
אז איך הוא היה לוקח ממני את ה 1,000 ש"ח האלה על מנת לעשות איתם משהו אחר?

ויש גם עצמאים שלא ממש מרגישים את ה"תשלום" של היום חופש הזה.
ונניח הגן של הילדה.. הגננת והמטפלות שם, הם ביום חופש.. אנחנו משלמים את התשלום החודשי אותו דבר.
הן רק לא עובדות באותו יום... אבל הכסף דופק.... אז איך בדיוק היו לוקחים את הכסף הזה למטרות אחרות אם לא היו בחירות?

אולי שיעבירו חוק שביום בחירות אז המדינה משלמת לעצמאים עבור היום חופש הזה? 

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם

צריכים להעביר חוק שרק מי שמצביע בקלפי מקבל החזר על היום הזה, כמו מילואים. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 3 דקות, SlowRide כתב:

צריכים להעביר חוק שרק מי שמצביע בקלפי מקבל החזר על היום הזה, כמו מילואים. 

לא יעבור, זה לא ממש נראה שאכפת להם מאחוזי ההצבעה.
ההיפך כל אחד מהם בטוח שאחוזי ההצבעה הנמוכים פוגעים בצד השני והוא יצליח לתמרן את אחוזי ההצבעה לצידו.

כמו הויכוח עכשיו על מועד הבחירות, החרדים רוצים תאריך מסויים שמתאים לתלמידי הישיבות,
והצד השני רוצה את התאריך השני כי הוא פוגע בתלמידי הישיבות.

מי צודק?  לדעתי 2 הצדדים .... הגיוני שכל אחד ירצה את הבחירות במועד שיותר מתאים לקהל הבוחרים שלו ודופק את הצד השני. 

פורסם
לפני 17 דקות, korola כתב:

פשוט ליברמן אומר שהבחירות יעלו 2.4 מילארד ש"ח , ובסכום הזה היה אפשר לעשות הרבה דברים אחרים.

אז אתה רוצה בעצם שהממשלה הזאת תישאר?

האם נציגך מהאופוזיציה? אם כן, האם רצית שהם יפילו את הממשלה הזאת?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 41 דקות, David32 כתב:

אז אתה רוצה בעצם שהממשלה הזאת תישאר?

האם נציגך מהאופוזיציה? אם כן, האם רצית שהם יפילו את הממשלה הזאת?

אני לא מעלה לדיון מה הייתי רוצה.. זה ממש לא חשוב.
אני סתם שואל תיאורטית האם הבחירות באמת עולים למדינה כל כך הרבה.

נניח סבב עם העזה עולה כסף , כי צריכים דלק למטוסים,  צריכים להזמין עוד טילים.
יש פגיעה בבתים ותשתיות.
אבל בבחירות צריכים רק ניירות.....  מתוך ה 2.4 או 2.7 מילארד כ 1.5 מילארד זה עבור היום שבתון.
ושאר הכסף רובו משולם לעובדים שהם אזרחי המדינה.. שרובם יבזבז אותו במדינה והוא תוך 3 סבבים יחזור כולו כמיסים או יעלה לנו את התוצר.

לדעתי בחירות זה רע למשק.. ולא בגלל ה 2.4 מיליארד , זה הכסף הקטן.
שיתוק של המדינה במשך כל כך הרבה חודשים ושינוי כיוון של מדיניות כל תקופה קצרה זה הכסף הגדול.
זה יכול לעלות מיליארדים והרבה...   הרבה יותר מה 2.4 האלה

פורסם (נערך)
לפני 18 שעות, hwgeek כתב:

לדעתי, אם לפיד יצליח ליהיות ראש הממשלה והשקט בדרום ימשך ויהיו הישגים נוספים של נורמליזציה וקשרי מסחר וכו' אז הבחירות הבאות לליכוד לא יעשו טוב, הם יאבדו את ה61 הרבה יותר מה4 סבבים הקודמים.

12 שנה צעקו שבילעדיהם המדינה תהרס, איראן תשמיד אותנו ומה לא- בסוף כולם יראו שאפילו רוה"מ בלי תעודת בגרות יצליח להחזיק את ישראל בטוחה ובמצב טוב חח.

ישראל בטוחה? ברור,הכי בטוח עכשיו לטייל בכל מקום בארץ,בלי לחשוש מהשבדים והנורבגים.

במצב טוב? בוודאי,הממשלה בפלוס והאזרחים במינוס

אבל בוא נתמצת בנסכים שלא להסכים :) מבלי לגלוש יותר מדי.

(או שנבזבז עוד כמה דפים בפורום,תלוי בזמן של כולנו ובעובדה שאין לי את הפריויליגיה לעבוד ולכתוב בפורום :P )

לפני 17 שעות, SlowRide כתב:

הלוואי אבל זה בכלל לא בטוח, לציבור יש זיכרון מאד מאד קצר, והוא מתמקד בעיקר הדברים הרעים. הרבה אנשים שלא מרוצים מתפקוד הממשלה הנוכחית ולא הצביעו ליכוד קודם, יצביעו ליכוד עכשיו.

לדעתי כמו שזה נראה עכשיו, יש להם סיכוי לא רע לחזור לשלטון.

הרבה אנשים שלא הצביעו שנה שעברה עשו זאת ממגוון סיבות מפגרות

אפקט רק לא ביבי

"מה זה משנה הבחירות,הלכתי לים"

"לא רואה אף אחד ראוי"

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם (נערך)

לפני זה היה יותר בטוח? מה קרה במבצע האחרון בעזה?

אם כבר הגאון שהיה פה לפנינו השאיר אותנו במצב קטסטרופלי מול איראן עליה לא הפסיק להתרברב. עשה מה שהוא עושה הכי טוב, חבלה. חיבל בהסכם הגרעין רק לא הכין שום תוכנית מגירה. 

לצהל אין שום תוכנית תקיפה בשלה ויקח לו שנים להכין אחת בגלל הגאון ביבי שסמך שאיזה לוני בבית הלבן יעשה בשבילו את העבודה או שמראש לא תיכנן לעשות את העבודה כי אומץ אין לו.

לגבי פלוס ומינוס, יש אינפלציה כלל עולמית כולם סובלים. מה בדיוק היה עושה ביבי אחרת? הולך לפוטין נותן לו מציצה ומקבל נפט בהנחה?

מה שיותר פוגע בישראלים זה מחירי הנדלן. הקיפאון וחוסר התכנון או חוסר הרצון לתכנן שהיה פה בשנים שלפני הממשלה הזו יחד עם מדד בניה שטס לשמים הביאו אותנו למצב הזה.

כל פעולה שיעשו עכשיו תיתן אותותיה רק בעוד שנתיים-חמש שנים כי לוקח מלא זמן לעבור ממצב צבירה של קרקע לבניין עומד.

אולי כוחות השוק (ריבית) יצליחו להאט את המגמה אבל לא רואה היפוך שלה באופק.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)
לפני 24 דקות, ezuf כתב:

ישראל בטוחה? ברור,הכי בטוח עכשיו לטייל בכל מקום בארץ,בלי לחשוש מהשבדים והנורבגים.

גם לפני שנה וחצי לא היה בטוח לטייל בכל מקום בארץ. יכול להיות שזה קשור למישהו שהיה ראש ממשלה במעמד סמי אלוהי כאן כמעט עשור, ולא עשה דבר בתחום? כמו שהוא לא עשה בשום תחום אחר?

וכל הקשקשת האובר דרמטית של ביבי על הקשרים הייחודים שלו עם מנהיגי העולם התגלתה, כצפוי, כבולשיט. 

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני כשעה, ezuf כתב:

במצב טוב? בוודאי,הממשלה בפלוס והאזרחים במינוס

זה לא שעד לפני שנה וחצי הכל היה סבבה עד שבתאריך ה 29.12.2019 הכל התהפך 

גם המצב הכלכלי. חוץ מעליית מחירי החד פעמי והשתיה המתוקה (שביננו, לא מוצר צריכה בסיסי) לא היו הרבה דברים שבשליטת הממשלה. 

מבחינת המצב הביטחוני הפעולות של הממשלה לא ממש סייעו לטובה.

מבחינת המצב הכלכלי הממשלה עשתה מספר פעולות שכן יוכלו להקל על יוקר המחיה (אבל אלו דברים שלא משפיעים מהיום למחר) הבעיה עם הישראלים שהם לא מודעים שלכל דבר יש מחיר. רוצים הורדת מיסים? בכיף. רק לקחת בחשבון שזה אומר פחות הוצאות ממשלתיות. רוצים עזרה לחלשים, חיילים, מורים, רופאים? סבבה, צריך להעלות מיסים. מעלים מיסים? מה הממשלה הרעה הזאת?! 

אנשים חושבים שיש איזה עץ כסף (שלא צריך אפילו מים) ומשם נותנים כסף לכוווולם

• אהבתי 1
פורסם
לפני 14 שעות, korola כתב:

איך מחשבים את המחיר של הבחירות? 
האם מכניסים פנימה את עלות ימי החופש?  
נניח אני עובד בחברת הייטק ומקבל 1000 ש"ח ליום, אז מתוך ה 2.4 מילארד ש"ח יש שם גם את ה 1000 ש"ח שלי?
אם כן , אז למה הם חושבים שאם לא היו בחירות היו יכולים להשתמש ב 1,000 ש"ח האלה למטרות אחרות? 

ויש גם עצמאים שלא ממש מרגישים את ה"תשלום" של היום חופש הזה.
ונניח הגן של הילדה.. הגננת והמטפלות שם, הם ביום חופש.. אנחנו משלמים את התשלום החודשי אותו דבר.
הן רק לא עובדות באותו יום... אבל הכסף דופק.... אז איך בדיוק היו לוקחים את הכסף הזה למטרות אחרות אם לא היו בחירות?

אולי שיעבירו חוק שביום בחירות אז המדינה משלמת לעצמאים עבור היום חופש הזה? 

תספר לליברמן ש"עלות למשק" זה לא כסף נזיל שאפשר לעשות איתו דברים אחרים.

חלק ממנו נזיל ואפשר להפנות למקומות אחרים, הרוב המוחלט לא.

• מצחיק 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ראש הממשלה העתידי והנצחי של מדינת ישראל: 
"תראו וואו יקר פה היי הנה שם של ערבי לא קשור לסוגיה וואו מפחיד אני גיבור פיו פיו בקרוב יהיה פה זול חחnnחnnחחחnn שבת שלום חברימוס יש לי פוסטר של פלפאטין על הקיר"

image.png.c87124bc253ed62271617d25e1bb83d0.png

• אהבתי 2
  • מצחיק 2

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

אני מחכה לרגע שלפיד יהיה ראש ממשלה, כי אז היקום אמור לקרוס לתוך עצמו, any minute now.

לפני 31 דקות, oryo כתב:

שבת שלום חברימוס יש לי פוסטר של פלפאטין על הקיר

לקח לי כמה רגעים להבין שאתה כתבת את זה ולא חזי לפלסיאן. חזק מאוד.

עריכה אחרונה על ידי Gosser1860
  • מצחיק 3
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

חזי אחד הנודרים החזקים במעגלי קריניצי כל עוד לא סופרים את דודו דוסטן שהוא גזור במידה שווה על כל הטבעיים

• מצחיק 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...