Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 13 דקות, topop כתב:

הקם להורגך, 

שאם יהיה פה רצח של ראש ממשלה, בשתיקתה אל מול ההסתה היא מהווה חלק ממנו. סה"כ אמת, לא?

בא נהיה ברורים.

הטענה שלו היא שהיועמשית מתכננת להרוג את נתניהו. אם זה בעצמה ואם זה על ידי אחרים.

אתה מסכים עם הטענה הזו?

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 6 דקות, mikyl כתב:

אתה מדבר על נור/זיקוק תאורה ולא על פצצת תאורה. אלה 2 דברים שונים. כדי לרות פצצת תאורה חייבם מרגמה.

גם אתה. חוץ מזה התבלבלת בית פצצות תאורה ועשן.

כאמור בכינון ישיר. גם מרגמה.

ומה קשור עשן?

פורסם
לפני 2 דקות, פינדר כתב:

הטענה שלו היא שהיועמשית מתכננת להרוג את נתניהו. אם זה בעצמה ואם זה על ידי אחרים

נראה לי שקראנו ציוצים שונים. 

הטענה שלו היא שהיועמשית יושבת בחיבוק ידיים אל מול הסתה ונסיונות פגיעה ברה"מ. לא מצאתי איפה הוא כתב שהיא מתכננת להרוג את רה"מ.

פורסם
לפני 26 דקות, EliC25 כתב:

אני חייב להבין מה המשמעות של נירוטית

ואם התכוונת לנוירוטית, למה אתה מתכוון?

נכון, נוירוטית. מה לעשות, עברית קטן אולפן גדול…

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

@mikyl יש פצצת תאורה ״ידנית״,  בסימון האמריקאי M127. מבחינת המראה מדובר בשפופרת שכדי לירות ממנה את הפצצה מסירים מכסה ומכים בכף היד על הבסיס.

פצצת זרחן היא סיפור אחר, במתארים מסויימים בעייתית מבחינה משפטית ולכן קרויה בכל מיני כינויים מוזרים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בסוף נגלה שהסיפור התחיל בגלל מרגלים שהאיראנים שלחו אבל השד יצא מהבקבוק.

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

יצאתי מהצבא עם גב שבור וברכיים ספגטי, ואני שומע שר בממשלה אומר שממש צריך לדאוג לחרדים שחס וחלילה לא יהפכו לחילוניים בצבא. יש כת שקוראים לה חרדים, הם אנטי ציוניים, עול כבד על המדינה וצריך להתחשב בהם? ממשלת ישראל הנוכחית היא פח אשפה אנושי. 

עריכה אחרונה על ידי ch28566
  • אהבתי 2
פורסם

אייזנקוט איבד בשנה ילד ו2 אחיינים, ויש אנשים שקוראים לו "שמאלני" בתור כינוי לפחדן/בוגד/לא יודע מה, בזמן שהם אומרים "מה עם הערבים" כשמדברים על החרדים.

מדינה גמורה.

• אהבתי 8
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 21 דקות, topop כתב:

כמו לפיד או לזימי? סתם זורק למשל...

דיברו אמת, ראש הממשלה הוא מסוכן לביטחון ישראל. אמרו את זה כל ראשי המוסד לשעבר, כל ראשי השב"כ, הרמטכל"ים ועוד. רק ביביסטים שהם זבל אנושי חושבים אחרת. 

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, ch28566 כתב:

רק ביביסטים שהם זבל אנושי חושבים אחרת. 

רק לפרוטוקול - מעולם לא הצבעתי ליכוד, ואני גם ממש לא אוהב את המפלגה הזאת. 

אבל הדיבור שלך הזכיר לי למה אני לא מגיב פה בדר"כ. נפגש שוב בפעם הבאה שאשכח את זה. 

בשורות טובות.

עריכה אחרונה על ידי topop
  • אהבתי 4
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, taranta כתב:

בלי להכנס למטרת פצצת התאורה - אפשר בכיף לירות אותן בכינון ישיר. יש בתוכן זרחן שזה חומר שאתה ממש, אבל ממש לא רוצה שיגע לך בעור וכאמור - משתמשים בהן גם ליצור שרפות.

בשלב מסויים ניסינו להשתמש בהן לשרוף סבך בלבנון (לא עזר, הסבך הארור הזה ירוק מדי).

בפועל נראה לי שמדובר בחבורה של אידיוטים שהקצינו את המחאה שלהם יותר מדי. אבל ברגע ששוברים גבול אחד יבוא האידיוט הבא וישבור יותר.

על טעויות משלמים. מקווה שיגרמו להם לשלם על זו.

מדובר בנורים ולא פצצות תאורה ומהסירטון שפורסם רואים ששום כינון ישיר.

לגבי השריפות בלבנון זה לא עבד כי שכחתם להוסיף את פגזי הזרחן.

וכל זה לא מנעיט מחומרת המעשה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 1 דקה, Night Driver כתב:

לגבי השריפות בלבנון זה לא עבד כי שכחתם להוסיף את פגזי הזרחן.

לא. יש שם פשוט סבך עקשן. השתמשנו באמצעים הרבה יותר קשוחים וזה לא עזר.

פורסם

ומה ההבדל בין נורים ל״פצצות תאורה״?

אלא אם ב״נורים״ הכוונה להנרה המוטלת ממטוס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 29 דקות, taranta כתב:

כאמור בכינון ישיר. גם מרגמה.

ומה קשור עשן?

אני יודע שתאורטית אפשר לרות מ-52 גם בכיוון ישיר, אבל לא הייתי רוצה להיות ליד הרגם באותו הרגע. בפצצות תאורה/נורים/זיקוקים משתמשים במגנזיום. פצצות/רימוני זרחן לפעמים מגדירים כפצצות עשן בגלל הגבלות שימוש מבחינה משפטית. 

לפני 17 דקות, sperial כתב:

@mikyl יש פצצת תאורה ״ידנית״,  בסימון האמריקאי M127. מבחינת המראה מדובר בשפופרת שכדי לירות ממנה את הפצצה מסירים מכסה ומכים בכף היד על הבסיס.

פצצת זרחן היא סיפור אחר, במתארים מסויימים בעייתית מבחינה משפטית ולכן קרויה בכל מיני כינויים מוזרים.

זיקוקים ימיים שהוגדרו כפצצות תאורה: מה בדיוק פגע בבית רה"מ, ומה הסכנה?

פורסם
לפני 1 דקה, mikyl כתב:

אני יודע שתאורטית אפשר לרות מ-52 גם בכיוון ישיר, אבל לא הייתי רוצה להיות ליד הרגם באותו הרגע. בפצצות תאורה/נורים/זיקוקים משתמשים במגנזיום. פצצות/רימוני זרחן לפעמים מגדירים כפצצות עשן בגלל הגבלות שימוש מבחינה משפטית. 

"עשן מתפוצץ" חחחח.

כעקרון אפשר גם מרגמה 60 - לזרוק את הפצצה פנימה ואז לכוון (יש שניה השהייה). מטומטם אבל אפשרי.

בפצצות תאורה יש זרחן ואין עם זה שום בעיה - הן מיועדות להאיר, לא לפגוע. גם במחוגי השעון שלך יש זרחן.. הכל תלוי למה משתמשים.

• תוכן חדש...