Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 17 דקות, asix כתב:

לא רואה איך הלחץ הצבאי עוזר לנו? הם פסע מדריכה באדמת הקודש

לחץ צבאי יחד עם הכנסת סיוע לחמאס זה כמו לעשן פקט סיגריות תוך כדי שעושים לך כימותרפיה. חבל על החיים של החיילים האמיצים שלנו שנמצאים בג'בליה עכשיו. מה הטעם?

יש לנו ממשלה שלא מנהלת כלום ואין לה שום עמדה ועקרונות בשום נושא, חוץ מבנושאים של יציבות הממשלה. האמריקאים נתנו להם חבל הצלה בדמות סיוע בתקיפה באיראן, מה שיאפשר להם לצאת גברים בעיניי הבייס הדפוק שלהם ובתקווה לסחוט עוד כמה קולות של תמימים ומפגרים מתנדנדים והם הולכים כמו כלב ברצועה.

מדאיג לחשוב על איזה מחיר ביבי סיכם איתם שנשלם על המופע הזה.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

מה הקשר בין משפט שלמה להכשרות מקצועיות בישראל?

כל התשובות השורט הבא

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

לא מביע דעה אם זה טוב או לא.

שמתם לב שהשתנה משהו בעידן הלחימה המודרנית.

איראן תוקפת=חודש הכנות=הודעה מראש לארה"ב= אנחנו נכנסים לכוננות ספיגה=בום.

ישראל תוקפת=חודש הכנות=הודעה מראש לארה"ב=כוננות ספיגה= בום.

אה רק שאנחנו ע"פ "דיווחים זרים" מודיעים מראש מה לא נתקוף.

המסגור של חילופי המהלומות הוא מרתק, כאילו כל צד מתחנן לארה"ב תורידו אותנו מהעץ.

ואגב לכל נותני העצות מה צריך ואיך צריך. כל עוד אין לכם נתונים הכל ניחושים פרועים.

אני מניח שהמערכת האמריקאית לא הגיעה לכאן סתם והתגבוה לא מתעכבת סתם. אין לי מושג מה מלאי ה"חיצים" הזמין להגנה אבל כנראה שיש מחסור.

ראיתי גם דיווחים שהצי השישי שמסייע לנו בהגנה נקלע לסוג של מצוקת חימושים. 

עריכה אחרונה על ידי yd b-4
פורסם
לפני 7 שעות, SlowRide כתב:

לחץ צבאי יחד עם הכנסת סיוע לחמאס זה כמו לעשן פקט סיגריות תוך כדי שעושים לך כימותרפיה. חבל על החיים של החיילים האמיצים שלנו שנמצאים בג'בליה עכשיו. מה הטעם?

יש לנו ממשלה שלא מנהלת כלום ואין לה שום עמדה ועקרונות בשום נושא, חוץ מבנושאים של יציבות הממשלה. האמריקאים נתנו להם חבל הצלה בדמות סיוע בתקיפה באיראן, מה שיאפשר להם לצאת גברים בעיניי הבייס הדפוק שלהם ובתקווה לסחוט עוד כמה קולות של תמימים ומפגרים מתנדנדים והם הולכים כמו כלב ברצועה.

מדאיג לחשוב על איזה מחיר ביבי סיכם איתם שנשלם על המופע הזה.

הפוסט שציתת אותי נכתב בציניות. הם ממש לא פסע מדריכה באדמת הקודש. ההפך הוא הנכון. מדינת ישראל ויתרה עליהם וכמו תמיד, גם הפעם ביבי הפסיד במשא ומתן ( או יותר נכון רצה להפסיד בכוונה במשא ומתן).

ככה נראית מדינה שהשררה והשחיתות חוגגים בה.

בזמן שיש אנשים שעושים סבב רביעי במילואים, חיילים מסכנים את חייהם על הראש שלהם ינציחו את האי שיוויון והכל כדי שיאיר במיאמי יוכל להמשיך לחיות כמו נסיך.

אבל היי, יש לנו טקס לארגן.....( גם זה ציני. אני ממש לא חושב שזה הזמן לטקסים) .

פורסם
לפני 6 שעות, yd b-4 כתב:

לא מביע דעה אם זה טוב או לא.

שמתם לב שהשתנה משהו בעידן הלחימה המודרנית.

איראן תוקפת=חודש הכנות=הודעה מראש לארה"ב= אנחנו נכנסים לכוננות ספיגה=בום.

ישראל תוקפת=חודש הכנות=הודעה מראש לארה"ב=כוננות ספיגה= בום.

אה רק שאנחנו ע"פ "דיווחים זרים" מודיעים מראש מה לא נתקוף.

המסגור של חילופי המהלומות הוא מרתק, כאילו כל צד מתחנן לארה"ב תורידו אותנו מהעץ.

ואגב לכל נותני העצות מה צריך ואיך צריך. כל עוד אין לכם נתונים הכל ניחושים פרועים.

אני מניח שהמערכת האמריקאית לא הגיעה לכאן סתם והתגבוה לא מתעכבת סתם. אין לי מושג מה מלאי ה"חיצים" הזמין להגנה אבל כנראה שיש מחסור.

ראיתי גם דיווחים שהצי השישי שמסייע לנו בהגנה נקלע לסוג של מצוקת חימושים. 

כי העולם גלובלי.

תתקוף באיראן מתקני נפט, מחירים עולים, הדמוקרטים מפסידים בבחירות.

אתה עדיין תלוי בהם לפחות עד ינואר, אז אי אפשר לשים עליהם פס יותר מדי.

צריך גם לשים לב שיש להם כוחות שאתה עלול להעמיד בסכנה ברחבי המזרח התיכון.

לגבי הסוללות - תחושה אישית שלי שלא מגובה בנתונים אלה מהיכרות עם מדינת ישראל היא שיש באמת חוסר מסויים בטילי חץ, אבל מרגיש כאילו הסוללה הנוספת נועדה להתמודד עם מטח שיהיה יותר גדול מהאחרון.

טילים בליסטים שהמסלול שלהם יהיה שטח פתוח כנראה יפגעו כדי לא לבזבז מיירטים.

פורסם
לפני 13 שעות, oryo כתב:

הכל טוב, אני גם מניח עליך דברים אבל אני קצת יותר מנומס וענייני ממך :) 

ברור , תגובה מנומסת להפליא וברור שעינינית לחלוטין.

חוסר מודעות קווים לדמותו.

לפני 14 שעות, mikyl כתב:

תצביע על בן אדם אחד בשרשור אשר טוען שצבא/מערכת הביטחון לא אשמים. 

אני מאמין שאנחנו לא תוקפים את נמלי אויר וים/תשתיות כי חיזבאללה עדיין לא תוקף את תשתיות שלנו. 

וואלה , לא תוקפים תשתיות..

מציע לך לבדוק להיכן השיגורים לחיפה מיועדים , ואו לחדרה.

לפני 13 שעות, ch28566 כתב:

לא יודע איך לומר לך את זה, אבל רבין נרצח ע"י מחנה הימין ובעידוד של ביבי עוד בשנת 1995, האינתיפדה השנייה שרבים מהימין אוהבים להזכירה החלה בשנת 2000 בממשלתו הקצרה של ברק. בשנת 1996 היה איזה ראש ממשלה שאתה ממש אוהב שהיה יכול לבטל את ההסכם אם הוא חשב שזה כזה אסון אבל האפס הזה אוהב לדבר, נשמע מאוד משכנע אבל אפס מאופס במעשים בעלי משמעות מכרעת. 

רבין נרצח על ידי יגאל עמיר , זה מה שקבע בית המשפט, אני מניח שאתה חולק על הקביעה הזו .

אני אוהב את ביבי כמו שאתה אוהב את עופר כסיף.

ולגבי ביטול הסכמים בינ"ל בחסות ארה"ב , אתה צריך טיפש מוחלט כדי לעשות דבר כזה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

תושבי שדרות נדרשו לחזור לבתיהם. לחזור לשגרה. אבל בלי רכבת למרכז, כי זה עדיין לא בטוח.

סמוטריץ מתנגד למיגון הרכבת, כי מיגון זה ללוזרים.

כמו כן חשוב לו למגן ״התיישבות צעירה״ (התנחלויות לא חוקיות). להם משום מה עומדת ״הזכות לחיים״.

זו ממשלה של חרדים ומתנחלים. כל השאר פשוט לא מעניין. תשלמו ותשתקו.

image.thumb.png.6c542d30f842cfbd1459d97797b8ada5.png

• אהבתי 4
  • מצחיק 1
  • מבאס 1
  • רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

ועכשיו לך תסביר את זה להמוני אזרחים ישראלים נורמטיבים, ממוצעים, ידה ידה ידה, שבטוחים שמתנחלים זה שהשכפץ שלהם, ושבלי מאחזים לא חוקיים כולנו מתים מחר. 

עריכה: הנה דוגמא לביביזם כתופעה סוציולוגית חולנית לחלוטין. בטמקא מפרסמים שמירי רגב טסה 6 פעמים לחול מאז ה7.10.2023. עלות מצטברת של מיליון שח. הטענה שלה היא שזה נועד לשפר את התחום עליו אחראית פה - תחבורה. אבל מעשית אנחנו הולכים אחורה, ויש עליה של כ-20% במספר ההרוגים בתאונות דרכים השנה ביחסה ל-2023 - בזמן שבמדינות מפותחות המספרים האלו בירידה.

כמעט כל מה שמדווח בכתבה זה נתונים אובייקטיבים. היא טסה לחול. יש יותר הרוגים בתאונות. פרויקטים אקוטיים כמו הקו הירוק של הרקל בגוש דן נדחים והרשימה ארוכה. מתחת לכתבה עשרות תגובות של ביביסטים ושותפים טבעיים מסבירים שזה כלום ושום דבר ביחס לנזק מקפלניסטים, שמאלנים, אליטות והיועצת המשפטית לממשלה.

מה אפשר להגיד לאנשים שחושבים ככה? על מה אפשר לדבר איתם? איך אפשר לבנות איתם מדינה מתפקדת?

(אני יודע. רוטר זה יחסית תגובות קיצוניות. כמו השרשור הזה על סטרואידים. אבל זה מייצג מחנה אמיתי, בכל זאת, ששולט במדינה הזו, סוגד לביבי ורבנים, לא בטוח אם 7.10 זה אסון או נס וכו׳ וכו׳)

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 50 דקות, CX25GTI כתב:

מציע לך לבדוק להיכן השיגורים לחיפה מיועדים , ואו לחדרה.

לא יודע להיכן מיועדים השיגורים לחיפה/חדרה, אבל משום מה הם עדיין טפו, טפו, טפו לא הצליחו לפגוע בנמל או סביבתו (שזאת חבית חומר נפץ) וגם לא בתחנת כוח. מצד שני כן הצליחו לא פעם ולא פעמיים לפגוע בבסיסי צבא/ח"א ומטרות צבאיות אחרות. אני מאמין שלמרות התמרון והדאחייה קיים עדיין מאזן אימה וקווים אדומים בלתי כתובים משני הצדדים.

לפני 50 דקות, CX25GTI כתב:

רבין נרצח על ידי יגאל עמיר , זה מה שקבע בית המשפט, אני מניח שאתה חולק על הקביעה הזו .

ויגאל אמיר היה חבר מרץ, בדיוק כמו ברוך הגבר ועוד כמה רוצחים.

פורסם
לפני 4 שעות, CX25GTI כתב:

רבין נרצח על ידי יגאל עמיר , זה מה שקבע בית המשפט,

הידיים ידי יגעל אמיר.   מי בנה אווירה חמה ומזמינה ?

ואיך פתאום הקביעה של בית המשפט (הסמולני) מתקבלת כלגיטימית ?

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם

נתניהו מנע מגלנט לטוס לאמריקה עד שביידן יסכים לשוחח איתו.

עכשיו מתברר לפי מקורות זרים, שבשיחה נתניהו התחייב לא לתקוף מתקני נפט וגרעין.

אם זה באמת נכון, אז מה היה ההישג האסטרטגי בשיחה הזו? למה כל כך התעקש עליה?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 9 דקות, פינדר כתב:

אם זה באמת נכון,

מי יודע, אולי גם לביידן היה מה להגיד ?

הישג אסטרטגי ?  בעלה של נתניהו מודאג רק בגלל הכסא הלוהט.

המלאך לא יכול להרשות לגלנט לדלג מעליו.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני 5 שעות, יובל .מ. כתב:

תתקוף באיראן מתקני נפט, מחירים עולים, הדמוקרטים מפסידים בבחירות.

לנפט האיראני אין ממש השפעה על מחירי הנפט בעולם, העניין כאן הוא שהאיראנים אומרים שאם יותקפו מתקני הנפט של איראן אז היא תתקוף, כפי שעשתה בעבר, את מתקני הנפט של סעודיה, הנסיכויות וכו' ואז מחירי הנפט יזנקו. 

פורסם (נערך)

היא מעזה להגיד שהיא תתקוף מתקני גז בסעודיה כי האמריקאים הם חבורה של אימפוטנטים חדלי אישים.
ג'ורג' בוש האב יצא על פחות ממה שהם עשו לסעודיה לפני כמה שנים למלחמת המפרץ הראשונה, והיה לסדאם צבא לא פחות חזק משל איראן הנוכחית, אולי אף יותר.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 4 דקות, farkash7 כתב:

היא מעזה להגיד שהיא תתקוף מתקני גז בסעודיה כי האמריקאים הם חבורה של אימפוטנטים חדלי אישים.
ג'ורג' בוש האב יצא על פחות ממה שהם עשו לסעודיה לפני כמה שנים למלחמת המפרץ הראשונה, והיה לסדאם צבא לא פחות חזק משל איראן הנוכחית, אולי אף יותר.

כעיקרון אני מסכים איתך, אבל במקרה של בוש האב- המלחמה הייתה על כיבוש חזרה של כוויית, מטרה מוגדרת וברורה. נניח איראן תוקפת מתקני נפט וכולי- מה תהיה מטרת המלחמה? כיבוש איראן?

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...