Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 4 שעות, שביט כתב:
לפני 7 שעות, SlowRide כתב:

שים בצד את זה שמדובר בחרדים ותסתכל על הבעיה בצורה אובייקטיבית.

קשה להיות אובייקטיבי כשמדובר באוכלוסיה שרובה הגדול לא תורם למשק בכלום ורק מקבל. 

הפוך, דווקא צריך להסתכל על זה בצורה אובייקטיבית.

כשהמדינה מתגברת תחבורה ציבורית להופעה בפארק הירקון או למשחק כדורגל - זה פועל לטובת כולם. זה מקל על אלו שצריכים להגיע למשחק וזה מקל על מי שגר בסביבה או נוסע בסביבה כי זה מקטין את הפקקים שם.

אני מניח שאם מתגברים קווים במקום אחד זה יוצר חוסר במקום אחר, אבל אני לא זוכר ששמעתי אי פעם מישהו מקטר על זה אז כנראה שעשו את זה בצורה מאוזנת (בטוח שזה לא בגלל הסבלנות של הישראלים כי על חסימת רחובות ת״א בכל מיני מרתונים יש מלא קיטורים). בכל מקרה, את החרדים זה לא דופק בשום צורה.

אפשר גם להתאמץ ולטעון שתחבורה ציבורית לאירועים כאלו מורידה סיכוי לתאונות דרכים, זיהום אוויר, מקדמת ערכים של תרבות וספורט שיש למדינה אינטרס לקדם ועוד כהנה וכהנה.

הילולה במירון לא עונה על אף אחד מהקריטריונים האלה. המדינה לא מצמצמת פה שימוש ברכב פרטי. המדינה לא מקלה על אף אחד חוץ מהחרדים שגם ככה לא משתתפים במימון התחבורה הזו.

החרדים שהם פלוס מינוס הקבוצה המאורגנת בעולם יכלו לשכור לעצמם אוטובוסים ובזה מסתכם העניין. השאלה אם יש להם או אין להם רכב לא רלוונטית לכלום - לחיילים ומילואמניקים בלי רכב ולסטודנטים בלי רכב המדינה לא דואגת בסופי שבוע. 

ועוד מוסיפים חטא על פשע ומסבסדים את כל זה על חשבון משלם המיסים.

במדינה שלא עסוקה במלחמה תמידית היו מפנצ׳רים להם את האוטובוסים וחוסמים את כל הכבישים למירון עם צמיגים בוערים.

• רעיון טוב! 2
פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, stx כתב:

וחוסמים את כל הכבישים למירון עם צמיגים בוערים.

אבל נציב הכבאות אסר להדליק אש בל״ג בעומר. אני מניח שזה כולל צמיגים :mm_sad:

אבל מירון זה אקס טריטוריה. עוד זכויות יתר של החרדים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • מבאס 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא יודע אם זה קשור לפה או לשרשור ארה"ב.

השחרור הקרוב מוכיח שוב, דרכון זר עוזר לצאת מהשבי.

• מבאס 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 6 שעות, פינדר כתב:

אוקיי 

בכל מקרה, מקווה שלא תצביע למי שאחראי לאסונות הגדולים שלנו, זה שדם יהודים חפים מפשע מרוח על ידיו. מה שלא יאמר ועד כמה שהוא יישמע משכנע, בבקשה בבקשה אל תצביע לאמנון אברמוביץ.

אם לא הצבעתי לו עד עכשיו אין סיבה שאצביע לו עכשיו...

פורסם

זה לא קשור לטראמפ, זה קשור לביבי.

ביבי קיבל כל מה שהוא רצה ובנוהל מרח את זה.

אין הגיון בזה שאנחנו תקופה ארוכה ללא שחרור חטופים וצהל לא שוטף את הרצועה כולה. מעביר את הזמן לבחירות.

לא הגיוני שרק היום עושים אישורי תוכניות אם היו 3-4 חודשים לעשות את זה. אפס.

פורסם

אנחנו צריכים להפסיק עם שליחת ראש המוסד למדינת אויב ולעבור למשא ומתן פןמבי כמו חמאס.

"תשחררו את כל החטופים, צאו מהרצועה וישראל תצא גם. אם לא מלחמה עד הסוף".

זהו.

אין שום סיבה לתת להם הכל, ואין שום סיבה להתייחס למצרים וקטאר בתור מתווכות במקום מדינות אויב.

כמה חבל שאנחנו לוזרים ולא הפנמנו את השינוי שעשינו במזרח התיכון.

פורסם

אתה באמת חושב שזה מה שגורם לאנשים להצביע לו?

השטויות האלו לא משפיעות על אף אחד, בכלל. מי שטוען ש "בגלל זה אני מצביע ביבי" היה מצביע לו גם ככה.

אני חושב שגם הגיע הזמן להפסיק עם הקטע הזה של להאשים אנשים אחרים בזה שמצביעי ביבי מצביעים לביבי. מי שאין לו בינה בראש ועוד מסוגל להצביע לחדל האישים הזה יעשה את זה בכל מקרה, ולא משנה מה תגיד או תעשה- זה לא ישכנע אותו אחרת.

אנשים שלא- לא, ופיתה פה או שם לא תשכנע אותם אחרת, צריך דבר רציני בהרבה.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 10 שעות, stx כתב:

כשהמדינה מתגברת תחבורה ציבורית להופעה בפארק הירקון או למשחק כדורגל 

מתגברת. לא מעלימה ממקום אחר אלא מוסיפה. 

לפני 10 שעות, stx כתב:

אני מניח שאם מתגברים קווים במקום אחד זה יוצר חוסר במקום אחר, אבל אני לא זוכר ששמעתי אי פעם מישהו מקטר על זה אז כנראה שעשו את זה בצורה מאוזנת (בטוח שזה לא בגלל הסבלנות של הישראלים כי על חסימת רחובות ת״א בכל מיני מרתונים יש מלא קיטורים). 

שזה הדבר ההגיוני ביותר.

לפני 10 שעות, stx כתב:

אפשר גם להתאמץ ולטעון שתחבורה ציבורית לאירועים כאלו מורידה סיכוי לתאונות דרכים, זיהום אוויר, מקדמת ערכים של תרבות וספורט שיש למדינה אינטרס לקדם ועוד כהנה וכהנה.

???

זה משרד התחבורה בממשלת נתניהו. 

לשרה אין כאבי בטן על כלום. נושא זיהום האוויר (ובכלל התחממות גלובלית) לחלוטין לא על סדר היום של הממשלה. תרבות וספורט? מי בכלל השר לזה? מישהו שמע ממנו משהו לאחרונה? 

לפני 10 שעות, stx כתב:

החרדים שהם פלוס מינוס הקבוצה המאורגנת בעולם יכלו לשכור לעצמם אוטובוסים ובזה מסתכם העניין. השאלה אם יש להם או אין להם רכב לא רלוונטית לכלום - לחיילים ומילואמניקים בלי רכב ולסטודנטים בלי רכב המדינה לא דואגת בסופי שבוע. 

ועוד מוסיפים חטא על פשע ומסבסדים את כל זה על חשבון משלם המיסים.

לגמרי.

לפני 10 שעות, sperial כתב:

אבל נציב הכבאות אסר להדליק אש בל״ג בעומר. אני מניח שזה כולל צמיגים :mm_sad:

אבל מירון זה אקס טריטוריה. עוד זכויות יתר של החרדים.

לפחות אל תיקח את כל הפופוליזם במכה אחת, זה גדול לבליעה. 

מותר להדליק אש באיזורים יעודיים. אסור באזורים פתוחים. 

קישור עם החוזר המעודכן.

• רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, יובל .מ. כתב:

בזכות אנשים כמוך ביבי ימשוך חזרה כל מיני מתנדנדים ויקח את הבחירות.

ובזכות אלה שפיזרו פיתות.

ברור. רק בגלל אנשים כמונו.

לפני שבועיים בחור ימני דתי בעבודה, לאו דווקא ביביסט, שגר באיזור ירושלים ומגיע ברכבת, התלונן על הרכבת. אז חבר אחר אמר לו בצחוק שזה בגלל שראש העיר שלו הוא לא יהלום. לא היה לו מושג על מה מדובר. ככה זה כשאתה מתעדכן בלעדית מערוץ 14 ודומיו. וזו ההצלחה הגדולה של ביבי.

אגב אחרי שתיארנו לו בקצרה את הסיפור עם התחקיר על רגב, התגובה שלו הייתה שממילא כולם גנבים, אז עדיף גנבים מהימין.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 20 דקות, יובל .מ. כתב:

בזכות אנשים כמוך ביבי ימשוך חזרה כל מיני מתנדנדים ויקח את הבחירות.

ובזכות אלה שפיזרו פיתות

כע כע, בדוק.

שכול האנשים כמוני יעזבו, ותישארו עדיין עם הביבי ועם הזין ביד, את מי תאשימו אז? גורמים חיצוניים? 

הטעות הכי גדולה הייתה להשאיר את החוסר החלטיות הזה בראש השלטון. איזה אפס. משך שנה וחצי לחימה, מוות של כול כך הרבה אנשים, לכלום. קיבל קארט בלאנש מטראמפ, אין תירוצים - ועדיין לא עשה כלום. והכול בגללי ובגלל הפיתות.

בזמן שמדינות אוייב עובדות על קמפייני השפעה נגד ישראל הוא יושב ולא עושה כלום, נותן לחבורת אפסים שלו לדבר בצורה כזאת שרק מחזקת את הקמפיינים נגד ישראל בלי לעשות כלום!!

רוצה להרעיב את אוכלוסיית עזה כי זה יגרור ניצחון? תרעיב. מה זה לא להרעיב אותם אבל כן להגביל מספיק כדי שאלה יהיו הכותרות בעולם?? זה כמו להודיע שאתה בדיאטה אבל עדיין לא להיות בגירעון קלורי.

עריכה אחרונה על ידי David32
  • אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...