Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מבין איך לא יצאו כבר מזמן עם ליין כובעי מצחיה עם הכיתוב ״כשלון מוחלט״.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 20 דקות, sperial כתב:

למה ששה ישפיע ברמת העולם ששותה מפט ממקורות אחרים

כי הם הפציצו תשתיות של אחרים ואיימו לעשות זאת שוב.

לפני 19 דקות, SlowRide כתב:

זה פתח לבריתות חדשות באזור שלנו.

אויש נו. עם האמירתים היינו סבבה גם ככה, זה לא שקטאר פתאום תאהב אותנו, מי התווסף לרשימה בשנה האחרונה?

אם לא ההתנהגות של ביבי היינו עם נירמול עם הסעודים.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

קטאר לא נוספה לרשימה בשנה האחרונה. היא הוסיפה את ביבי הרבה קודם.

• מצחיק 3
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 38 דקות, 3n כתב:

לפי מקורות זרים הכורדים צוידו בנשק והיו אמורים לצאת למתקפה קרקעית אשר נבלמה על ידי טראמפ בהשפעה של ארדואן.

ו...?

לא הבנתי מה רצית להגיד. אתה חושב שכמה אלפי כורדים עם נק״ל היו מפילים את השלטון באירן? תבדוק מה המרחק מהגבול העירקי לטהרן.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 2 דקות, פינדר כתב:

ו...?

לא הבנתי מה רצית להגיד. אתה חושב שכמה אלפי כורדים עם נק״ל היו מפילים את השלטון באירן? תבדוק מה המרחק מהגבול העירקי לטהרן.

ברור שלא הבנת ולכן ניפקת את ההודעה הזו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 18 דקות, David32 כתב:

אויש נו. עם האמירתים היינו סבבה גם ככה, זה לא שקטאר פתאום תאהב אותנו, מי התווסף לרשימה בשנה האחרונה?

אם לא ההתנהגות של ביבי היינו עם נירמול עם הסעודים.

יש סבבה ויש שיתופי פעולה ביטחוניים, כמו שהיה במלחמה. ביבי לא ישאר פה לנצח, ויש עוד מדינות במפרץ שאכלו חרא במלחמה הזאת והבינו שברגע האמת ארה"ב לא ממש סופרת אותן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 4 שעות, stx כתב:

עוד מעט תפגוש בדיסוננס קוגניטיבי במלוא הדרו.

*דיסוננס קוגנביבי.

תאכל'ס? יש לי 2 הנחות על איראן. שתיהן תומכות זו בזו ומתנגשות זו בזו. בו זמנית.

1) איראן מוחלשת. מאד. המצור הימי האמריקאי השפיע יותר ממה שאנשים נוטים להאמין ולהבין. זו בדיוק! הסיבה שהם חייבים להיראות חזקים בפני כל העולם ובמיוחד פנימה, וזו בדיוק הסיבה, העיקרית, למה הם החליטו לירות עלינו טילים אחרי שפעלנו בדאחיה בשבוע שעבר. להראות שהם עדיין חיים, חזקים ומסוגלים לקבוע. 

2) חיזבאללה שבר כלי יחסית. זה לא אומר שאין לו כבר שום יכולת, הם עדיין פעילים ולצערי גם די יעילים במה שהם עושים. אבל אנחנו יותר קרובים למיגור הדבר הזה ממה שנראה כלפי חוץ (יחסית). זה הגיע לשלב שאיראן כבר צריכה להגן על הכלי שלה. 

איך 2 ההנחות האלו מתכתבות אחת עם השנייה? לא ממש יודע. האם שתיהן נכונות? אין לי מושג. אלו תחושות אישיות שלי ולא מידע קונקרטי (שאין). ככה זה נראה על פניו. 

האמת כנראה, כמו תמיד, איפה שהוא באמצע.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אין לי מושג עד כמה איראן חלשה, כמו שמדווחים מה שבא להם לפקחי האו״ם 

ככה גם הדיווחים על הכלכלה או כל דיווח שהוא. הכי בריא זה להניח שכל מה שנאמר שם הוא שקר.

ספציפית אם מדברים במספרים - בחזרה לעובדות - הרבה הרבה הרבה יותר זול

להמשיך ליצור טילים ולירות טילים ולמקש מפרצים ולחמש פרוקסי

מאשר לסדר מתקני התפלה ומערכות להזרמת מים לחיסול הבצורת.

ואולי זה לא רק יקר יותר - עדיף להם לשמור את האוכלוסייה ״על הסף״ באופן תמידי.

יותר קל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני כשעה, 3n כתב:

ברור שלא הבנת ולכן ניפקת את ההודעה הזו.

ואתה ממשיך לא להסביר את עצמך.

אני לא יודע כלום. יודע רק שבמבחן התוצאה המשטר באיראן עדיין שם. ויש מצב שהוא יותר חזק ממה שהיה לפני המלחמה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעה, hans כתב:

לחזור על אותו שקר שוב ושוב לא יהפוך אותו לאמת.

הפעמים היחידות שבהן הגרעין התעכב באיראן התרחשו כשישראל -

1. הפעילה וירוס בצנטריפוגות

2. חיסלה מדעני גרעין

3. תקפה בפועל

האיראנים המשכיו לפתח גרעין באין מפריע בכל שלב שהוא וגם תוך כדי הסכמים וגם עם "ביקורים של צוותי פיקוח". אם כבר עדויות, אז יש עדויות מהאיראנים עצמם על איך ש"עבדו על הפקחים" - פשוט מעבירים את האוראניום למקום אחר בלי לספר שעבר לשם. 

עוד מעט תגיד לי שניצחו את היטלר עם הסכמים ופיקוח.

וכל אלה אחרי שיצאת מההסכם.

אם מישהו חושב שהסכם או פעולה צבאית שלא כוללת החלפת משטר ו/או שליטה באירן ימנעו מהם להגיע לנשק גרעיני יש לי למכור לו מתקן שמייצר דלק כשאתה נוסע עם האוטו.

כל המשחק פה הוא עיכוב התהליך ובפועל היציאה האיצה אותו משמעותית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 54 דקות, hans כתב:

אין לי מושג עד כמה איראן חלשה, כמו שמדווחים מה שבא להם לפקחי האו״ם 

ככה גם הדיווחים על הכלכלה או כל דיווח שהוא. הכי בריא זה להניח שכל מה שנאמר שם הוא שקר.

יש מדד יחיד ובודד שמאפשר לי להגיע למסקנה שהפסנדנו במלחמה, ואיראן לא חלשה.

לפני 3-4 שנים היינו בסוג של מלחמה קרה עם איראן. נלחמנו בעצימות כזו או אחרת בפרוקסיז שלהם, פגענו על פי הדיווחים בתוכנית הגרעין, מדענים. 

אנחנו לא יודעים כמה הם היו קרובים לפצצה גרעינית, כי ביבי מספר שהם עוד חודש מגיעים אליה בערך מאז סוף שנות ה90. אבל נניח.

זה מצב דפוק, מאיים, אבל לא כזה שבצורה וודאית יכול או חייב להיות מתורגם למלחמה מלאה. ולראיה, איראן לא התערבה באופן ישיר גם לא בסבבים הקודמים מול חיזבאללה בשנים האחרונות.

בחרנו אנחנו ללכת אול אין. והתוצאה? לא רק שאיראן לא מורתעת, לא רק שאיום הטילים לא הוסר - להפך. הם מרשים לעצמם ליזום ירי חופשי עלינו בגלל מה שקורה בלבנון, וגם מרשים לעצמם לנסות ולייצר משוואה בה מלחמ בלבנון = טילים מאיראן על ישראל.

עכשיו מה מפה? מפה זה שאלה אחת ויחידה: כמה זמן יקח להם להשתקם. אחרי הנצחון המוחלט הקודם, לקח איזה חצי שנה. הפעם אני לא יודע. אבל לסבב הבא ארה"ב כבר לא תהייה איתנו. ואז מה?

וכן, יכול להיות שאם כבר עושים אול אין, אז הדבר הנכון היה להשמיד מתקני ההתפלה ואת תעשיית הנפט שלהם. אבל זה כרגיל הפער בין מה שבישראל מדמיינים שאפשר למה שאפשר פרקטית. 

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 43 דקות, Night Driver כתב:

כל המשחק פה הוא עיכוב התהליך ובפועל היציאה האיצה אותו משמעותית.

אתה שוב כותב משהו שלא קיים.

שום דיפלומטיה לא הובילה לעיכוב באיראן. כלום.

חול בעיניים. המצאת משהו. האיראנים בעצמם מודים תוך כדי לגלוג בקול רם שהם השתינו בקשת גם על הפיקוח וגם על ההסכם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 42 דקות, יבגניפ כתב:

הם מרשים לעצמם ליזום ירי חופשי עלינו בגלל מה שקורה בלבנון, וגם מרשים לעצמם לנסות ולייצר משוואה בה מלחמ בלבנון = טילים מאיראן על ישראל.

לשמור על מראית עין, לדעתי. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 8 דקות, hans כתב:

אתה שוב כותב משהו שלא קיים.

שום דיפלומטיה לא הובילה לעיכוב באיראן. כלום.

חול בעיניים. המצאת משהו. האיראנים בעצמם מודים תוך כדי לגלוג בקול רם שהם השתינו בקשת גם על הפיקוח וגם על ההסכם.

אז אתה טוען שהמודיעין הישאלי והאמריקאי משקרים כי אתה חושב אחרת?

עזוב מה אומרים. תראה איך מרגע היציאה מההסכם הזמנים להשגת פצצה התקצרו כל פעם משעותית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תביא סימוכין.

• תוכן חדש...