Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 13 דקות, hans כתב:

תביא סימוכין.

סתם דוגמא קטנה, סוג הצנטיפוגות שמקצר משמעותית את משך הזמן (תחת ההסכם לא היו להם צנטריפוגות כאלה).

ואני לא מדבר על העשרה ברמה גבוהה ממה שהיה בהסכם,כמויות וכו'.

בפועל מזמן פריצה של שנתיים הם הגיעו לשבועיים. זו העובדה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

יש מדד יחיד ובודד שמאפשר לי להגיע למסקנה שהפסנדנו במלחמה, ואיראן לא חלשה.

יש מדד יותר מוצלח. עד לרגע זה לא קיבלנו את נתניהו מתייצב מול המצלמות ומבשר בגאווה על הצלחה כלשהי לדורות.

במקום זה הוא מדליף שההסכם גרוע. ובחשבון הטוויטר שלו, הסוכנים הקטרים מתמקדים בסרטונים על האנגלית של אייזנקוט ועל זה שה״סמול״ יקים ממשלה עם הערבים.

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 18 דקות, פינדר כתב:

במקום זה הוא מדליף שההסכם גרוע. ובחשבון הטוויטר שלו, הסוכנים הקטרים מתמקדים בסרטונים על האנגלית של אייזנקוט ועל זה שה״סמול״ יקים ממשלה עם הערבים.

עוד מעט הם יעלו סירטונים שהשמאל יקים ממשלה עם הרפובליקנים.

• מצחיק 4

פורסם

למשל ציטוט של סגן ראש המוסד: "עדותו של א' כי תכולת הארכיון האיראני ותכניו התמקדו כל כולם בתקופה שקדמה לחתימת איראן על הסכם הגרעין באוקטובר 2015, וכי לאחר חתימתו "לא הצלחנו להוכיח שהם רימו… כי הם לא רימו, לא רימו במילימטר למיטב ידיעתנו "

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רגע, עכשיו אחרי שיש הפסקת אש והמלחמה כאילו נגמרה, אפשר לעשות וועדת חקירה לאסון מלפני שנתיים וחצי?

• מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 31 דקות, פינדר כתב:

יש מדד יותר מוצלח. עד לרגע זה לא קיבלנו את נתניהו מתייצב מול המצלמות ומבשר בגאווה על הצלחה כלשהי לדורות.

לא מסכים אתך פה. לא לגמרי, לפחות. 

אמנם יש בזה משהו, כן, אבל זה ממש לא החלק הארי פה. 

הוא מדליף שההסכם גרוע כי "רק הוא יכול לטפל באיראן", "רק הוא יכול וכל השאר 0מול" וכדומה וכיוצא בזאת כדי להגדיל את הסיכויים שלו להיבחר בטעות שוב. הבייס שלו צמא לדם. הבייס שלו ראה אותו מושפל. הוא חייב לצאת נגד זה.

אנחנו לא קרובים אפילו ל"ניצחנו", אבל אנחנו גם רחוקים מ"נדפקנו לגמרי". 

להערכתי זרעי הפורענות נזרעו. 

עכשיו אנחנו רק צריכים קצת סבלנות כדי לראות יותר ברור את כל התמונה. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מרתק ומפחיד בו"ז לראות לאן הביביזם יקח אותנו ב-3-4 חודשים שנשארו עד הבחירות, עם קואליציה מפוררת וכישלון מול איראן. יהיה פה כיף.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

אם לא שכחתי משהו, צריך 4 ועדות חקירה (ל-7 באוקטובר, לחיצי צפון, לעם כלביא וליללת החתול) מאין יביאו כל כך הרבה החוקרים?

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 2 דקות, יבגניפ כתב:

מרתק ומפחיד בו"ז לראות לאן הביביזם יקח אותנו ב-3-4 חודשים שנשארו עד הבחירות, עם קואליציה מפוררת וכישלון מול איראן. יהיה פה כיף.

ההימור שלי, קמפיין בחירות המשלב פירוטכניקה בעזה ותימן.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 9 דקות, SlowRide כתב:

רגע, עכשיו אחרי שיש הפסקת אש והמלחמה כאילו נגמרה, אפשר לעשות וועדת חקירה לאסון מלפני שנתיים וחצי?

אומרים לך שאנחנו ממשיכים. איך ועדת חקירה עכשיו?

פורסם
לפני 9 דקות, sperial כתב:

אם לא שכחתי משהו, צריך 4 ועדות חקירה (ל-7 באוקטובר, לחיצי צפון, לעם כלביא וליללת החתול) מאין יביאו כל כך הרבה החוקרים?

אני יכול לחקור, כמה משלמים לשעה?

• מצחיק 1
פורסם
לפני 14 דקות, פריג'י כתב:

טראמפ יתערב לטובת ביבי לפני הבחירות. 

0K עצמוני מדי בשביל טראמפ. הוא פועל לפעמים גם בניגוד לרצונו כך שלא הכל נעשה בדברו. 

לפני 14 דקות, פריג'י כתב:

להחליף אותו בבובת גרב אחרת.

זה כבר יותר הגיוני. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 28 דקות, Night Driver כתב:

תעריף חשכ"ל. בסביבות מינימום פלוס הוצאות.

לפי פיקנטו או חופשי חודש? אני מניח שהאפשרות השניה, כדי שלא תגיע לישיבות והן יידחו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...