Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 8 שעות, ליין מן כתב:

שם לב לרמת הדיון שאתה גורר אותנו.. מנבל את הפה ואו דוחף למלחמת אזרחים..
לדעתך, כולם לא מבינים ואתה המיוחד שיודע הכל.
אתה יוצר אווירה לא נעימה  - רשום את דעתך , ללא תוספות ופגיעה באחרים.

רבים בדיון נמצאים בפורום כמעט שני עשורים.. והסתדרנו לא רע בהחלפת דעות בשפה מכובדת.
בבקשה - רשום את דעתך ללא פגיעה באחרים.

אייל.

אם אתה כזה "עדין נפש" מוזמן ללחוץ על כפתור התעלם ולא תראה כל תגובה שלי. 

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

אני חסיד משפט החוכמה :wink: ..
אם אתה כבר בפח האשפה  אל ת'נסה לנצח את החתול..  כי לחתול יש יתרון.. לחתול זה מגרש ביתי..

מאחר והפורום עדיין לא פח אשפה, כדאי ואפשר לשמור על שפה המכבדת את כולם. (כמו שהיה תמיד)
ולא לעצום עיניים ולהדיר, בין אם מרצון או ברעיון.

לפני 25 דקות, ch28566 כתב:

אולי גם נשפר את ההצעה שלך - כאשר אדם עם מדבקה על הרכב, האומרת דעה שונה משלנו.
והאדם נתקע בדרך וצריך עזרה.. ואו שואל שאלה בפורום.
גם אם יש באפשרותנו לעזור, אנו נתעלם - שיסבול .. כי אנו לא עדיני נפש.

אייל.

• אהבתי 1

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
לפני כשעה, ch28566 כתב:

איפה לוחצים?

פורסם
לפני 7 דקות, taranta כתב:

איפה לוחצים?

ככפתור מופיע רק אצל עדיני נפש.

אני בגישה של לא להתעלם אלא להתמודד.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נראה הגשם יביא איתו את סוף הסבב הזה בצפון.

רק מה עם החטופים ינעל דינק??

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

האמת חשבתי שכל עניין הכיתור של האוכלוסיה בצפון הרצועה ואז העברה שלהם מצד לצד, יש בה בכדי למצוא את החטופים. אם זה לא הכיוון לא ברור לי מה עוד יכול לקרות בכיוון הזה.

פורסם
לפני 29 דקות, SlowRide כתב:

נראה הגשם יביא איתו את סוף הסבב הזה בצפון.

רק מה עם החטופים ינעל דינק??

לפני 13 דקות, EliC25 כתב:

האמת חשבתי שכל עניין הכיתור של האוכלוסיה בצפון הרצועה ואז העברה שלהם מצד לצד, יש בה בכדי למצוא את החטופים. אם זה לא הכיוון לא ברור לי מה עוד יכול לקרות בכיוון הזה.

סגירת המלחמה בצפון תאפשר העברת מרבית הקשב חזרה לדרום,השתלטות על צפון הרצועה באופן מוחלט זה מנוף לחץ נוסף, חיסול התקווה של חמאס לאיחוד זירות, בשילוב עם חזרת טראמפ לשלטון הגברת הלחץ הצבאי/הומניטרי כי לא יהיה מי ש"ייקרא מפות" ויגיד שלfolks ברפיח אין לאן לברוח או יאיים על ישראל באמברגו נשק, כמו שהעלתי בשרשור המקביל אולי קצת ריסון האג על ידי סנקציות וחמאס יסכים לעסקה בתנאים יותר טובים.

זאת לפחות התקווה לפי איך שזה נראה.

ביבי הלך all in על זכייה של טראמפ וזה הצליח לו.

מתחושה אישית שלי - לא נראה חלק גדול מהחטופים בחזרה כי לדעתי הם במנהרות שקרסו/מי שחטף אותם לא איתנו ולא יודע איפה הם.

פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

מנוף לחץ נוסף

איזה מנופי לחץ? מתחילת המלחמה מדקלמים לנו את המנטרה על מנופי לחץ. לחצנו ולחצנו, אבל כל פעם שהיה סיכוי לעסקה ביבי מיסמס אותה.

מנופי הלחץ לא עובדים. יש עוד מישהו שחושב שהמחבלים יחזירו חטופים חיים, רק כי הם חוששים לחייהם (של המחבלים)?

מי שלא החזיר חטופים עד עכשיו, לא יחזיר אותם בלי היענות לדרישה לסיום המלחמה.

הלחץ היחיד הוא על שלמות הקואליציה. החטופים שעוד נותרו בחיים, כנראה ישלמו בחייהם על החלומות של סמוטריץ וסטרוק לחזור לנצרים.

• אהבתי 3
  • מבאס 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 20 דקות, פינדר כתב:

איזה מנופי לחץ? מתחילת המלחמה מדקלמים לנו את המנטרה על מנופי לחץ. לחצנו ולחצנו, אבל כל פעם שהיה סיכוי לעסקה ביבי מיסמס אותה.

מנופי הלחץ לא עובדים. יש עוד מישהו שחושב שהמחבלים יחזירו חטופים חיים, רק כי הם חוששים לחייהם (של המחבלים)?

מי שלא החזיר חטופים עד עכשיו, לא יחזיר אותם בלי היענות לדרישה לסיום המלחמה.

הלחץ היחיד הוא על שלמות הקואליציה. החטופים שעוד נותרו בחיים, כנראה ישלמו בחייהם על החלומות של סמוטריץ וסטרוק לחזור לנצרים.

"זאת לפחות התקווה לפי איך שזה נראה.".

אם לא היה ברור, רשמתי מה "התוכנית של ביבי" לפי דעתי. אני גם מאמין שהם לא יחזרו לפני שישראל תחתום על נסיגה מלאה. גם לא מאמין שישראל תעצור בקרוב, בטח עם כל מה שציינתי בהודעה.

עריכה:

https://www.ynet.co.il/news/article/rj6ybwugjl#autoplay

הייתי לוקח עכשיו הפסקת אש גם בצפון וגם בעזה.

ישראל ניצחה צבאית בצורה מוחצת, ברגע שתיגמר המלחמה ואנשים יבינו שאין להם בתים גם בעזה וגם בלבנון יתחיל שם תסיסה, ואנחנו בסכנה של להיקלע לבוץ לבנוני תרתי משמע.

אנחנו צריכים לעצור את זה כדי לעשות פה ניקוי אורוות, להדיח את כל מי שהיה אחראי למחדל הזה, החל מכל מיני סגני אלופים דרך הפיקוד הבכיר וכמובן ביבי וחבריו המושחתים.

צריכים לבנות פה דור חדש שלא יישכח מה קרה ולא ייתן לזה לקרות שוב.

אם בעוד שנתיים נזהה כוח רדואן מנסה להתמקם בכפר, שישלחו 2 חטיבות באופן ממוקד להרוג אותם. עם או בלי "הסכמה" של ממשלת לבנון.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 18 דקות, יובל .מ. כתב:

ביבי הלך all in על זכייה של טראמפ וזה הצליח לו

הצליח לו בעיקר בשימור השלטון שלו.

כמו שכתבת, סביר להניח שרוב החטופים כבר לא איתנו, וקשה לדמיין את הגיהנום שהם עברו וממשיכים לעבור כל יום כשאנחנו קמים בבוקר ומנהלים שגרה.

בכל מה שקשור לחטופים אין ממש הצלחה. גם אם עכשיו יש הפסקת אש בצפון ועיקר המאמץ עובר לעזה, זה כבר מאוחר מדי בשביל רובם. חמאס מרוסק אבל הנזק שהוא עושה לישראל לא נגמר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 30 דקות, פינדר כתב:

אבל כל פעם שהיה סיכוי לעסקה ביבי מיסמס אותה

גם זה לא ממש נכון, ביבי לא מסמס שום דבר כי זה לא משרת אותו. להחזיר חטופים היה מקפיץ לו את התמיכה פי כמה. פשוט לא היה בתכלס שום סיכוי לעסקה וזה סתם ניפוחים של פרשני תקשורת. בדיוק כמו שכתבת אתמול על תשומת הלב המיותרת שנותנים לכל מיני חוליגנים כדי שיהיה מה לשדר.

הרבה יותר סנסציוני לכתוב שיש סיכוי לעסקה וכשלא קורה כלום להאשים בזה אותו כי גם ככה הוא אשם בכל המצב מאשר פשוט לספר את האמת המרה ולא לתת לציבור תקווה מזוייפת.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

• תוכן חדש...