Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 19 דקות, SlowRide כתב:
לפני 50 דקות, יובל .מ. כתב:

ביבי הלך all in על זכייה של טראמפ וזה הצליח לו

הצליח לו בעיקר בשימור השלטון שלו

זאת המטרה שלו מלכתחילה.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 15 שעות, ליין מן כתב:

בית משפט השלום בכפר סבא גזר היום (רביעי) עונש חמור ביותר של שנה וחצי מאסר בפועל
על אילנה ספורטה-חניה, פעילת הליכוד ששלחה קליע לראש הממשלה לשעבר בנט...

שאלה -

האם רק קליע קטן במעטפה, (לא הכדור במלואו כולל התרמיל  המכיל את חומר הנפץ ההודף+הקליע).
נחשב לדבר שנופח מעבר לכל פרופורציה, וחתיכת האשמה חמורה.
או זה נחשב למשהו קטן..

אייל.

מה באמת ההבדל בין הקליע, הכדור במלואו או התרמיל לבד?

בכל מקרה גם לכדור במלואו אין משמעות בלי הכלי נשק 

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

סגירת המלחמה בצפון תאפשר העברת מרבית הקשב חזרה לדרום,השתלטות על צפון הרצועה באופן מוחלט זה מנוף לחץ נוסף

חבל שאתה לא מתלוצץ.

פאקינג grim (לא יודע את המילה בעברית, מורפיקס חסום לחול וגוגל מציע לי תירגומים מוזרים - אתכם הסליחה) לראות את השנה וקצת האחרונות מהצד, לקרוא את מה שכותבים.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

היום באיילון.

באמת מסכן נתניהו, האיש הכי מאובטח במזרח התיכון, שהוא מאויים ככה על ידי אישה מבוגרת. רחמים על הבחור.

מה המסר למעריצים שלו? זו לא הסתה?

image.png.8e21ca0f7eb9bb941bc259a5b07b4874.png

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
  • משעמם 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 32 דקות, David32 כתב:

חבל שאתה לא מתלוצץ.

פאקינג grim (לא יודע את המילה בעברית, מורפיקס חסום לחול וגוגל מציע לי תירגומים מוזרים - אתכם הסליחה) לראות את השנה וקצת האחרונות מהצד, לקרוא את מה שכותבים.

אנחנו בקארספורום, קוראים הכל ואז מגיבים:

"

זאת לפחות התקווה לפי איך שזה נראה.".

אם לא היה ברור, רשמתי מה "התוכנית של ביבי" לפי דעתי. אני גם מאמין שהם לא יחזרו לפני שישראל תחתום על נסיגה מלאה. גם לא מאמין שישראל תעצור בקרוב, בטח עם כל מה שציינתי בהודעה.

"

פורסם

ביבי (הנבלה, וסליחה מעדיני הנפש) תמיד היה מומחה בשני דברים ושני דברים בלבד:

1. הפרד ומשול

2. נרמול מצבי טירוף

עוד משנת 1995 האיש החל במלאכת הפרד ומשול, מה שבגין הדמגוג החל בו ביבי הביא לדרגת שלמות. לצד זה, האיש נרמל כל מצב פסיכוטי אפשרי, רק מנהיג מופרע מסוגל לנרמל מצב בו 20 שנה תושבי הדרום נתונים לחסותם של חמאס או מצב בו הוא ידוע בדיוק מה יש מאחורי הגבול ומשאיר את הכל לאלת המזל והכוונה היא לא לחמאס אלא לחיזבאללה. כל זה על קצה המזלג כמובן. 

כדי להשיג את זה האיש מוכן למכור גם את ביטחון המדינה, בדיוק כפי שלא מזיז לו את האצבע השחיטה של 1200 חיילים ואזרחים או חטופים בעזה. 

הדבר היחד שאולי שחיובי במצב אליו הגענו זה המצב בו הציונות הדתית, זו האמיתית ולא סמוטריץ' או בן גביר, הבינו שהתמיכה בביבי היא חרב פיפיות ועכשיו הם משלמים על זה בדם רב. 

לפני 5 שעות, EliC25 כתב:

האמת חשבתי שכל עניין הכיתור של האוכלוסיה בצפון הרצועה ואז העברה שלהם מצד לצד, יש בה בכדי למצוא את החטופים. אם זה לא הכיוון לא ברור לי מה עוד יכול לקרות בכיוון הזה.

אין לי ספק שמבחינה מודיעינית די יודעים היכן הם אמורים להיות, לא ברמה של בית אבל שכונה או משהו כזה. הבעיה היא שבמצב הנוכחי ולאחר הרצח האכזרי של השישה, ברור לכוחות שכל ניסיון התקרבות הוא גזר דין מוות לחטופים שעוד נותרו בחיים. אז מה עושים בצפון? אם המטרה היא שחרור חטופים אז בתכלס כלום, אנחנו עוסקים עם אנשים שממש אין להם בעיה למות, הם זכו לחינוך כזה מגיל אפס, כך שממש לא תהיה להם בעיה להרוג עוד חטופים ולמות תוך כדי. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

המטרה בפעולות ברצועה זה בעיקר לא לתת לחמאס להשתקם. 

לפעילי חמאס הזוטרים אין בעיה למות אבל יש שם המון אנשים שלא מרוצים מהחיים שלהם וזה מייצר לחץ על הארגון שמצד אחד מסובך עם צה"ל ומצד שני צריך לשלוט באוכלוסייה ולהראות נוכחות.

כמה זה עוזר, לא יודע. במיוחד שבמקביל מכניסים להם סיוע חופשי ומאפשרים לחמאס לבזוז הכל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 12 דקות, SlowRide כתב:

המטרה בפעולות ברצועה זה בעיקר

...למנוע את סיום המלחמה.

לפי כל המידע והמומחים, חיזבאללה הרבה יותר חזק והרבה יותר מסוכן מחמאס. ואיזה פלא, אחרי חודשיים אנחנו כבר מדברים סיום המלחמה בלבנון, כשמוסכם שחיזבאללה לא יפורק.

בעזה הקטנה, אנחנו מתחפרים כבר יותר משנה. חמאס הוכה, חוסל, נבעט ונרמס. בתמונות מהאויר רואים הרס שיקח שנים לשקם. גם אם צהל עוזב עכשיו את עזה עד החייל האחרון וחמאס חוזר לשלוט שם, אין שום סיבה שהוא יהיה איום בשנים הקרובות, בטח אם עכשיו אתה אמור להיות חכם יותר וכבר לא לסמוך על זה שהוא מורתע ושאר קונספציות.

הסיבה שהמלחמה שם לא נגמרת היא אך ורק החלום של המתנחלים לחזור להתנחל והפחד של ביבי שסיום המלחמה יפרק לו את הממשלה או יביא לדרישה מהציבור לבחירות.

אגב, לפי הח״כ הזה (חבר בוועדת חוץ ובטחון) אנחנו בכלל לא נלחמים בעזה עד עכשיו כי היועמשית או בגץ או איזה שקר אחר מונע מאיתנו להילחם.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

יש הבדל משמעותי בין הצפון לעזה ולא רק בגלל מבנה הכח הארגוני.

עזה וחמאס, שם המלחמה נכפתה עלינו בהפתעה גמורה, עם צבא לא ערוך, וארגון טרור ששולט באוכלוסיה שאין לה לאן לברוח, כשמרכזי הכח שלו פזורים למעלה ולמטה בשטח של 365 קמ רבוע.

בהשוואה לחיזבאללה, שם נעשה שימוש במידע מודיעני ותכנון מדויק של מצב מתקפה ולא רק מגננה, לכדי דומינו שמסרס משמעותית את כוחם. מעבר לכך שהאוכלוסיה פשוט התאיידה ממרכזי הכח של חיזבאללה, בדרום לבנון.

אין פה השוואה רק של כח ארגון הטרור ויכולותיו, אלא להרבה מאוד פקטורים שבכלל לא התייחסת אליהם.

עריכה אחרונה על ידי EliC25
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 7 דקות, פינדר כתב:

למנוע את סיום המלחמה

ההתנהלות המחורבנת של הדרג המדינה עשתה הכל כדי למנוע את סיום המלחמה כל כך הרבה פעמים, אבל זה לא אומר שאפשר באמת לסיים את המלחמה בעזה במצב הנוכחי, וזה לא קשור לפנטזיות על התיישבות בעזה. אין סיכוי שהממשלה הזאת תקים ישוב יהודי בעזה. אין. הדיבורים על זה נועדו בעיקר עבור המצביעים וזה ישאר ככה.

• אהבתי 1

פורסם

הנה סמוטריץ מספר איך יחזירו את החטופים.

פעם זה לחץ צבאי, פעם פילדלפי, עכשיו צפון הרצועה.

הוא לא רוצה לסיים את המלחמה ולא רוצה להחזיר את החטופים. 

מבחינתו הם יופי של תירוץ לחזור לשלוט ברצועה. ובגלל שנתניהו לחוץ על שלמות הממשלה, הרצון של סמוטריץ קובע.

IMG_9524.jpeg

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

סמוטריץ כמו האדון שלו מדבר לבוחרים לשעבר שלו שרובם שונאים אותו על הוויתורים לחרדים הרפיסות בניהול המלחמה וחוסר התכנון הכלכלי וטוחנים מילואים בלי הפסקה.

הוא הפך להיות בנגביר מעליאקספרס ומתחרה על הקול של המטורפים חסרי התקנה.

• אהבתי 2

פורסם

רק כדי לסכם:

נכנסו מצפון הרצועה. ניקינו שם לטענת כולם.

ואז התלונה הייתה שהצפון נקי אבל ךא נותנים להיכנס לרפיח.

נכנסו לרפיח, הרגו את סינואר. לא שיחררו חטופים,אין הסכם עם חמאס.

שוב פעם צריכים להיכנס לצפון הרצועה כי רק ככה נשיג ניצחון.

עתידות:

כולכם תגידו שאני לא מבין מהחיים שלי - אין לי בעיה עם זה,גם לא להודות בזה - צודקים.

עוד חצי שנה ניפגש ב 'חייבים להיכנס לרפיח'

• מעניין 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

אם זה מעניין מישהו פה, רשות המיסים קיבלה את התלונה שלי על חמישיית המרגלים מחיפה על העלמת מיסים. כאמור - לא יקרה כלום אבל אי אפשר לדעת..

שלחו לי מספר תיק אחד, מניח שאיחדו את כל התלונות.

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

ביבי יודע שכל עסקה כרגע לשחרור החטופים משמעותה פירוק הממשלה שלו. נוח לו לא להחליט כלום, כמו תמיד, יצא משהו טוב כמו איזה מבצע לשחרור חטופים, הוא והביביסטים יגידו רואים (לא משנה שעשרות חיילים בחודש ישלמו בחיים שלהם על התראו הזה) ואם הם ימותו, זה חמאס, השמאל, היועצת.... זה הטירוף בו אנחנו חיים. 

• תוכן חדש...