Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 19 דקות, Night Driver כתב:

אם התחלת לך עד הסוף.

מה זה עד הסוף?

כתבתי ביום הראשון ועומד על זה גם היום: השלטון באירן לא יוחלף בהפצצות מהאויר. גם לא אם תוריד תחנות כח וכו׳.

אני מניח שברור לכולם שלהפיל פצצות גרעין על טהרן זו לא אופציה.

מה נשאר? מישהו חושב שטראמפ יכנס קרקעית לכיבוש אירן? זה לא יקרה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 4 דקות, פינדר כתב:

מה זה עד הסוף?

כתבתי ביום הראשון ועומד על זה גם היום: השלטון באירן לא יוחלף בהפצצות מהאויר. גם לא אם תוריד תחנות כח וכו׳.

הרס תשתיות מסיבי ומוקדי שליטה יביא לנפילת השלטון, ופתיחת מיצרי הורמוז בכוח יפרקו את מוקד ההשפעה האחרון שנותר למשטר האיראני.

לשם כך נדרשים מנהגים כמו צרציל עם ביצים והבנה שלעיתים לדיפלומטיה אין תוחלת אלא רק כוח והרבה ממנו.

האשליות של המערב שהסכם דיפלומטי יכובד על ידי משטר אשר מאמין בקץ האנושות כפי שהיא היום היא לא יותר מנלעגת , אבל גם זה לא מפתיע במיוחד מיבשת אשר נותנת את צווארה לשוחט .

קראתי הבוקר בתדהמה שישראל תתחיל לספק לגרמניה דלק סילוני , מדגים את גודל המשבר ביבשת אירופה , חידלון מוחלט.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 24 דקות, פינדר כתב:

מה זה עד הסוף?

כשהאוכלוסייה תבין שהמלחמה רק פוגעת בהם והופכת את החיים שלהם לבלתי נסבלים לחלוטין, בגלל השילטון שמסרב להתחלף, הם ייכנסו לאירוע ויגרמו לשלטון להתחלף בעצמם. 

פה נכנס לתמונה הורדה של תחנות הכח (בלי מיזוג. בלי מקררים למזון. בלי מים נגישים) למשל. 

כשגם אנשי משמרות המהפיכה לא יקבלו שכר כי פשוט אין כסף, אתה חושב שהם יילחמו בחינם עבור אידאולוגיה נטו? אולי בודדים יסכימו. אחרים או שיחפשו לעצמם תעסוקה אחרת (אם קיימת בכלל. הורידו להם 75% מהמפעלים, אפרופו ללכת עד הסוף- למה רק 75?) או שיחפשו לשדוד את המעסיקים שלהם (קרי השלטון) ולקחת מה שלדעתם מגיע להם. 

ישירות השלטון לא יוחלף מהפצצות מהאוויר. פה אנחנו מסכימים למדי. הכוכבית, אם תוכל להוריד 100% מהאנשים בשלטון מהאוויר, השלטון יתחלף- אבל אין בטבע 100%. אז אנחנו מסכימים. 

אבל "נזק אגבי" הוא יעיל יותר והוא כן יכול לגרום להחלפת השלטון. 

לו אני הייתי האמריקאים, הייתי דואג לטפל גם בתעבורה היבשתית שמכניסה סחורות לתוך איראן והחוצה ממנה. אם כבר מצור אז כבר עד הסוף (שוב). 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

@ברווז, @3n

אלו פשוט ספקולציות. ואם המטרה היא ללכת למלחמת שמד כזו נגד איראן צריך היה במינימום של המינימום לאשר את הדברים בקונגרס, לגייס קואליציה של מדינות שמוכנות לבוא איתך לשיט סטורם הזה, לדאוג לגיוס מסיבי והכשרת לוחמים, ייצור אמל"ח ומיירטים ועוד דברים.

אבל

כלום

מזה

לא

נעשה.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אני רק שאלה.

משהו שמוזר לי בעין כבר תקופה.

אני רואה את הפוסטים של טראמפ בטרות' או מה שזה לא יהיה. 

מה הקטע עם האותיות גדולות וקטנות שלו? 

לפעמים כל הפוסט נכתב עם קאפסלוק פעיל, לפעמים נכתב "רגיל" ונכון, ולפעמים רק אותיות מסויימות מודגשות כגדולה. 

מה לעזאזל הולך שמה. 

פורסם
לפני 44 דקות, פינדר כתב:

מה זה עד הסוף?

עד הסוף זה תציב לעצמך מטרה, ברר את המחיר הצפוי, תוסיף 25% מקדם ביטחון ותחליט אם אתה יוצא אבל אם החלטת לצאת אין דרך חזרה אלא אם עומדים למוטט אותך כמדינה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 24 דקות, פינדר כתב:

מה זה עד הסוף?

כיבוש עם חיילים אמריקאים שמניפים את הכוכבים והפסים מעל טהרן בחיים לא יקרה.

טראמפ מנסה לבשל שם הפיכה או לפחות קריסה של השלטון לתוך עצמו באמצעות הלחץ הכלכלי. המכה הצבאית של השמדת תעשיות מפתח וכל הבכירים ואחרי זה המצור נועדו ליצור מצב שלא נכנס כסף ושיש מריבות מה עושים עם הכסף שעדיין יש. במקביל, הוא כל הזמן משאיר פתח למשא ומתן במקרה שמישהו פרגמטי שם יחליט שנמאס לו.

חלק אומרים שזה לא עובד לו ואיראן תצליח לשרוד את הכהונה שלו וחלק אומרים שאיראן כבר גמורה, עברה את נקודת האל חזור וזה עניין של זמן.

גם יש שטוענים שכבר התרחש שינוי משטר, כי לפני זה היה להם מנהיג עליון ואיראן היתה תיאוקרטיה דתית, ועכשיו היא נשלטת בידי משמרות המהפכה, שהם אמנם גם דתיים אבל הם לא אנשי דת אלא כח צבאי. 

לכן לא יודע כמה זה רציני להחליט עכשיו אם ניצחנו או הפסדנו. הסוף עוד רחוק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 45 דקות, 3n כתב:

קראתי הבוקר בתדהמה שישראל תתחיל לספק לגרמניה דלק סילוני , מדגים את גודל המשבר ביבשת אירופה , חידלון מוחלט.

ועוד יותר חידלון של ממשלת ישראל שמוותרת על רזרבות איסטרטגיות חיוניות. לא לופטהנזה ולא הלופטוואפה יעזרו לנו כשנצטרך להפציץ בלבנון או איראן.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 11 דקות, sperial כתב:

ועוד יותר חידלון של ממשלת ישראל שמוותרת על רזרבות איסטרטגיות חיוניות. לא לופטהנזה ולא הלופטוואפה יעזרו לנו כשנצטרך להפציץ בלבנון או איראן.

לא מעלה על דעתי שיש נגיעה ברזרבות אסטרטגיות .

לפני 38 דקות, פריג'י כתב:

@ברווז, @3n

אלו פשוט ספקולציות. ואם המטרה היא ללכת למלחמת שמד כזו נגד איראן צריך היה במינימום של המינימום לאשר את הדברים בקונגרס, לגייס קואליציה של מדינות שמוכנות לבוא איתך לשיט סטורם הזה, לדאוג לגיוס מסיבי והכשרת לוחמים, ייצור אמל"ח ומיירטים ועוד דברים.

אבל

כלום

מזה

לא

נעשה.

קואלציה של מדינות ?

את מי בדיוק ?

צרפת - נשיא שלא רלוונטי לכלום, טיפש מוחלט שמכר את צרפת לאיסלם הקיצוני , שלטון שלא שולט על רחובות עיר הבירה שלו , ומדינה אשר מזמן איבדה את דרום המדינה לטובת הגירה מסיבית של איסלם קיצוני ?

ספרד? מנוהלת על ידי חדל אישים שהולך למהלך של מתן תושבות ל800K מהגרים ?

איטליה - ראש ממשלה שבתחילת הדרך ניסתה ללכת עם ולהרגיש בלי, ועכשיו כדרכה של אירופה מפנה עורף לארה"ב ?

אנגליה ? - ראש ממשלה שכבר מזמן איבד את התמיכה בתוך המפלגה שלו עצמו , מדינה שקורסת כלכלית לתוך עצמה עם הפנית משאבים מטורפים להגירה על חשבון האזרחים ומערכות המדינה .

גרמניה ? - מרץ כמו מלוני מבין מה נדרש אבל לא מוכן ללכת את כל הדרך להשיג את המטרה

הבעיה הגדולה של אירופה שאין לה מה להציע כתמיכה בארה"ב , הצבאות של מדינות אירופה כמעט ולא קיימים בפועל , בעיות כלכליות קשות עקב מדיניות של האיחוד בבריסל אשר ייקרה את האנרגיה לרמות שהפכה את היבשת ליקרה ולא תחרותית ועקב כך יציאה של משרות למדינות במזרח.

החריגה היא פולין שאר מחזיקה צבא חזק אבל הוא לבדו לא יכול להגן על כל אירופה.

ארה"ב לא צריכה עזרה צבאית כדי להכריע את אירן , היא צריכה תמיכה רק צמיכה מהמערב, מה שחדלי האישים באירופה לא מסוגלים לנפק עקב חולשה קשה מבית.

פורסם
לפני 11 דקות, 3n כתב:

לא מעלה על דעתי שיש נגיעה ברזרבות אסטרטגיות .

עם הממשלה הזו? לא שולל בכלל. 

פורסם
לפני 22 דקות, 3n כתב:

הבעיה הגדולה של אירופה שאין לה מה להציע כתמיכה בארה"ב

בגלל זה טראמפ ביקש מהם לשלוח כוחות?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, David32 כתב:

תראה, גם שלושה מחללים על נאד מהגדוד הסקוטי עם רועה גרמני זה כוחות…

בינינו, אין באמת לאירופה מה לשלוח לשם. והם גם לא רוצים. מדובר במלחמה מאוד לא פופולרית כמו שאתה יודע. שני אידיוטים דרכו בביצה - שכולם הזהירו אותם מפניה - ועכשיו מחפשים גפנים כדי להחלץ.

עריכה אחרונה על ידי garicho
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 4 דקות, David32 כתב:

טעות של טראמפ , הוא חשב שעקב ברית נאטו הוא יקבל תמיכה וחזית אחידה מול אירן.

מי שעוקב מבין את המצב העלוב של אירופה, אנגליה מדינה שפעם שלטה בימים התקשתה לשלוח פריגטה אחת למזרח התיכון, זה לבדו מעיד על המצב העגום של אירופה.

לפני 3 דקות, garicho כתב:

תראה, גם שלושה מחללים על נאד מהגדוד הסקוטי עם רועה גרמני זה כוחות…

בינינו, אין באמת לאירופה מה לשלוח לשם. והם גם לא רוצים. מדובר במלחמה מאוד לא פופולרית כמו שאתה יודע. שני אידיוטים דרכו בביצה - שכולם הזהירו אותם מפניה - ועכשיו מחפשים גפנים כדי להחלץ.

לא צריך גפנים, צריך ביצים כדי לסיים את המערכה, בשלב זה גם טראמפ מוכיח שפה גדול יש אבל בתחום הביצים הוא חסר.

• תוכן חדש...