Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

לא באמת אכפת לי מהמגילה שלך, סתם רציתי שלא יחשבו פה שאני חושב שאתה ברמה של עופר כסיף או משהו (הוא בטוח שמח על פיגועים).

בשביל זה לא היית צריך להמציא תאוריה מטומטמת מאוד כאילו איכפת לי מי חיסל את המחבל. אני מניח שגם אתה יודע את זה. לא נורא, סלחתי.

לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

לגבי הפרופיל גריינדר - אני מבין שלא קופץ לך פוסטים של תל אביב קונפשן.. זאת איזה שריטה שלכם שם במרכז אנאערף.

אמממ תוכן מותאם אליך, כפי שפייסבוק או מה שזה לא יהיה מבין אותך, לא קשור לשריטות שלנו. 

127232425_3407546349470045_8739916890554

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • מצחיק 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 16 שעות, DareDevil כתב:

כטבמים קטנים אין לנו.

בטח שיש.

לפני 16 שעות, David32 כתב:

רגע, בגלל שצהל לא מפרסם סרטונים של חמאסניקים/חיזבאלונים חוטפים הטלות / fpv דרון זה אומר שזה לא קיים בצהל ושזה חסר?

קיימים סרטונים של כל הנ"ל מעזה.

לפני 13 שעות, taranta כתב:

כל הנ"ל מדבר כמובן על מודיעין וסריקה, לא הטלה וכדו'.

למען האמת יש גם סרטונים של הטלות. לא הרבה אבל יש.

פורסם
לפני שעתיים, oryo כתב:

תגיד, בתור אביר הצביעות, אם מישהו היה כותב שפחות מפריע לך שקסטלמן נרצח כי הוא הצביע לxyz היית חושב שזו דעה סבירה? 🙄

הייתי אומר שהוא טיפש, כי רשמתי את זה ממש אחרי שראיתי את הסרטון - הרוצח שירה בקסטלמן צריך לשבת מאסר עולם, ולא משנה לי שהוא עם כיפה ושקסטלמן לא. 

אבל אתם אוהבים להתעלם מהעובדות ולהתעסק בתיאוריות.

לפני 43 דקות, יבגניפ כתב:

אמממ תוכן מותאם אליך, כפי שפייסבוק או מה שזה לא יהיה מבין אותך, לא קשור לשריטות שלנו

שמע טוב שאני כל פעם ישר לוחץ לא מעניין אותי וזה לא מפסיק לחזור.

מתוסבכים אחושילינג אתם עיר שצריכה טיפול פסיכולוגי 

פורסם
לפני 35 דקות, MostlyWicked כתב:

קיימים סרטונים של כל הנ"ל מעזה.

מעט מאוד.

בטח אם מגיעים מנקודת מבט של "תראו מה אוקראינה עושה". זה לפחות המקום ממנו אני כתבתי.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 4 שעות, יובל .מ. כתב:

הוא בטוח שמח על פיגועים

בינתיים היחידים ששמחים על פיגועים וקוראים להם ניסים, אלו אורית סטרוק ואריה דרעי.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

שמע טוב שאני כל פעם ישר לוחץ לא מעניין אותי וזה לא מפסיק לחזור.

מתוסבכים אחושילינג אתם עיר שצריכה טיפול פסיכולוגי 

ברור, ברור. העיר. 

הכל טוב, באמת.

פורסם
לפני 16 שעות, taranta כתב:

כל הנ"ל מדבר כמובן על מודיעין וסריקה, לא הטלה וכדו'.

אני דיברתי נטו על כטבמ תקיפה/הטלה/מתאבד. אלו אין לנו.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

ובינתיים, בחזית של המשיחיים ממשיכים לעבוד קשה כדי להחיות את חלום ההתיישבות בעזה וא"י השלמה. מארגנים עוד כנס, עם רשימה מכובדת של חכים מהליכוד - שמוכיחה שוב שמדובר בעוד מפלגה לא ליברלית, אלא חרדלית קיצונית. כמובן, גם משקרים כרגיל שזה משיקולי בטחון וזה מה שהאויב מבין (ולא מה שאלוקים רוצה).

קראתי והתעצבנתי. אבל אז נזכרתי שמישהו דתי ירה במחבל השבוע ועבר לי. אחים אנחנו. ומה זה משנה אם אנחנו כבר בעיצומו של חרם בינלאומי ואפילו ארה"ב מאיימת באמברגו נשק. אחים אומרים לכם. וערבים מבינים רק כוח. וככה גם יבוא משיח בסוף. השתכנעתי.

• אהבתי 1
  • מצחיק 2
פורסם
לפני 44 דקות, DareDevil כתב:

אני דיברתי נטו על כטבמ תקיפה/הטלה/מתאבד. אלו אין לנו.

אז מה זה ״זיק״?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, יובל .מ. כתב:

הייתי אומר שהוא טיפש, כי רשמתי את זה

הוא לא טיפש כי "כבר רשמת אחרת", הוא טיפש כי הוא כותב עליך משהו מטופש בלי טיפה של סימוכין, סתם מקיא רעל החוצה. 

אבל עזוב, אם עדיין לא הבנת זה חסר תכלית. 

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

אז מה זה ״זיק״?

הוא מתכוון ליותר פשוטים, דפדף כמה עמודים אחורה.

יש רחפנים מתאבדים/שיודעים להטיל חימוש.בלי קשר, והיכולות שלהן משתפרות.

• אהבתי 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

רוצה להזכיר כמה פיצוצים מדוייקים מאןוד בדירות בביירות בשנים האחרונות, למשל של מפעל לביות טילים. מיוחסים לכטב״מים ישראליים. למשל הארפי והארופ.

אבל, כפי שציינתי, הישראליים הרבה יותר מתוחכמים ויקרים מהאיראניים.

• רעיון טוב! 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יד כאן מי שטוען שאין לצה״ל כטב״מי תקיפה. זה פשוט לא נכון.

• תוכן חדש...