Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 8 שעות, ch28566 כתב:

אני רק שאלה, עכשיו סידורי גבול ומסירת שטח זה בסדר? לא צריך כבר הסכמה רחבה ואיזה משאל עם? 

הסכמה של מי.

לא חושב שיש בישראל מפלגה (חוץ מהימין מימין לליכוד) שחושבת שהישארות בלבנון עדיפה לנו.

הסכם שטוב לנו יהיה נהדר.

את הבעיה כולה זה לא יפתור. אבל גם ככה אין לנו שום דרך לפתור אותה חוץ מכיבוש מלא של לבנון. ואת זה אין לנו כוונה לעשות כנראה....

כמו כולם אני חושב שהתעקשות על שטח חיץ ללא תושבים היא חיונית. אבל אני מנחש שזה בלתי אפשרי מבחינה בינ"ל. 

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם כיבוש של כל לבנון לא יעזור לזה.

הלבנונים עצמם צריכים להשתחרר מההשפעה האיראנית. כל עוד יש שם ציבור שיעי די גדול שתומך ב"התנגדות" שזה בעצם להפוך את המדינה שלהם לבסיס צבאי איראני, האיום לא יוסר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בתאריך 18.11.2024 בשעה 19:55, SlowRide כתב:

אתה תראה שלא יהיו שום ישובים בעזה. מקסימום בסיסי צבא.

אני כבר לגמרי לא בטוח.

הדיווחים הם שמסדרון נצרים כבר הפך לסוג של עיר רחבה, עם תשתיות. כל כך רחבה ובטוחה, עד שראש הממשלה, זה שרגיש מאוד מאויים מפצצות תאורה או כטבמים על בית המשפט, הרגיש בנוח לבקר שם.

הסמוטריצים בונים על ממשל טראמפ שיזרום איתם ויאפשר הקמת יישובים. כבר יש דיווחים על הסכמים כאלו בממשלה.

ולצורך כך יוקרבו חיי החטופים שהצליחו לשרוד עד כה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

תראה, הקימו שם תשתית למוצבים כי צה''ל הולך להיות שם תקופה ארוכה. עד כאן העובדות.

לומר שזה נועד בעצם בשביל התישבות, זה כבר להמציא תיאוריות.

לא חסר מחדלים אמיתיים להתלונן עליהם עם הממשלה הכושלת הזו, לא צריך להמציא סתם שטויות כדי להתעצבן עליהן. ככה הופכים מחאה וביקורת לגיטימית לאירוע פרטי של חובבי קונספירציות תמהוניים.

מעבר לזה שתפיסת שטח יכולה להיות קלף מיקוח בעסקת חטופים. 

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 5
  • רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)

אם מישהו חושב שיש היתכנות הישרדותית שאחרי חורף באיזור אסון כמו רצועת עזה אחרי שנה של מלחמה ישרדו מי מהחטופים הוא בהגדרה משיחיסט שבונה על תחיית המתים.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני כשעה, SlowRide כתב:

לא חסר מחדלים אמיתיים להתלונן עליהם עם הממשלה הכושלת הזו, לא צריך להמציא סתם שטויות כדי להתעצבן עליהן.

סיכמת את כל נושא המחאה במשפט אחד.

בעבודה שקטה ומרוכזת היו יכולים אפילו להכניס נציגים לכנסת, אבל לא - בחרו בטרללת,

ובאורח פלא זה לא מקדם שום שינוי בשלטון.

ביבי מתרגל היטב את גישת ב״הפרד ומשול״ - הצד השני דוגל כנראה ב״ערבב הכול ובחוש״ במקום לתקוף בעיות נקודתיות

ולהתקדם עם נצחונות קטנים (ע״ע להבדיל, אל קאפונה ורשות המיסים...)

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 12 שעות, om2 כתב:

כבר לא יודע מה לחשוב...

אם זה תא"ל בצה"ל, מה זה אומר על צה"ל?

מה הוא חשב לעצמו שזה יעשה ?

הוא כבר צוטט בראיונות (יותר מפעם אחת) שהוא לא התכוון לפגוע באנשים או רכוש, ולא חשב על מה שעלול לקרות (כמו שריפה, שאכן קרתה).
והוא בהחלט אדם שאמור להיות מסוגל לחשוב -- הוא שירת את כל שירותו הצבאי כחובל בחיל הים, פיקד על 3 ס״טילים שונות, והיה גם מפקד שייטת הס״טילים. הוא בטח שפט לא חייל אחד ולא שניים בקריירה שלו על שימוש לא זהיר בנור ימי (מה שהוא השתמש בו כאן).
ומה זה אומר על צה״ל? זה צבא העם, לטוב ולרע. ואנשיו ישתתפו המלחמת האזרחים שה״ממשלה״ מביאה עלינו.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 3 דקות, hans כתב:

בעבודה שקטה ומרוכזת היו יכולים אפילו להכניס נציגים לכנסת, אבל לא - בחרו בטרללת,

מה שקטה ומרוכזת, יש נציגים בכנסת...

מעבר לכך, היה את הליכודניקים החדשים, שנשלחו נאחוי.

לפני 4 דקות, hans כתב:

הצד השני דוגל כנראה ב״ערבב הכול ובחוש״ במקום לתקוף בעיות נקודתיות

ולהתקדם עם נצחונות קטנים

תקפו את המהמפכה המשפטית - היא נדחתה ומנסים לקדם אותה שוב.

תקפו את עיניין גיוס החרדים - גלנט הלך הביתה.

אלה לא בעיות נקודתיות? פשוט אין נצחונות.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

לא צריך להמציא סתם שטויות כדי להתעצבן עליהן. ככה הופכים מחאה וביקורת לגיטימית לאירוע פרטי של חובבי קונספירציות תמהוניים.

שטויות? חובבי קונספירציות?

צריך רק להקשיב לשרים ולחברי הקואליציה.

image.thumb.png.e5caf750343b943dc1a4d4b974b6db1a.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

מה ההבדל בין דיבורים על התיישבות בעזה לדיבורים על הניצחון המוחלט שאנחנו כפסע ממנו? חוץ מהדיבורים שלהם, יש אינדיקציה למשהו אמיתי? סמוטריץ גם נאם באיזה כנס עם מפת ארץ ישראל השלמה, זה אומר שיש לו תכנית לכבוש את ירדן?

פוליטיקאים זה 95% דיבורים ו5% מימוש.

בלי קשר לסמוטריץ ובנגביר, לי אין שום בעיה עם ישובים ישראלים בעזה אם משרטטים גבולות חדשים וזה נחשב ישראל. לא שטח c או שטות אחרת. מקומות שנחרבו לחלוטין ולא נותרו בהם אזרחים. זה מה שקורה במלחמה, מפסידים שטח.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1

פורסם
בתאריך 29.10.2024 בשעה 07:30, יבגניפ כתב:

על מה הוא בוכה?

המציאות הקרה היא כזו: והוא ודומיו רואים במלחמה את ההזדמנות הגדולה, כמעט בטוחה שלהם, לחזור לגוש קטיף, רצוי תוך כדי השמדה או גירוש של מי שנמצא כרגע בעזה.

זה מה שמעסיק אותם. על זה הם מדברים, עושים כנסים. בגלל זה הם מסרבים לחשוב בכלל על משהו שישמע כמו הפסקת אש. לזה הם גם התאימו את השפה שלהם ואת המסרים. ורק לדוגמא, אני לא חושב שראיתי דיון פוליטי עם מישהו מהציונות הדתית בחצי השנה האחרונה, שבה הפלסטינאים לא תוארו כ"נאצים". וזה לא שאחרים לא משתמשים במושג הזה. אבל בציונות הדתית נראה שזה הפך לתיאור היחידי. וגם ברור למה. 

אני מבין שהם מאוהבים בפסיב אגרסיב דתי קיצוני. מבין את זה לגמרי. מבין שזה כנראה גם בלתי נשלט וגם אותנטי - לא חושב שהוא מזייף. אבל מה לעזאזל הוא מצפה שיקרה? שהוא יבכה מול המצלמות על אחוז הנופלים מהמגזר שלו, וש"אחים אנחנו" או משהו, ואז מה? כולנו נשתכנע שמדינת הלכה זה השיט, וטרנספר או רצח עם או אפרטהיד והמון מאחזים על החוף בעזה זה העתיד? 

איך מסבירים לאנשים האלו שההגיון שהם מפעילים בתכלס - "הרבה מאיתנו נהרגים במלחמה אז מגיע לנו שההיא תהפוך למלחמה דתית על הקמת התנחלויות" - הוא שבור ודפוק לחלוטין, ושאני ואולי אחרים היינו מעדיפים שהמלחמה תעצר אם המלחמה שלה הפכה רשמית למלחמה על החזרה לגוש קטיף?

1. זה שאתה חושב שהמלחמה לא דתית זו הטעות. הצד השני יודע שזו מלחמה דתית אתה כנראה מתעלם מזה.

2. לא כי לנסות לייצר ״שלום״ עבד עד היום מאוד טוב.

3. לא מנצחים מלחמה בלי לקחת שטח. מלחמה שמסתיימת בהסכם שבו אתה נסוג, ועוד שולח להם סיוע זו מלחמה שאתה כבר הפסדת בה. עד הסבב הבא.

די לתבוסתנות.

בתאריך 29.10.2024 בשעה 10:35, יבגניפ כתב:

בכל מקרה, אני אישית מסכים עם הפרשנות של אורי משגב שחושב שהסיכוי לכך שתהייה הפסקת אש אחרי החתונה של אבנר (26.11 נראה לי) הוא אפסי. כי אז ביבה יצטרך ללכת להעיד בבית משפט. והוא מפחד גם מכטבמים וגם מהמעמד עצמו.

אין כמו פרשנויות הזויות. כאילו אין סיבה למלחמה חוץ מהכיסא של ראש הממשלה. תתבגרו, תשאלו מילואימניקים מה הם מוצאים בלבנון על הגבול עד היום.

• אהבתי 5

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

מישהו יודע אם לפי החוק הבינ"ל לישראל יש זכות להחזיק בדרום לבנון? 

לגבי עזה זה יותר מורכב כח היא לא יישות מדינתית.

אבל לבנון זו מדינה ריבונית שמדטחה תקפו אותנו ללא סיבה. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה? אתה מעוניין להשקיע בקרקע?

המדינה מקדמת תכניות בעיצומה של המלחמה  של מסילות ברזל לקרית שמונה אז לך תדע...

פורסם

זהו סוגרים את ערוץ 11 ורשת ב? זה ייקח שנתיים. אבל הזמן עובר מהר.

https://www.calcalist.co.il/local_news/article/hksbgl9fkg

לא הפרטה, השתקה: קרעי מוביל לסגירת תאגיד השידור

הצעת החוק שמקדם שר התקשורת למכירת אפיק 11 ורשת ב' היא סגירה דה־פקטו של התאגיד בתוך שנתיים. האיום על העובדים, הקומבינה לטובת תחנות הרדיו האזוריות, והארכיון שיהפוך לאתנן פוליטי. נקמת השלטון בתקשורת החופשית

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
בתאריך 3.11.2024 בשעה 09:54, פינדר כתב:

כמו שכבר כתבתי כמה פעמים, מתחילת המלחמה הרמטכל איבד שליטה על המשמעת.

חיילים בלבנון ובעזה לא אמורים להיות עם טלפונים ולא עם מצלמות. לא להצטלם בשמלה או חזייה. לא עם כתובות פוליטיות. לא לשרוף בתים בשביל האווירה.

היה צריך לעצור את כל זה כבר במקרים הראשונים.

או שאולי זה חלק מלוחמה פסיכולוגית? יש ערך להשפלה...

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

• תוכן חדש...