Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 25 דקות, Night Driver כתב:

מטוס מאוד קרוב אם לא זהה ואל תזלזל בטייסים שלהם. כמעט כל הטייסים שלנו שעדיין טסים בניגוד לטייסים שלהם לא התמודדו מעולם עם קרבות אויר אמיתיים

לא זהה.

באיזה קרבות אויר הטייסים שלהם נלחמו?

אתה כן. קבעת שהם מקבלים מטוס נחות וקבעת שהטייסים שלהם לא טובים.

אני גם קובע שעכשיו 13:19 ואנחנו בחודש נובמבר.

בפעם ה 100. איזו השפעה היתה לזה?

עלינו? לא יותר מדי. עליהם? הם במצב חירום. השלטון שלהם נחלש. בעלי הברית שלהם כבר לא ממש תופסים מהם. שיתוף הפעולה הביטחוני של ישראל עם מדינות באזור (כולל סעודיה!!) התחזק. התגובה הדי רופסת שלהם לחיסול מראה שהם לא מסוגלים או לא רוצים להסלים את המצב למרות שבאיומים הם עלו בכמה וכמה רמות. אבל כן, אין לזה שום משמעות.

ישראל יודעה. לא היתה שותפה לכלום

למה היא צריכה להיות שותפה בזה? ממתי היא שותפה בהחלטות כאלה? את ההתנגדות שלנו לזה האמריקאים מכירים. החליטו מה שהחליטו.

יכולות הייצור שלך זהות

בתיאוריה. בפועל יש לי מפעל שאין לי מושג מה לעשות איתו. אני צריך להתחיל ללמוד כל מה שאתה כבר הספקת לשכוח.

אף אחד לא אמר שנסגר כל הפעם אב בחיל האויר הוא מצןומצם משמעותית.

אם אתה יודע על מטוס יותר מתקדם אז ספר לצבא האמריקאי. הוא ישמח להשתדרר מה F35 הגרוטאה שיש לו היום

ולישראל אין יכולת להרחיב את הפער?

ולמה בעצם לאמריקאים למכור לסעודים את המטוסים הכי טובים בעולם, במיוחד שיש מצב גדול שהמידע ידלוף לסינים, באמת מעניין מאד. 

או שהאמריקאים מטומטמים אחושרמוטה, או ש...

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 30 דקות, SlowRide כתב:

או שהאמריקאים מטומטמים אחושרמוטה,

קודם כל הם לא אומה חכמה במיוחד.

שנית, הם הוציאו גירסה לייצוא וזה מה שנמכר גם לנו וגם לאחרים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא חכמים במיוחד, אבל כולנו משתמשים במוצרים שלהם ותלויים בהם בטחונית.

פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

אם אני קונה מחר מפעל זהה לשלך כולל כל הציוד, היכולות שלי זהות לשלך? 

לא מייד אבל אתה בהחלט הופך למתחרה מסוכן מאד. 

לפני כשעה, David32 כתב:

על מה אתם מתכווחים. 2 תותחנים (אם אני זוכר נכון) וברווז... 

לפחות הברווז הוא יוצא חיל האוויר (באופן מפתיע. או שלא).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 3 שעות, David32 כתב:

על מה אתם מתכווחים. 2 תותחנים (אם אני זוכר נכון) וברווז... 

אני איכוניסט.

וידוע שאנחנו לא שומעים אז אנחנו חוזרים על כל דבר כמה פעמים.

• מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, SlowRide כתב:

אם אתה רוצה להשוות את זה למירוצים, זה בעיקר הנהג.

לא. זה נהג פלוס רכב. לפני שנים, אלוף עולם בראלי (אינני זוכר את שמו) העביר סדנת הדרכה במועדון רכב באיטליה. בסיום ההדרכה הוא הציע למשתתפים (שאינם נהגים מקצועיים) לערוך תחרות קטנה. הוא עצמו נהג ברנו 5 רגילה, אם אינני טועה (רכב שסופק על ידי ספונסר), בעוד שהמשתתפים התחרו במכוניות האישיות שלהם. והוא הפסיד. ישנו איזון בין הכישרון והניסיון של הנהג לבין איכות הרכב. בנקודה מסוימת, דווקא הרכב הוא זה שקובע. כך גם במקצוע שלי, ואני מניח שבתחומים רבים נוספים.

עריכה אחרונה על ידי mikyl
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, ברווז כתב:

לא מייד אבל אתה בהחלט הופך למתחרה מסוכן מאד. 

עד שאני אגיע קרוב לרמה שלו מבחינת יצור יקח זמן ובינתיים הוא מתפתח ומתקדם. אז לא ממש.

אני לא טוען שהסעודים מטומטמים ושאפשר לזלזל בהם, אבל צריך להיות מציאותיים ולהסתכל על העובדות והנתונים. לסעודים כבר יש חיל אוויר. ארה"ב מחמשת את הסעודים לא מאתמול ולא משלשום. הם נמצאים במלחמה עם החותים כבר מ2015, לפי הגיפיטי יותר מאלף חיילים נהרגו להם. במשך כל התקופה הזאת הסעודים לא הצליחו לפגוע לחותים בתשתיות ובבכירים למרות שכבר יש להם חיל אויר ומטוסים ולחותים אין (יש להם מטוס אחד סובייטי שמקומו במוזיאון וכמה הליקופטרים) ולמרות שארה"ב מסייעת להם במודיעין ובנשק.

תשווה את זה לנזק שישראל גרמה לחותים בשנתיים, ותשווה גם מאיזה מרחק.

אין פה באמת כוחות וגם אם תביא להם מטוסים חדשים זה לא מה שיהפוך אותם למעצמה צבאית שמאיימת על היכולות של ישראל בין לילה.

לפני 4 דקות, mikyl כתב:

לא. זה נהג פלוס רכב.

כשלשני הנהגים יש רכב זהה - זה רק הנהג.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם
לפני 9 דקות, SlowRide כתב:

כשלשני הנהגים יש רכב זהה - זה רק הנהג.

אם רכבים זהים, זה ברור. אבל הדוגמה של נהג לילה הייתה זקנה בפורשה מול שומאכר בפיאט 127. אני לא מבין הרבה בנושא, כמו שאני מניח שגם שאר משתתפי הדיון, אבל לפי דבריו של איתן בן אליהו זה "מרוץ חימוש קונבנציונלי שהוא לא פחות מסוכן מעניין הגרעין”.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא מזלזל חלילה באיתן בן אליהו, אבל לדעתי אמירות כאלה נועדו בעיקר לנגח את הממשלה הנוכחית באמצעות הפחדת הציבור, כמו למשל בתמונה.

אני מאד בעד להעיף את הליצנים האלה לפח הזבל של ההיסטוריה ואת מי שצריך לכלא אבל לא עם פופוליזם והפחדות.

Img_2025_11_18_18_54_21.jpeg

פורסם (נערך)

מסוג המצבים שמצריכים הערכות פסימית. חיזבאללה של 8 באוקטובר איבד את היכולת להפתיע וחיל האויר הכל לכתוש אותו. מצד שני, תראה מה היקף הנזק שגרמו 60 טילים איראניים מדוייקים שחדרו את מערכות ההגנה (וזה בלי אתרים רגישים שלא דווח עליהם ואיננו יודעים כמה ניזוקו). כעת מדברים על מתקפות טילים הרבה יותר מרוכזות ומספרים על הסכסוכים בין שר הביטחון ושר האוצר, שני מזיקים שעלו לגדולה וכעת מונעים ייצור מיירטים.

רוצה להזכיר מה שהלך בפורום הזה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אולי ה-ECOFLOW DELTA2 בקיבולת של 2kWh שרכשתי בסוף יוכיח את עצמו (בנתיים כל מה שהוא עשה זה כמה מחזורי הפעלה של מכונת נספרסו ותאורה לאירועים בשטח).

בקשר הזה אני פסימי מאוד - אם ישראל לא רוצה איראן גרעינית אילו עוד אפשרויות יש על השולחן?

פורסם
לפני 6 שעות, SlowRide כתב:

לא זהה.

לא נכנס לויכוח הזה, אבל זה אמור להיות זהה (מינוס התקנות מקומיות בגיל-קאר).

image.thumb.png.a8e14c840bf0544013ac21b3b83f6dd2.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הפלטפורמה אותה פלטפורמה אבל מותקנות עליה מערכות שיחודיות לישראל ויש להן את היתרונות שלהן. תחשוב פחות גיל קאר ויותר כמו אוטינגר, בראבוס וכאלה.

פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

הפלטפורמה אותה פלטפורמה אבל מותקנות עליה מערכות שיחודיות לישראל ויש להן את היתרונות שלהן. תחשוב פחות גיל קאר ויותר כמו אוטינגר, בראבוס וכאלה.

כאלה שעובדות על XP..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...