Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 55 דקות, יבגניפ כתב:

זה נהדר. אבל נתניהו לא שמרן. וטאוב בטח שלא שמרן.
יש מעט מאוד שמרנים בארץ. נגיד אסף שגיב. אתה יכול לחפש דברים שכתב לפני שנתיים שלוש.
תגלה עולם ומלואו של הפתעות.

זקני השרשור עוד זוכרים שפעם אייל התלהב מיאיר לפיד בכלל. המצב כאן יותר גרוע. 

לפני 55 דקות, יבגניפ כתב:

לפני כשעה, פינדר כתב:

יש משהו שיגרום לביביסט לשנות דעתו?

יבגני.. ב 15 שנים האחרונות אני מחפש בנרות מנהיג ישראלי יהודי.. לפיד השתנה לא אני.

פינדר כן, יש אפשרות - מנהיג ישראלי מרכז ימין.. 
היום יש אופציה - גדי איזנקוט 
אבל - הוא חייב להביע את דעותיו , כי יש חשש מנביאי שקר 
הבונוס באיזנקוט , מעבר לניסיון בממשלה וכרמטכ"ל - הוא הגיע מלמטה..ומכיר את עם-ישראל..
מזרחי ממשפחה מסורתית.. אחיות יפות (אל תשאל)
בדרכו עבר ב טבריה, אילת , גולני כ 20 שנים.. ואח"כ תפקידי פיקוד גבוהים.

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן
  • רעיון גרוע 1

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)

גולנצ'יק טברייני מוזג לך חצץ לארוחת שבת.

אבל ברצינות, הוא מזכיר את המנהיגים של פעם גם יאיר גולן רק שהוא לא יודע לסתום את הפה). אדם שפיו וליבו כנראה שווים שדומר על קו אחיד.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver
  • מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 25 דקות, ליין מן כתב:

יבגני.. ב 15 שנים האחרונות אני מחפש בנרות מנהיג ישראלי יהודי.. לפיד השתנה לא אני.

באמת? במה הוא השתנה לדעתך? שאלה רצינית, כי אין לי מושג על מה אתה מדבר. 

לפני 26 דקות, ליין מן כתב:

פינדר כן, יש אפשרות - מנהיג ישראלי מרכז ימין.. 

אני מחבב את אייזנקוט. אבל כן. אחת הבעיות היא שאין לנו מושג מה הדעות שלו. גם בלי זה, אני די בטוח שאני מעדיף אותו על ביבי וכנראה על בנט. אבל זו לחלוטין תחושת בטן.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
בתאריך 26.6.2026 בשעה 10:09, ליין מן כתב:

תודה.. אני מכיר את ד"ר גדי טאוב אישית יותר מ 20 שנים, והוא בחור נהדר, חכם ומצחיק..

עוד אפס שלדוגמה, לא אכפת לו שהיועץ הכי קרוב לראש הממשלה עבד עבור קטאר בזמן מלחמה גם כאשר הוא ראה את מנהיגי חמאס חוגגים שם את ה-7 באוקטובר. בקיצור, בוגד שתמורת כסף ימכור את המדינה כמו מרבית מצביעי הממשלה הנוכחית. 

פורסם

אני בדעה שרמטכ"ל לשעבר לא מתאים להיות ראש ממשלת ישראל. 

לצערי אין מועמדים מי יודע מה לראשות הממשלה, עדיין כולם עדיפים על ביבי שעכשיו מכריז שיקים ממשלה לאומית רחבה לאחר הבחירות, פחחחחחחח. 

מבין כל המועמדים, לדעתי בנט עדיף. 

בכל מקרה, המטרה הכי דחופה ובהולה זה לשלוח את ביבי וממשלת האנטי ציוניים שלו הביתה. 

• אהבתי 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

"די לחרמות!"

אמר מי שתקע לכל אחד ואחד מהשותפים האפשריים שלו סכין בגב, סובב אותה, צבע מעגל באדום מסביב למיקום הדקירה, צילם תמונה והעלה לאינסטוש עם התיוג "#אניעשיתי!!1"

מכל אוצר המילים של gen alpha יש מילה שאני דווקא מחבב שמתארת את הבנאדם הזה בצורה מושלמת-

delulu

• אהבתי 2
פורסם
לפני 22 שעות, פינדר כתב:

זה פשוט רלביזם.

שלילי חזק ובוהק. כבר אמרתי פה- זה רק לא כל מה שהוא עשה, עושה וכנראה גם יעשה. בין אם זה במישור הפלילי, המישור הביטחוני, המישור המשפטי, ועוד כמה מישורים. 

יותר מישורים מספר גיאומטריה, ואותו הסנטימנט כלפי זה תאכל'ס.

לפני 22 שעות, פינדר כתב:

נתניהו הוא נזק וחייבים להעיף אותו. על זה אני לא מתווכח. אבל דיבורים על חתולי רחוב וכו׳ זה קשקוש. 

אני לא מצפה באמת לקחת חתול מהרחוב ולמשוח אותו כראש ממשלה, למרות תקדימים מהעולם.

לא כל חדלי האישים בכנסת עם שאיפות להיבחר לראשות הממשלה, כך שהרשימה מצומצמת לאלו שכן מעוניינים להיבחר. 

הטענה שלי היא פשוטה- מבין שלל האפשרויות, תעשה דאקינג אן-דן-דינו ועדיין תקבל ממשלה ערכית, טובה, שפועלת למען העם (היהודי. היושב בציון. לא הקטארי). המצב עד כדי כך גרוע תחת הראיס, אבי הגרעין האיראני, יוזם מדינת פלסטין, הסכנה השנייה בחומרתה לביטחון המדינה אחרי הג'יאהוד הפרזיטי, מר 0K- שגם אם ייבחר שמאלני גמור יהיה פה הרבה יותר טוב, גם אם ייבחר ימני קיצוני יהיה פה הרבה יותר טוב, גם אם ייבחר מרכז יהיה פה הרבה יותר טוב, כל מה שייבחר יהיה פה הרבה יותר טוב. 

• רעיון גרוע 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
בתאריך 27.6.2026 בשעה 19:48, Night Driver כתב:

טברייני

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
בתאריך 27.6.2026 בשעה 19:39, ליין מן כתב:

דעותיו שוות כקליפת השום,  חשובות כוונותיו.

סיסמת הבחירות של בגין היתה "אף שעל".

כשהגיעה ההזדמנות לעשות צעד לטובת המדינה הוא התפשר על ה"עקרונות" שלו, ומסר יותר משעל.

אף אחד לא קרא לו נביא שקר או בוגד (היה,מיעוט.)

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם

https://www.ynet.co.il/news/article/bkqyyqlqzl

ראש השב"כ ה"פאשיסט" שביצע פעולות שחשפו את הפעילות הלא חוקית של פאקינג אח שלו עכשיו עומד מול השרים על כך שהוא יעבוד רק לפי החוק.

ואתם עדיין לא תבינו למה אתה נשמעים כמו להקת תרנגולות בכל נושא בערך.

• רעיון טוב! 1
פורסם

השרים התבלבלו וחשבו שהוא משרת שלהם, בזמן שהוא מינוי של ביבי ושל האג׳נדה הדתית לאומנית שגדל בה. ואת זה הוא מוכיח יופי.

לפני 58 דקות, יובל .מ. כתב:

ואתם עדיין לא תבינו למה אתה נשמעים כמו להקת תרנגולות בכל נושא בערך.

בינתיים כל ההזהרות וההפחדות שנכתבו פה כשהממשלה הזו קמה (זו שאתה הצבעת לה) התבררו כמתונות מדי. אבל אתה החכם ואנחנו התרנגולות.

• אהבתי 3
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

בינתיים כל ההזהרות וההפחדות שנכתבו פה כשהממשלה הזו קמה (זו שאתה הצבעת לה) התבררו כמתונות מדי. אבל אתה החכם ואנחנו התרנגולות.

חלק מאוד מאוד גדול ממה שהזהרתם מפניו לא קרה, אז כן.

בינתיים הדמוקרטיה פה מאוד חזקה ואחרי ימים מטורפים של דיונים השופטים אומרים לפרקליטות "שומעים תמחקו את האישום שוחד" אבל אתם והיועמשית מושקעים בזה יותר מדי ככה שזה בחיים לא יקרה.

לפני שעתיים, פינדר כתב:

השרים התבלבלו וחשבו שהוא משרת שלהם, בזמן שהוא מינוי של ביבי ושל האג׳נדה הדתית לאומנית שגדל בה. ואת זה הוא מוכיח יופי.

יופי של הזזת השער. שמע אתה כוכב.

• אהבתי 1
  • מצחיק 2
פורסם
לפני 15 דקות, יובל .מ. כתב:

חלק מאוד מאוד גדול ממה שהזהרתם מפניו לא קרה, אז כן.

אבל לא מגיע לנו זיכוי על השביעי באוקטובר?

וההפיכה המשטרית נבלמה? למה, כי 3 חודשים לפני בחירות יריב לוין קיבל פקודה מהראש - תרגיע?

אותו ראש שגינה היום את הטינופת כלפי הרמטכ"ל?

או שמדובר בחישוב פוליטי ציני וקר, שכרגע זו לא העת לפילוג, את זה עושים אחרי בחירות ולא לפני?

ובן גביר, לו הצבעת, הביא לתוצאה חיובית במאבק בפשיעה?, או שהפשיסט הקטן נותן להכל להתרסק כדי שיוכל לדרוש אמצעים נוספים, דרקוניים, מוגזמים ואנטי דמוקרטיים בחסות מצב החירום אליו הוא הביא אותנו?

• אהבתי 1
פורסם
לפני 27 דקות, יובל .מ. כתב:

בינתיים הדמוקרטיה פה מאוד חזקה

כבר אמרו לך ש- דמוקרטיות מתות לאט וזה בדיוק מה שקורה כאן ובהחלט יקרה כאן ויוביל לקריסה אם אותה ממשלה המכהנת כעת, זאתה הצבעת לאנשים חסרי המוסר האלו, תיבחר שוב. כאשר אומרים לך שהן מתות לאט זה לא כי עכשיו הועבר חוק זה או אחר, זה למעשה רק השלב הסופי, זה כל מה שקורה קודם, זה לחלק מיליארדים למדינת יהודה ולחרדים, זה לא למנות שופטים, זה לעודד שוטרים לאלימות כלפי צד אחד, זה לעודד מחבלים כמו מרדכי דוד, זה לעורר פילוג בלי סוף, ועוד מיליון דברים קטנים. 

• תוכן חדש...