Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 6 דקות, פינדר כתב:

הסכנה הגדולה לטירפוד ההסכם מגיעה מגורם מדיני בכיר.

אל תגזים..

בגרסה הכי פשוטה של הסיפור, חמאס יכולים לסיים את המלחמה *מחר*, אם פשוט יוותרו על השלטון בעזה אפילו לטובת הראשות, ויעזבו את הרצועה. הם לא יעשו את זה.

יש גם סיכוי טוב שיציבו דרישות שישראל לא תוכל לעמוד בהן. ובכלל, כל הדיל הנוכחי של טראמפ, כמו רוב הדילים שהוא מציע מבוסס על הרבה wishful thinking ולא בהכרח משהו שאפשר ליישם, עם כל הרצון הטוב.

לגבי הבכי של הבחור על מדינת פלסטין: אתה מכיר את הדיעות שלי. אבל חייבים גם להגיד את האמת. עזה היתה יכולה להיות הזדמנות מופלאה לפלסטינאים להראות שהנה, הם יכולים לקיים מדינה. במה הם בחרו כולנו יודעים. 

• אהבתי 4
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

ברור שחמאס יכול לסיים את המלחמה כבר לפני שנה וחצי. רק שנתניהו לחוץ מאוד מהאפשרות של סיום המלחמה שנכפה עליו על ידי טראמפ, אז הוא מנסה לתת לחמאס תירוצים לפוצץ את העסקה, בלי שהוא מקבל על הראש מטראמפ.

הבחור שכותב הוא אומנם ממוצא פלסטיני אבל הוא שליח מטעם טראמפ.

לגבי החלק השני, מסכים לגמרי.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

זה שהוא שליח מטעם טראמפ לא אומר שהוא לא מחבל.

לפני 36 דקות, eladns כתב:

אני מאוד מקווה שלא יהיה פיגוע ממש גדול עכשיו ויגידו הא

הנה

אין הסכם

הורגים אותנו

ברור, שלא יהיה פיגוע כדי שלא יתבטל ההסכם (שלא נחתם בכלל ולא ברור אם יחתם) ולא נגיד כדי שלא יהיו עוד משפחות שכולות או משהו..

פורסם
לפני 9 דקות, פינדר כתב:

לתת לחמאס

לא חסר להם תירוצים פנימיים למה לסרב לעסקה, הם בוודאי לא צריכים תירוצים חיצוניים. 

בסוף, למחבלים שמסתתרים במנהרות אין באמת אינטרס להיכנע (וההסכם הנוכחי הוא כניעה מלאה שלהם). לא בטוח (בהינתן משאבים מוגבלים) שישראל יכולה להגיע לכל מנהרה ומנהרה, וגם אלו שטופלו - הופכות לשמישות חזרה די מהר. מהעזתים בטח לא איכפת להם ואת הסיוע ההומניטרי הם גונבים ואוגרים לשעת חירום. 

ההסכם הוא too good to be true, ועל כן הוא כנראה לא יקרה, לפחות לא במתכונת המלאה (20/21 נקודות). מקווה להתבדות 😕

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 18 דקות, Gosser1860 כתב:

חסר להם תירוצים פנימיים למה לסרב לעסקה, הם בוודאי לא צריכים תירוצים חיצוניים. 

ברור.

גם לנתניהו וגם לחמאס יש אינטרסים ברורים להתחמק. אבל כל אחד מהם רוצה שזה יהיה באשמת הצד השני. הם כרגע משחקים צ׳יקן ונתניהו, כמו בקטע המצוטט, מנסה לרקוד על שתי החתונות, גם להיראות כאילו הוא מנסה לקיים את ההסכם בלי להכעיס את טראמפ וגם לספק לחמאס תירוצים לפוצץ.

לפני 21 דקות, Gosser1860 כתב:

הסכם הוא too good to be true, ועל כן הוא כנראה לא יקרה, לפחות לא במתכונת המלאה (20/21 נקודות). מקווה להתבדות

כן. זה היה ברור כבר בזמן הנאום. כמו שכתב יבגני, טראמפ אוהב להכריז על עסקאות גדולות ופומפוזיות בלי שטרח לסגור את כל הפרטים.

לפני 31 דקות, יובל .מ. כתב:

אצלך כולם מחבלים או בוגדים.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

אם הוא שליח מטעם טראמפ זה לא יראה טוב בשבילו אם העסקה תיפול. במידה והיא נופלת אחרי כל ההייפ שעשה טראמפ, לא הייתי רוצה להיות זה שייתפס בתודעה כאילו גרם לזה. לדעתי ביבי מבין את זה.

קטאר מבינים את זה.

השאלה אם הם מבינים מה יקרה להם אם חמאס לא מבין את זה.

הסכם ההגנה שנתן להם טראמפ, זה משהו שהוא יכול לקחת בחזרה בשניה וחצי. זאת הבטחה שלו בלבד.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 22 דקות, יובל .מ. כתב:

מבחינתך בחבח הזה הוא ציוני?

מבחינתך יש רק שתי אפשרויות: ציוני או מחבל?

לא מכיר את הבחור ולא יצא לי לשבת איתו על כוס קפה. מבחינתי אם הוא עובד עבור טראמפ, יש יותר משמץ של סיכוי, שהוא מכיר בזכות הקיום של מדינת ישראל.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 5 שעות, פינדר כתב:

מבחינתך יש רק שתי אפשרויות: ציוני או מחבל?

לא מכיר את הבחור ולא יצא לי לשבת איתו על כוס קפה. מבחינתי אם הוא עובד עבור טראמפ, יש יותר משמץ של סיכוי, שהוא מכיר בזכות הקיום של מדינת ישראל.

אתה שוב מוכיח שאתה לא מבין באיזה שכונה אתה גר.

לא אכפת לי מה הוא אומר באנגלית או מה מנסור עבאס אומר בעברית, מעניין אותי מה הם אומרים בערבית, בדיוק כמו שאתה מתעניין במה שגפני וגןלדקנופף אומרים בישיבות ולא במה שהם אומרים בערוץ 12.

דוגמא מהימים האחרונים: המחבל שמכהן כראש עיריית עראבה מכנה את ישראל כ"אויס ברברי" וקורא להמשך המלחמה של הפלשתינים בישראל, בזמן שהמחבל עם תעודת זהות כחולה:

https://www.c14.co.il/article/1336374

תסלח על הלינק מערוץ 14 האהוב עלייך, פשוט גוגל לא הקפיץ שום דבר מynet, מבחינתם זה לא חשוב כנראה.

עוד כמה ימים אוהד חמו יתייצב אצלו כדי להלבין אותו והוא יגיד כמה הוא "בעד דו קיום". ביצ*ם שלי.

אז כן, הוא עובד אצל טראמפ, אבל לא חייבים לאהוב את כולם, כמו שאתה לא אוהב את שר הבריאות שלו.

והעובדה היא שהוא מנסה להפיל את ביבי ואומר שהוא "מרגיע את חמאס" במקום להודות באמת, שזה חמאס שמסרב להתפרק מנשקו.

ולגבי ה"מי אלה ישראל שיתערבו" - ישראל אלה האנשים שצריכים להתמודד עם הבור של חרא שנקראים הפלשתינים שהוציאו את הפח הזה מתוכם.

• משעמם 1
פורסם
לפני 16 דקות, יובל .מ. כתב:

פשוט גוגל לא הקפיץ שום דבר מynet, מבחינתם זה לא חשוב כנראה

בטח שכן, גם מעריב וישראל היום.

• רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 54 דקות, יובל .מ. כתב:

אז כן, הוא עובד אצל טראמפ, אבל לא חייבים לאהוב את כולם, כמו שאתה לא אוהב את שר הבריאות שלו

אני לא אוהב אותו. לא שמעתי עליו לפני שנהיה מתווך. זה עדיין לא הופך אותו למחבל.

על ראש עיריית עראבה דיווחו גם בטמקא ובשאר האתרים

https://www.ynet.co.il/news/article/sj00uxxw6le

ונחש מה, הוא אולי לא ראוי להיות ראש עיר בישראל, אבל גם הוא לא מחבל. אלא אם אתה רוצה לשנות את המשמעות של המילה, שזו טכניקה אהובה על פרוגרסיבים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

מעניין אותי מה הם אומרים בערבית,

נו, אז מה בישארה אמר בערבית?

ובכלל, לא שלחת מקודם את כולנו ללכת להסביר לקולגות בחו"ל את המצב פה, ושהם יסבירו למשפחות שלהם והם לחברים שלהם וככה יופץ אור גדול של צדק בעולם?

איך התוכנית הזו תעבוד אם הגויים לא יאמינו לאף מילה שישראלים אומרים באנגלית?

• מעניין 1
פורסם

שנתיים לחרא הזה..

• אהבתי 1
  • מבאס 2
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...