Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה החשובה זה כמה בוטים משתתפים בסקרים ועם הממשלה הזו כמה מהם גם יצביעו בבחירות.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 5 שעות, madmaxx כתב:

נו, מה אפשר כבר לצפות ממצביע בן גביר. 

אני מבקש - איתמר בן גביר *המלך*.

אתה יכול לרשום אבג"ה אם זה יותר נוח לך.

בלי קשר - נכון שאתה מתגעגע למדינת הישראל היפה של פעם, שהייתה צבע אחד? תגיד את האמת אל תתבייש.

לפני 4 שעות, פריג'י כתב:

הכתבה אתמול, של אילן לוקאץ' על הבוטים, וואו. 

תראו, ידעתי שיש בוטים, ידעתי שהם מנסים לשחק לנו בשכל, ידעתי שהימין קונה אותם באוטובוסים ומביא אותם לקלפיות, אבל ככה? בלי שמץ של בושה? בלי זרזיף של תחכום?

איזה גועל. 

אנחנו המיעוט פה, והדבר הזה שמתכנה בטעות "ימין", זו מסתבר פשוט תנועה עולמית שמטרתה ביטול היכולת של האנושות לחשיבה עצמאית וביקורתית.

מי שרואה כזו כתבה וממשיך להצביע למי שכמדיניות מכוונת מתייחס אליו כמו למפגר עם הקפצה של 10000 לייקים בתשלום על סרטונים באורך 5 דקות בדיוק 10 שניות אחרי שפורסמו, ובאופן שיטתי וקבוע, הוא כנראה באמת אידיוט.

כולם משתמשים בבוטים כבר הרבה מאוד זמן.

לא ראיתי את הכתבה, אבל צריך להיות נאיבי לחשוב שזה רק הימין.

• רעיון גרוע 1
  • לא הבנתי... 1
פורסם
לפני 10 שעות, יובל .מ. כתב:

אתה יכול לרשום אבג"ה אם זה יותר נוח לך.

ברחה לך ה- ד'.

זה אבגד"ה וזחט"י כלמנס"ע פצקרש"ת.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה נכון שכולם משתמשים בבוטים.

בסוף אותו ליצן שמפעיל 1000 חשבונות פיקטיביים שמפיצים תעמולה יכול להצביע רק פעם אחת בקלפי. השאלה כמה מטומטמים בעלי זכות הצבעה העבודה שלו מצליחה לסחוף.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

זה נכון שכולם משתמשים בבוטים.

בסוף אותו ליצן שמפעיל 1000 חשבונות פיקטיביים שמפיצים תעמולה יכול להצביע רק פעם אחת בקלפי. השאלה כמה מטומטמים בעלי זכות הצבעה העבודה שלו מצליחה לסחוף.

אני אגלה לך עןד משהו - אם הוא מפעיל 1000 בוטים אז 500 בעד ביבי ן500 נגדו.

פורסם (נערך)
לפני 19 שעות, stx כתב:

אני שואל אותך בפעם הרביעית והאחרונה, אחרי שקראת להתערבות של בג״צ במינוי זיני מגוכחת - האם יש לנתניהו ניגוד עניינים במינוי ראש השב״כ ניגוד עניינים, כן או לא?

טוב אם זה בפעם האחרונה אז אני אענה.

התשובה הקצרה היא - לא (אגב - הטענות נגד המינוי ממש לא היו רק ניגוד העניינים של נתניהו, לכאורה. הם כללו גם התייחסות, לעיתים ממש לא עניינית, לדעות או אמירות של זיני ומשפחתו).

התשובה הארוכה - בעולם אידיאלי, לא הייתי רוצה שראש ממשלה המואשם בפלילים, ימנה ראש שב"כ, או אפילו ימשיך לכהן כראש ממשלה.

הבעיה היא שאנחנו לא חיים בעולם אידיאלי. לי אישית אין יותר אמון בפרקליטות ובבתי המשפט, מאשר בכנסת או בממשלה.

או יותר נכון - חוסר האמון שלי בכנסת ובממשלה הוא לא גבוה יותר מאשר בפרקליטות ובבתי המשפט, וגם במשטרה אגב.

אנחנו חיים בעולם בו הפצ"רית משקרת לבג"צ, מדליפה סרטונים, ואז מנסה לטייח כמו אחרון העבריינים, ראש לשכת עורכי דין שמואשם בפלילים, עוד ראש לשכת עורכי דין שמעורב, לכאורה, בפרשיית שחיתות עם יושב ראש ההסתדרות, ראשי שב"כ לשעבר שמנסים לסכל מינוי של ראש שב"כ חדש באמצעות שקרים ורכילות זולה, ראש ממשלה לשעבר שמתרועע עם עבריין מין ופדופיל, ועוד מעז להטיף לאחרים מוסר, ראש ממשלה אחר, שהורשע בפלילים, אבל רץ להתראיין בכל ערוצי הטלוויזיה, ועוד מוציא את דיבתה של המדינה בעולם.

על היועצת המשפטית, שבלי קשר לדעתה, עושה שכונה או קייטנה על חשבון משלם המיסים, אני בכלל לא מדבר.

בנוסף, יש פה פרקליטות ו/או משטרה שמומחים בתפירת תיקים או נסיונות סיכול - כל הסיפור עם ליברמן, שנמשך שנים על גבי שנים, הסיכול של מינוי גל הירש למפכ"ל, הסיכול של מינוי גלנט לרמטכ"ל כי הוא לא "צדיק" מספיק, ועוד ועוד.

ויש כמובן את פרשת רות דוד, שזה רק דוגמה אחת לשחיתות של הפרקליטות.

ולסיום יש את תיקי נתניהו - פעם זה הצוללות, פעם זה חמגשיות, עכשיו זה סיגרים ושמפניות.

מי שעוקב אחרי שני הצדדים בסיקור (למשל משה כהן אליה או חברו אלי ציפורי, אם אני לא טועה), מבין שיש פה דיווחים מאוד שונים ביחס למתרחש במשפט נתניהו, למרות ששני הצדדים כותבים על אותן העובדות ואותם הדיונים. 

אחרי שהתעמקתי, וקראתי לאורך השנים, את הדעות השונות - ההרגשה היא שהפרקליטות והמשטרה לא רק ניסו לתפור תיקים, אלא עברו בעצמם על החוק תוך כדי.

סעיף השוחד עף מהחלון, וגם שאר האישומים לדעתי לא יתקדמו, למרות הסיפורים של אנשים כמו משגב או גליקמן, שבקושי מגיעים בכלל לדיונים.

ואגב, זה לא רק ביבי, לווין ורוטמן שניסו "להילחם" במערכת המשפט, גם אנשים כמו איילת שקד ואף ציפי לבני, כמדומני, היו באותו הצד במסגרת תפקידן כשרת המשפטים, אבל ברגע שמסיימים את הכהונה, פתאום אפשר לספר סיפורים על איזה בית משפט נפלא יש לנו ואיזו ממשלה מסוכנת. 

אז לסיכום - באקלים הנוכחי, ניגוד העניינים של נתניהו במינוי ראש שב"כ, לא עולה על ניגוד העניינים של גורמים אחרים, דוגמת בג"צ, פרקליטות, יועצת משפטית, בשלל העניינים בהם הם דנים או עוסקים.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
  • משעמם 1
  • מצחיק 3

פורסם (נערך)
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

ואת זה אתה יודע כי?

חקרת?

בדקת?

שאלת?

התעמקת?

לא. פשוט לא. אתה גם לא רואה ערך בלבדוק את המידע, זה מבחינתך לא חשוב, כי אתה פשוט יוצא מנקודת הנחה סימטרית. על כל רע, יש טוב. על כל ימין, יש שמאל. על כל היטלר יש דאלי לאמה. 

שתהיה בריא.

וגם חולה, רק לשם הסימטריה.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • מצחיק 1
פורסם

לפני 17 שעות הבאת כתבה של כתב עם אג'נדה פוליטית שזיעזעה אותך עד עמקי נשמך, בדקת? חקרת? התעמקת?

לא, ישבת כמו כבש מול ערוץ 12 וקיבלת את זה כאמת מוחלטת.

תמשיך לאכול אג'נדות של אנשים ותהנה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

זה בטוח לא נכון. כשאתה בשלטון אתה תמיד בעמדת כח בכל מה שקשור להשפעה על דעת הציבור. 

פורסם
לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

זה בטוח לא נכון. 

אני דווקא בטוח שזה כן נכון. 

אני נתקל בתגובות לכתבות שנראות כמו פשוט בוטים, לכיוון ה"נגד".

הן נשמעות בדיוק כמו הסגנון של אלו ש"בעד". רק המסר הפוך. 

אין לי איך להוכיח. 

יש גם עוד נקודות להתחשב בהן, כמו שפסיכולוגית יש צורך גם ב"עוד דיעות" מהצד השני, כדי שהצד הראשון יוכל לקפוץ, לצעוק ולצרוח עליהם (=מעורבות רגשית). 

לו אני הייתי מריץ קמפיין בוטים, הייתי דואג בהכרח שיהיו גם כאלו "מהצד השני".

• מעניין 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בוטים שאמורים להיות כאילו בעד הצד הנגדי אבל בתכלס הם בצד שלך, הם גם בוטים שלך.

• אהבתי 1

פורסם

שזה בדיוק מה שהוא אמר:

לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל זה 1000 בוטים בעד ביבי לעומת לא יודע כמה לצד השני.

זה לא שיש סימטריה וכולם עושים את זה באותה עצימות.

• רעיון טוב! 1

פורסם

מסכים עם המשפט השני, לא בהכרח יש סימטרייה ואותה עצימות- 

אבל בחייאת, תקרא בבקשה לאט את מה שכתב הבחור. 

• תוכן חדש...